Πόσο hi-tech μαμά είσαι;

Πόσο hi-tech μαμά είσαι;

Αν είστε από τις γυναίκες που δεν κλείνουν ποτέ το 3G από το smartphone, που ρυθμίζουν τα οικονομικά του σπιτιού μέσω σχετικών apps και έχουν συνδέσει την τηλεόραση με τον υπολογιστή και το κινητό , ώστε με το που τραβάτε βίντεο τη μικρή όταν παίζει στις κούνιες να το βλέπει ο μπαμπάς από το σπίτι, παράλληλα με τον αγώνα... τα παρακάτω ολοκαίνουργια gadgets θα σας ενθουσιάσουν!

Από ψηφιακές φωτογραφικές μέχρι applications που λύνουν χέρια (και πόδια), δείτε τα gadgets που κάθε hi-tech γυναίκα θέλει να κάνει δικά της.

Nike+ FuelBand

Tο απόλυτο gadget καθημερινής χρήσης είναι το Nike+ FuelBand. Θα το λατρέψετε όχι μόνο για το πολύ στιλάτο σχέδιό του, αλλά και για το γεγονός ότι θα σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε να γίνετε πιο δραστήρια και, πιθανώς, πιο fit! Πώς; Διαθέτει ένα τριάκτινο επιταχυνσιόμετρο, μέσω του οποίου μετρά όλες σας τις κινήσεις και σας επιτρέπει να θέτετε τους ημερήσιους «στόχους» σας σε μονάδες καυσίμου (σύστημα που δημιούργησε αποκλειστικά η Nike). Αν μέχρι το τέλος της ημέρας δεν έχετε φτάσει τον στόχο σας σε μονάδες, το βραχιολάκι αυτό σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας μέχρι να τον πετύχετε.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ, με 149 δολάρια (περίπου 115 ευρώ).

Path Input Pro

Αν είστε από τις γυναίκες που χρησιμοποιούν τακτικά το smartphone τους για να γράφουν (μηνύματα, e-mails κ.λ.π.), αναζητήστε την εφαρμογή Path Input Pro (3,59 ευρώ), καθώς θα σας γλυτώσει πολύ χρόνο και κόπο. Θα σας βοηθήσει να γράφετε πολύ πιο γρήγορα, αναγνωρίζοντας λέξεις και φράσεις πριν να τις ολοκληρώσετε.

Pebble watch

Αυτό-χαρακτηρίζεται ως «ρολόι του 21ου αιώνα» και όχι άδικα, αφού διαθέτει τεχνολογικές καινοτομίες που θα σας εκπλήξουν. Για παράδειγμα, χτυπά το κινητό σας και το έχετε στον πάτο της τσάντας σας. Κοιτάτε το ρολόι και βλέπετε ποιος καλεί, οπότε αποφασίζετε αν η κλήση πρέπει να προηγηθεί αυτού που κάνετε.

Μάθετε περισσότερα εδώ και αγοράστε το με 150 δολάρια (περίπου 115 ευρώ).

Evernote

Ένα ακόμα app για Αndroid και iPhone, το οποίο μάλιστα «κατεβαίνει» δωρεάν, είναι το πολύ χρήσιμο Evernote. Με αυτό οργανώνετε τις αμέτρητες υποχρεώσεις που έχετε κατά την διάρκεια της ημέρας, τις συγχρονίζετε μέσω του IPhone, iPad και Macbook, βάζετε προτεραιότητες και –το πιο ικανοποιητικό- τις διαγράφετε, όταν τις έχετε ολοκληρώσει, όπως θα κάνατε αν κρατούσατε μολύβι και χαρτί. Επίσης, η λειτουργία web clipper σας δίνει την δυνατότητα να σώσετε άρθρα που θέλετε να διαβάσετε αργότερα. Γενικώς, η εφαρμογή αυτή βάζει το μυαλό σας σε τάξη.

Sony Cyber-shot DSC-TX30 camera

Η νέα Sony Cyber-shot DSC-TX30 camera προκαλεί... ταχυκαρδίες στους λάτρεις της φωτογραφίας. Έχει το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας, είναι απίστευτα λεπτή, ιδανική για το μικρό τσαντάκι που κρατάτε όταν βγαίνετε βράδυ, είναι αδιάβροχη, ενώ έχει προστασία από την σκόνη, το κρύο και την ατμοσφαιρική πίεση. Διατίθεται σε μαύρο, μπλε ρουά και πορτοκαλί.

Μπορείτε να την αγοράσετε από το site της Sony με 299 λίρες (περίπου 350 ευρώ).

Fitbit

Πρόκειται για μία πανέξυπνη συσκευή που θα σας συνοδεύει όταν γυμνάζεστε για να «βγάζει» στατιστικά ως προς τις ασκήσεις που κάνατε, σε πόσους χρόνους και τις θερμίδες που «κάψατε». Έτσι, κινητοποιήστε λίγο περισσότερο για να συνεχίσετε.

Μάθετε περισσότερα εδώ και αγοράστε την με 59,95 δολάρια (περίπου 46 ευρώ).

Spiderpodium by Breffo

Ένα πολύ χρήσιμο και design-άτο gadget για εσάς που χρησιμοποιείτε συχνά το tablet σας. To Spiderpodium έχει οκτώ «αραχνίσια» πόδια, πάνω στα οποία μπορείτε να στερεώσετε με ασφάλεια το tablet ή και το smartphone σας, και στην συνέχεια να το ακουμπήσετε πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και ως βάση για την φωτογραφική σας μηχανή.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ, με 17,99 ευρώ αν επιλέξετε το Spiderpodium για smartphones και με 29,99 ευρώ, αν επιλέξετε το μεγαλύτερο μέγεθος για tablets.

Kindle Paperwhite

Αν είστε gadget-άκιας γνωρίζετε ήδη το Kindle -πιθανώς το έχετε κιόλας. To Paperwhite αποτελεί την πλέον εξελιγμένη έκδοση του δημοφιλούς e-reader, με πολύ υψηλότερη ανάλυση, πιο αποτελεσματική touchscreen, με καλύτερη αντίθεση χάρη στο ενσωματωμένο στην οθόνη φως και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 8 εβδομάδες. Με το Kindle Paperwhite μπορείτε να έχετε μία ολόκληρη βιβλιοθήκη σε μία μικρή συσκευή, ενώ είναι ιδανικό για ταξίδια, τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά, για τα οποία μπορείτε να «περάσετε» παιδικά μυθιστορήματα.

Αγοράστε το online από το Amazon με 119 δολάρια (περίπου 92 ευρώ).

Jawbone Up

Αν θέλετε να γνωρίζετε κάτι περισσότερο για την κατάσταση του οργανισμού σας από το «χρειάζομαι καφέ» που σας «φωνάζει» κάθε πρωί, το βραχιολάκι αυτό σε συνδυασμό με το ομώνυμο -δωρεάν- app παρακολουθεί οτιδήποτε κάνετε κατά την διάρκεια της ημέρας (π.χ. πόσο ασκείστε, πόσο πίνετε και πώς κοιμάστε το βράδυ) και σας ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας σας. Έτσι, μπορείτε, για παράδειγμα, να εξακριβώσετε αν ισχύει η θεωρία ότι αν τρώτε πολλούς υδατάνθρακες, κοιμάστε σα να έχετε πέσει σε χειμερία νάρκη.

Αγοράστε το online από εδώ με 129,99 δολάρια (περίπου 100 ευρώ).

Πηγή: Refinery29

v