6 νυχτερινά κέντρα που θα σας… ξεσηκώσουν!

6 νυχτερινά κέντρα που θα σας… ξεσηκώσουν!

Η απουσία ελεύθερου χρόνου και η οικονομική στενότητα έχουν μετατρέψει τη διασκέδαση σε... πολυτέλεια! Η φτώχεια, όμως, θέλει καλοπέραση και για τους φίλους του λαικού τραγουδιού τα μπουζούκια -μια φορά στο τόσο- επιβάλλονται. Επιστρατεύστε τους φίλους και τις φίλες σας, αφήστε τα παιδιά στους παπούδες και κλείστε... πρώτο τραπέζι πίστα. Δείτε τις προτάσεις μας. 

Caramela Live Stage

 

...για να γλυκάνει το βράδυ σας! Το Caramela είναι από τα λίγα σχήματα και ίσως το μοναδικό που λειτουργεί 5 ημέρες την εβδομάδα και απ’ ότι φαίνεται δεν... πτοείται από την οικονομική κρίση! Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός και η Χρύσπα συνθέτουν ένα πρόγραμμα με πολύ κέφι και σας περιμένουν από Τετάρτη έως Κυριακή για τσιφτετέλι μέχρι τελικής πτώσης! Με τραγούδια που ξεσηκώνουν, ο Γιώργος Τσαλίκης και η ομάδα του συνεχίζουν για 3η συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία τους και σας μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια!

Η τιμή της φιάλης ανέρχεται στα 90 ευρώ.

Διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 165, Τηλέφωνο: 211 77 07 570

Teatro Music Hall

Για όσους αγαπάτε το βαρύ λαϊκό τραγούδι, το Teatro αποτελεί ιδανικό προορισμό. Ο Βασίλης Καρράς ερμηνεύει παλιές και καινούριες επιτυχίες του παντρεύοντας την κλασσική και ιδιαίτερη λαϊκή φωνή του με εκείνη της Πάολα Φωκά η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει δυναμικά στην Αθήνα. Μαζί τους εμφανίζεται και ο νέος καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης του οποίου η πρώτη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά τα βίντεο του στο Youtube μετράνε ήδη εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις! Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο "πόνο" και κέφι!

Ανοιχτά: Παρασκευή και Σάββατο. Η τιμή της φιάλης κυμαίνεται στα 160-180 ευρώ ενώ η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ.

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 26-27, Καλλιθέα, Τηλέφωνο: 210 94 00 726

Club 22 Live Stage

Ο Πάνος Κιάμος που αποτελεί σταθερή αξία στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, φέτος πραγματοποιεί εμφανίσεις με το χιπ χοπ συγκρότημα των Goin’ Through και συνδυάζει το λαϊκό με το hip hop στοιχείο. Ο λαικός τραγουδιστής γνωρίζει πως να απογειώσει το κέφι σας για ξεφάντωμα μέχρι το πρώτο φως του ήλιου!

Ανοιχτά: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Η τιμή της φιάλης κυμαίνεται στα 120-150 ευρώ ενώ η τιμή εισόδου είναι την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή και το Σάββατο 15 ευρώ.

Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 22, Αθήνα, Τηλέφωνο: 210 92 44 390 - 210 92 44 392

Αθηνών Αρένα

Αν δεν θέλετε να τα «σπάσετε» χορεύοντας ως το πρωί πάνω στα τραπέζια αλλά να διασκεδάσετε πιο χαλαρά και να… ξαναερωτευτείτε, το νυχτερινό κέντρο Αθηνών Αρένα είναι μια καλή επιλογή. Ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος, δύο τραγουδιστές με πολλά χρόνια στο τραγούδι, ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με παλιές και καινούριες επιτυχίες. Το σχήμα συνδυάζει λαική, ροκ αλλά και ποπ μουσική καθώς μαζί τους εμφανίζεται και η Ελένη Φουρέιρα.

Ανοιχτά: Παρασκευή και Σάββατο. Η τιμή της φιάλης κυμαίνεται στα 130-160 ευρώ, ενώ η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ την Παρασκευή και  15 ευρώ το Σάββατο. 

Διεύθυνση: Πειραιώς 166, Γκάζι, Τηλέφωνο: 210 34 71 111

Fever

Το νυχτερινό κέντρο Fever φιλοξενεί τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Οικονομόπουλο και απευθύνεται σε όσους θέλουν να περάσουν ένα σαββατόβραδο με λαϊκή, «καψούρικη» μουσική! Ο Σταμάτης Γονίδης από την δεκαετία του '80 έχει καθιερωθεί ως ένα από τα "πρώτα ονόματα" της νύχτας, ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος, αν και νέος, κέρδισε πολύ γρήγορα τις καρδιές των φίλων του είδους! Μαζί τους εμφανίζεται και η Κατερίνα Στικούδη προσφέροντας μια ποπ-χιπ χοπ νότα στο πρόγραμμα.

Ανοιχτά: Παρασκευή και Σάββατο. Η τιμή της φιάλης κυμαίνεται στα 140-180 ευρώ, ενώ η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ την Παρασκευή και 20 ευρώ το Σάββατο.

Διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού & Λαγουμιτζή 25 , Τηλέφωνο:  210 9217331 - 333

Βοτανικός

Εδώ η διασκέδαση αφήνεται σε γυναικεία χέρια! Η Νατάσσα Θεοδωρίδου με πλούσια δισκογραφία και γνήσια λαϊκά τραγούδια που έχουν γνωρίσει μεγάλη απήχηση από τον κόσμο τα 17 χρόνια της καριέρας της, συναντά την Έλενα Παπαρίζου που ειδικεύεται στο σύγχρονο λαϊκό, ποπ και χορευτικό κομμάτι της μουσικής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα! Οι δύο ερμηνεύτριες παρόλο που είναι πολλά χρόνια φίλες συνεργάζονται για πρώτη φορά και εμείς ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα.

Aνοιχτά: Παρασκευή και Σάββατο. Η τιμή της φιάλης κυμαίνεται στα 130-160 ευρώ, ενώ η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ.

Διεύθυνση:  Κασσάνδρας 19, Ιερά Οδός, Τηλέφωνο: 210 3473835.

v