Αναγνωρίστε τα σημάδια: Θα είναι καλός στο κρεβάτι;

Αναγνωρίστε τα σημάδια: Θα είναι καλός στο κρεβάτι;

Δεν θα ήταν εξαιρετικό αν οι γυναίκες μπορούσαν να καταλάβουν πώς είναι ο κάθε άνδρας στο κρεβάτι, απλά κοιτώντας τον; Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε, λένε οι σεξολόγοι, αν πάρετε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε κάποιες από τις καθημερινές του συνήθειες.

Από τον τρόπο που περπατάει και μιλάει, μέχρι το πώς τρώει και πώς σας αγγίζει, υπάρχουν ορισμένες, διαφορετικές μεταξύ τους, μέθοδοι που αποκαλύπτουν αν ο άνδρας που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας συγκλονίσει ή να σας αφήσει σε στάση «αστερία» στο κρεβάτι. Η σεξολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Body Language Bible, Judi James, εξηγεί:

Ο τρόπος που τρώει

Καταβροχθίζει το φαγητό του σα να μην υπάρχει αύριο ή, αφού το κόψει σε αμέτρητα μικρά κομματάκια, το τρώει αργά και προσεκτικά; Ο τρόπος που τρώει μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τις τεχνικές του στο κρεβάτι.

«Δεν είναι περίεργο ότι πολλά πρώτα ραντεβού λαμβάνουν χώρα σε εστιατόρια», λέει η James. «Είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, θέλουμε να παρατηρήσουμε τον τρόπο που τρώει ο άλλος, επειδή αυτό μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία για το τι αρέσει και πώς θα είναι στο κρεβάτι». Η ειδικός συνεχίζει λέγοντας ότι μπορούμε να χωρίσουμε τους ανθρώπους σε κατηγορίες, σύμφωνα με το πώς τρώνε:

Ο «φαταούλας»: Αν καταβροχθίζει το φαγητό με μεγάλη ταχύτητα, τότε είναι από τους τύπους που αναζητούν στιγμιαία ικανοποίηση. Είναι πιθανό να είναι και στο σεξ τύπος «ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε».

Ο «εκλεκτικός»: «Όταν ένας άνδρας θέλει τον χρόνο του στο φαγητό και αφήνει τις καλύτερες μπουκιές για το τέλος, τότε είναι από αυτούς που καθυστερούν την κορύφωση. Πιθανότατε έχει καλύτερη τεχνική στο κρεβάτι και είναι πολύ πιο αισθησιακός».

Ο «ιδιότροπος»: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο άνδρας που είναι ιδιότροπος με το φαγητό, δεν θα είναι και πολύ πρόθυμος για πειράματα στο σεξ. Μπορεί να έχει παραξενιές που ίσως 'κρυώσουν΄ τη γυναίκα».

Ένα ακόμα στοιχείο που μπορείτε να παρατηρήσετε σε έναν άνδρα είναι το κατά πόσο είναι πρόθυμος να μοιραστεί το φαγητό του, λέει η James. «Αν ένας άνδρας σας προσφέρει φαγητό με το πιρούνι του, ακόμα καλύτερα, αν χρησιμοποιήσει τα δάχτυλά του για να δοκιμάσετε κάτι, τότε πιθανότητα θα είναι πολύ γενναιόδωρος στο κρεβάτι».

Ο τρόπος που κινείται

Αν έχετε την ευκαιρία να δείτε το πώς περπατάει, χορεύει ή απλά κινείται στον χώρο ένας άνδρας, μπορείτε να καταλάβετε πολλά για τις σεξουαλικές του δυνατότητες. «Όταν ένας άνδρας χορεύει, ο ρυθμός και ο συγχρονισμός είναι πολύ σημαντικά. Αν δεν έχει τίποτα από αυτά, τότε... κάτι δεν πάει καλά».

Ο χορός του μπαμπά

Δεν χρειάζεται να είναι ο Travolta στο Saturday Night Fever, αλλά αν χορεύει σαν αρκουδάκι... δεν έχετε και πολλά να περιμένετε. «Ένας άνδρας που χοροπηδάει ή χορεύει όπως ο μπαμπάς σας, όχι μόνο θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά θα σας μειώσει πολύ κάθε ερωτική διάθεση», λέει η Judi.

Λατίνος εραστής

Μην φαντάζεστε, βέβαια, ότι όσοι έχουν πτυχίο στην Σάλσα είναι πολύ καλύτεροι. «Αυτό το νευρώδες, σέξι στιλ χορού, στο οποίο ο άνδρας προσεγγίζει με λαγνεία μια γυναίκα δεν είναι πάντα καλό σημάδι για την σεξουαλική τεχνική του», εξηγεί η James. «Όταν ένας τέτοιος άνδρας σας πάει στο κρεβάτι, είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρεται περισσότερο για το πώς δείχνει ή μπορεί να θέλει να κοιτάζεται συνέχεια στον καθρέφτη... πόσες γυναίκες μπορούν να το ανεχτούν αυτό;»

Αυτό που -βασικά- θέλετε είναι ένας άνδρας του οποίου τα πόδια και τα χέρια θα κινούνται αρμονικά όταν περπατά ή χορεύει. Τόσο απλά.

Ο τρόπος που μιλάει

Το ξέρατε ότι ο τόνος της φωνής κάποιου μπορεί να επηρεάσει τον αν τον θεωρούμε σέξι ή όχι; «Όσο πιο χαμηλόφωνος είναι κάποιος, τόσο πιο ισχυρός ακούγεται στα αυτιά των γυναικών», λέει η James. «Αντίθετα, η οξύτητα στη φωνή υποδεικνύει παιδικότητα».

Όταν ένας άνδρας «ανάβει», συνήθως η φωνή του χαμηλώνει σε τόνο και ακούγεται βαθύτερη, όπως και η αναπνοή του. «Γι'αυτό και οι άνδρες με βραχνή φωνή θεωρούνται σέξι. Γιατί η φωνή τους δείχνει ότι είναι... ξαναμμένοι».

Από ταχύτητα;

Ο ρυθμός στον λόγο ενός άνδρα είναι, επίσης, σημαντικός για να καταλάβει η γυναίκα αν αυτός είναι σέξι ή όχι. «Αν μιλά γρήγορα και κοφτά είναι σαν να βλέπεις έναν άνδρα με ασυγχρόνιστο περπάτημα. Πώς να είναι καλός στο κρεβάτι ένας τέτοιος άνδρας;», λέει η ειδικός. Ενώ, συμπληρώνει, ένας άνδρας που μπερδεύει συνεχώς τα λόγια του και μιλά αμήχανα μπορεί να υποδεικνύει... πρόωρη εκσπερμάτιση.

Τι θα πρέπει, λοιπόν, να προσέχετε; Η James λέει πως έχει να κάνει με το τι θέλετε από έναν άνδρα στο κρεβάτι. Πάντως, κάποιος που μιλά με ενέργεια και πάθος, πιθανότητα θα μεταφέρει τα στοιχεία αυτά και κάτω από το πάπλωμα.

Ο τρόπος που αγγίζει

Όλα τα ζευγάρια περνούν από μια διαδικασία διακριτικών αγγιγμάτων όταν πρωτοσυναντιούνται. Για να διατηρήσετε την ερωτική επικοινωνία, πρέπει να καταλάβετε ο ένας τον άλλον από αυτά τα αγγίγματα. «Υπάρχουν αμέτρητα σημάδια που προσέχετε όταν συναντάτε για πρώτη φορά έναν άνδρα που σας αρέσει», λέει η James. «Θα τον αγγίξετε ελαφρά στο χέρι ή στο πόδι και θα περιμένετε να ανταποδώσει και μετά θα κάνετε ξανά κάτι αντίστοιχο».

Μόνο όταν πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία μπορείτε να περάσετε στα στάδια της σεξουαλικής επικοινωνίας. Φυσικά, οι περισσότεροι δεν το αντιλαμβάνονται τη στιγμή που συμβαίνει –αλλά και δεν χρειάζεται, λέει η ειδικός.

Διατηρήστε ρυθμό

Για την ακρίβεια, μόνο όταν δημιουργηθεί ένας ρυθμός με τον τρόπο που αγγίζετε ο ένας τον άλλον θα καταλάβετε πράγματα: «Αν ο άνδρας αρχίζει να βιάζεται στον τρόπο που σας αγγίζει, αυτό θα πρέπει να σας ανησυχήσει. Μπορεί να σημαίνει ότι είναι λίγο εγωιστής και δεν θα είναι τόσο περιποιητικός όσο θέλετε στο κρεβάτι», λέει η James.

Από την άλλη, υπάρχουν άνδρες που μπορεί να αγγίξουν ελάχιστα την γυναίκα κατά την διάρκεια του ραντεβού, αλλά να την αγκαλιάσουν σφιχτά και τρυφερά στο τέλος. «Αυτό στέλνει όλα τα λάθος μηνύματα», λέει η James. «Το να είναι κάποιος λίγο ντροπαλός μπορεί να είναι ελκυστικό, αλλά όχι πολύ ντροπαλός. Αυτή η συμπεριφορά υποδεικνύει απειρία».

Τέλος, υπάρχουν άνδρες που δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό ή ενδιαφέρον για εσάς και το πώς δείχνετε. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από έναν άνδρα που σε αγκαλιάζει με υπερβολικό ενθουσιασμό στην αρχή του ραντεβού και σου χαλάει τα μαλλιά ή τα ρούχα», λέει η James. «Αυτό, αυτόματα, ανάβει ένα μεγάλο ΟΧΙ πάνω από το κεφάλι του».

Αυτό που θέλετε είναι έναν άνδρα τρυφερό, που του αρέσει να σας αγγίζει χωρίς να είναι υπερβολικός.

Ο τρόπος που φιλάει

Το φιλί είναι βασικά η πρώτη «ανοιχτή» σεξουαλική πράξη στην οποία συμμετέχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. «Βασικά, πρόκειται για την προθέρμανση, πριν την πραγματική ερωτική πράξη. Με απλά λόγια, ο τρόπος που φιλάμε μιμείται τον τρόπο με τον οποίον κάνουμε σεξ. Είναι μία πράξη διείσδυσης», λέει η James.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτά είναι τα σημάδια που θα πρέπει να προσέχετε:

Ακρίβεια: Το γαλλικό φιλί είναι κάτι σαν διαφημιστικό του πώς θα είναι στο κρεβάτι, γι'αυτό το να βάζει την γλώσσα του στο σωστό σημείο είναι αρκετά σημαντικό.

Αυτοπεποίθηση: Θέλετε εκείνος να αναλάβει τα ηνία, αλλά χωρίς να είναι πολύ αυταρχικός.

Ηχητικά εφέ: Εννοούμε αυτά τα δυσάρεστε μουρμουρητά ευχαρίστησης και όχι τους ήχους της γνήσιας απόλαυσης.

Σύγκρουση δοντιών: Μεγάλο ΟΧΙ και εδώ. Όσο αγχωμένος κι αν είναι ένας άνδρας, αυτό είναι σημάδι κακού σεξουαλικού συντονισμού.

Πηγή: Goodtoknow

v