5 φορέματα που κολακεύουν κάθε σιλουέτα

5 φορέματα που κολακεύουν κάθε σιλουέτα

Σίγουρα, το πέπλουμ κέρδισε τους τελευταίους μήνες την προβολή που του άξιζε. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι -όποιο casual φόρεμα κι αν βάλουμε απέναντι του- είναι το wrap dress που συνεχίζει να κατέχει τον τίτλο του πιο κολακευτικού, διαχρονικού φορέματος για την γυναικεία σιλουέτα.

Την απόλυτα κολακευτική σιλουέτα που χαρίζει στις γυναίκες το wrap dress την οφείλουμε αναμφίβολα στην δημιουργό του, Diane von Furstenberg, της οποίας το «βαρύ» όνομα μπήκε σε πολλά σπίτια κοινών θνητών πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες που το πρωτοσχεδίασε.

Ωστόσο, μετά από την Furstenberg, ακολούθησαν πολλοί ακόμα σχεδιαστές που έβαλαν τις δικές τους πινελιές στο κλασικό πλέον wrap dress, για να ταιριάζει σε ακόμα περισσότερες γυναικείες γραμμές και στιλ.

Δείτε κάποια από αυτά τα φορέματα που μπορούν να γίνουν το πλέον πολύπλευρο και θηλυκό ρούχο στη γκαρνταρόμπα σας –δοκιμάστε ένα wrap dress και δεν θα το πιστεύετε.

Το κλασικό, της Diane von Furstenberg

Το κλασικό wrap dress από μετάξι-ζέρσεϊ, με φλοράλ μοτίβο σε σκούρες πράσινες αποχρώσεις και κορδέλες που δένουν γύρω από τη μέση.

Τιμή: 378 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Το σέξι, από τα Asos

Με βαθιά V λαιμόκοψη, κορδέλες που δένουν γύρω από τη μέση και φούστα σε στιλ τουλίπας. Είναι από 100% βισκόζη και διατίθεται σε ροζ και μαύρο.

Τιμή: 45,45 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Το έθνικ, από τα Custo Barcelona

Με V λαιμόκοψη, μακριά μανίκια, κλείσιμο μπροστά με κουμπιά και λεπτή ζωνίτσα στη μέσα. Είναι από 95% βισκόζη και 5% λούρεξ σε ζέρσεϊ υφή και διατίθεται στο εμπριμέ της φωτογραφίας, με την μωβ βάση.

Τιμή: 110 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Το κομψό, από τα Monsoon

Με κολακευτική για τις καμπύλες γραμμή και όμορφο φλοράλ print, δέσιμο στη μέση και μακριά μανίκια. Είναι από 100% πολυεστέρα και διατίθεται στο εμπριμέ της φωτογαφίας, με τη μαύρη βάση.

Τιμή: 85 ευρώ.

Θα το βρείτε στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall.

To business, από την Raxevsky

Κοντομάνικο φόρεμα σε χοντρή υφή, από πολυεστέρα και ραγιόν, με φαρδιά ζώνη στη μέση. Διατίθεται αποκλειστικά στο κάμελ χρώμα της φωτογραφίας.

Τιμή: 35,55 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

(*) το φόρεμα της κεντρικής φωτογραφίας είναι από την συλλογή Burberry, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v