Πώς να καταλάβετε καλύτερα τις γυναίκες

Πώς να καταλάβετε καλύτερα τις γυναίκες

Πόσες φορές οι άνδρες, δεν ξεκινούν μια πρόταση λέγοντας "Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί οι γυναίκες..."; Η γυναικεία συμπεριφορά, αυτά που οι γυναίκες λένε, σκέφτονται, αυτά για τα οποία ανησυχούν, συχνά μπερδεύουν και συγχύζουν τους άνδρες. Ούτε οι γυναίκες τους καταλαβαίνουν πάντα. Και νευριάζουν μαζί τους όταν αρνούνται να μοιραστούν τα προβλήματά τους, με αποτέλεσμα να ψάχνουν να βρουν διαρκώς τι δεν πάει καλά.

Αμέτρητες φορές έχουμε επαναλάβει τα λόγια των ειδικών, σύμφωνα με τους οποίους η επικοινωνία είναι το κλειδί για κάθε καλή σχέση. Κι αν δεν «επικοινωνούν» οι ίδιες οι γυναίκες αυτό που θέλουν να πουν με λόγια στους συντρόφους τους, το κάνουμε εμείς παρακάτω, εξηγώντας τις επτά πιο παράξενες γυναικείες συμπεριφορές και γιατί συμβαίνουν.

Η καλύτερή της φίλη μπορεί να γίνει χειρότερος εχθρός μέσα σε μία μέρα και ξανά καλύτερή της φίλη την επόμενη.

Οι γυναίκες είναι περισσότερο ευαίσθητες στις ορμονολογικές αλλαγές από τους άνδρες, ενώ μιλούν περισσότερο από αυτούς, που σημαίνει ότι συχνά λένε λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή. Επίσης, στις γυναίκες αρέσει να μιλούν για όσα νιώθουν, περισσότερο από τους άνδρες, και όταν κάποια φίλη του πει κάτι που θα τις πληγώσει, επιμένουν να λύσουν το ζήτημα το συντομότερο.

Στεναχωριέται πραγματικά όταν πιστεύει πως ένα ρούχο την παχαίνει και είναι εκστασιασμένη κάθε φορά που δοκιμάζει κάτι, το οποίο την κάνει να δείχνει κοκαλιάρα.

Τυπική γυναικεία συμπεριφορά που ούτε εξηγείται ούτε αποβάλλεται. Οι γυναίκες χαίρονται όταν είναι όμορφες και είναι όμορφες όταν χαίρονται. Σας μπερδεύει; Είναι απλό. Κάθε φορά που την βλέπετε να στρεσάρεται για ένα φόρεμα, το οποίο πιστεύει ότι δείχνει χάλια πάνω της (αν και την τελευταία φορά που το φόρεσε έδειχνε υπέροχο), απλά πείτε της κάτι για να της φτιάξετε το κέφι.

Αγοράζει πράγματα που μοιάζουν πάρα πολύ με άλλα που ήδη έχει.

Θέλετε πραγματικά να σας εξηγήσουμε με πόσους τρόπους μπορεί ένα μαύρο φόρεμα να διαφέρει από ένα άλλο μαύρο φόρεμα; Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Την επόμενη φορά που θα αγοράσει ένα... τρίτο, απλά κουνήστε το κεφάλι και πείτε της πόσο όμορφο είναι. Έπειτα, κοιτάξτε την δική σας ντουλάπα. Θέλετε να συζητήσουμε για το πόσα λευκά πουκάμισα και μαύρα παντελόνια έχετε;

Χρειάζεται τουλάχιστον μισή ώρα για να ετοιμαστεί, ακόμα και για την πιο casual έξοδο.

Ας είμαστε ξεκάθαροι: Το casual ντύσιμο μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Ο άνδρας αρκεί να πλύνει το πρόσωπο και τα δόντια του, να βάλει ένα τζιν, ένα t-shirt και παπούτσια και είναι έτοιμος. Η γυναίκα πρέπει να πλύνει το πρόσωπο και τα δόντια της, να βάλει λίγο foundation και μια σταλιά μάσκαρα, να κάνει κάτι με τα μαλλιά της, να φορέσει ρούχα που θα ταιριάζουν με τα παπούτσια και την τσάντα της και να διαλέξει τα κατάλληλα αξεσουάρ (κασκόλ, σκουφάκι ή κοσμήματα). Αντιλαμβάνεστε, τώρα, την διαφορά; Αν βαριέστε να περιμένετε κάντε ζάπινγκ –το ξέρουμε ότι σας αρέσει.

Θα αγοράσει, φορέσει και λατρέψει τα πιο άβολα παπούτσια.

Οι γυναίκες φορούν συχνά ρούχα και παπούτσια που, ασχέτως με το πόσο σέξι μπορεί να τις κάνουν να δείχνουν, φαίνεται πως τις ταλαιπωρούν. Μάλιστα, παραπονιούνται γι'αυτά όλο το βράδυ, αλλά θα τα ξαναφορέσουν μετά από λίγο καιρό. «Γιατί;;;», θα αναρωτιέστε. Η απάντηση είναι απλή: Το να φορά καινούργια παπούτσια, τα οποία ξέρει πως κάνουν τα πόδια και τα οπίσθιά της να δείχνουν υπέροχα, της τονώνει τρομερά την αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, το μέγεθος των παπουτσιών είναι από τα λίγα πράγματα που δεν αλλάζουν με την πάροδο των ετών, συνεπώς οι γυναίκες δεν ανησυχούν ότι θα έρθει μία μέρα που τα καινούργια τους παπούτσια δεν θα τους χωρούν πια.

Όταν πεινάει πρέπει να φάει.... Τώρα!

Πολλές φορές οι γυναίκες αφοσιώνονται τόσο πολύ με αυτά που θέλουν οι άλλοι, που μπορεί να ξεχάσουν εντελώς τις δικές τους ανάγκες. Έτσι, μπορεί να μην φάει όταν πεινάει γιατί περιμένει τον άνδρα της να επιστρέψει από την δουλειά για να φάνε παρέα ή επειδή ετοιμάζεται για να βγει το βράδυ με τον σύντροφό της. Οπότε, όταν η γυναίκα πεινάει, πραγματικά το εννοεί και πρέπει να φάει εκείνη τη στιγμή για να μην λιποθυμήσει. Γίνετε, λοιπόν, ένας μικρός ιππότης και σταματήστε στον πρώτο φούρνο που θα συναντήσετε για ένα γρήγορο σνακ. Πρόκειται πραγματικά για μία παράξενη συμπεριφορά, αλλά... γι'αυτό δεν την αγαπάτε;

Το «ωραία» δεν αποτελεί απάντηση –πρέπει να δείχνει υπέροχη.

Η εμμονή με το να δείχνει υπέροχη από κάθε άποψη είναι, μάλλον, μία από τις γυναικείες συμπεριφορές που οι περισσότεροι άνδρες δε μπορούν με τίποτα να εξηγήσουν. Γιατί ανησυχούν τόσο πολύ οι γυναίκες για το πώς δείχνουν από πίσω; Μήπως επειδή ξέρουν πως εκεί δίνουν οι άνδρες περισσότερη σημασία..;

Πηγή: Myrandomstuff

v