Πώς θα καταλάβετε ότι σας απατά

Πώς θα καταλάβετε ότι σας απατά

Κάτι έχετε υποψιαστεί αλλά δε μπορείτε να είστε σίγουρη. Δείτε 15 τρόπους για να επιβεβαιώσετε ότι σας απατά.

Έχει αρχίσει να σας φροντίζει και να σας προσέχει περισσότερο. Αυτή η συμπεριφορά παρατηρείται από τους «άπιστους» τον πρώτο καιρό της «σχέσης» τους με ένα άλλο πρόσωπο επειδή νιώθουν τύψεις. Μετά από λίγο καιρό η προσοχή αυτή θα μειώνεται σταδιακά.

Σας αγοράζει δωράκια, ενώ δεν το συνήθιζε. Είναι τα γνωστά «δώρα της τύψης» που τον κάνουν να νιώθει καλύτερα απέναντί σας.

Σας το λέει το ένστικτό σας. Η συμπεριφορά του σας δημιουργεί ένα σφίξιμο στο στομάχι. Τον ξέρετε πολύ καλά για να μην αντιληφθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με τις συνήθειές του.

Αναφέρει το ενδεχόμενο να χωρίσετε κάθε φορά που τσακώνεστε. Λέει πράγματα του στιλ «ποτέ δεν είναι αργά να αναθεωρήσουμε τον γάμο μας» ή «ακόμα κι αν χωρίζαμε δεν θα σταματούσαμε να έχουμε καλές σχέσεις».

Δεν σας μιλά πια, ενώ σπάνια σας αγγίζει ή σας χαϊδεύει.

Άλλαξαν ξαφνικά τα μουσικά του γούστα και «κολλάει» με συγκεκριμένα κομμάτια, τα οποία ακούει ξανά και ξανά, χωρίς να το συζητά μαζί σας.

Ανανεώνει τη σχέση πάθους που είχε με το κινητό όταν το πρωτοπήρε. Ήτοι, κινητό στην τουαλέτα, κινητό δίπλα στο κρεβάτι, κινητό πάνω στο τραπέζι στο εστιατόριο που τρώτε. Ακόμα χειρότερα, απενεργοποιημένο ή «στο αθόρυβο» κινητό χωρίς προφανή λόγο.

Σας κάνει κριτική για πράγματα, στην εμφάνιση ή τον χαρακτήρα σας, που μέχρι πρότινος έβρισκε γοητευτικά ή έστω αποδεκτά.

Σταματά να ασχολείται με εσάς, τα παιδιά, την κοινωνική σας ζωή ή το σπίτι σας.

Αντιδρά περίεργα κάθε φορά που ετοιμάζεστε να τον ρωτήσετε κάτι με «πονηρεμένο» ύφος ή κάθε φορά που του λέτε κάτι του στιλ «υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;».

Επιδιώκει να συναντά διαρκώς τους φίλους του.

Σας κατηγορεί ότι τον απατάτε.

Πότε κάνατε τελευταία φορά σεξ; Και πώς ήταν;

Αρχίζει να προσέχει τον εαυτό του/ της πολύ περισσότερο απ' ότι προηγουμένως. Κάνει συνέχεια μπάνιο, γράφτηκε στο γυμναστήριο και δεν ενδιαφέρεται αν προσέξατε το νέο του κούρεμα.

Δεν σας λέει πια ότι σας αγαπάει.

v