Οι 15 πιο ρομαντικές ατάκες από ταινίες

Οι 15 πιο ρομαντικές ατάκες από ταινίες

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ και τις πέντε φορές που έχω δει το «Notebook» κλαίω με μαύρο δάκρυ. Είναι ο ρομαντισμός, είναι μία ελάχιστη αίσθηση ταύτισης και οπωσδήποτε είναι οι ατάκες των πρωταγωνιστών, αυτά τα υπέροχα λόγια αγάπης και ο τρόπος που εκφράζονται, τα οποία αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές πολλών γυναικών.

Με την ελπίδα ότι αυτές οι φράσεις δεν λέγονται μόνο στις ταινίες και επειδή λίγος ρομαντισμός ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, δείτε τις 15 πιο ρομαντικές ατάκες που ξεχωρίσαμε από τις αγαπημένες μας ιστορίες αγάπης:

«Αγάπη σημαίνει να μην χρειάζεται ποτέ να πεις ότι λυπάσαι», Love Story

«Φοβάμαι ότι θα βγω από αυτό το δωμάτιο και δεν θα ξανανιώσω ποτέ στη ζωή μου όπως νιώθω όταν είμαι μαζί σου», Dirty Dancing

«Ο καλύτερος έρωτας είναι αυτός που ξυπνά την ψυχή. Που μας κάνει να προσπαθούμε για περισσότερα. Που φυτεύει την φωτιά στιες καρδιές μας και φέρνει γαλήνη στο μυαλό μας. Αυτό είναι που ελπίζω να σου δώσω για πάντα», The Notebook.

«Θα προτιμούσα να είχα μόνο μία ανάσα από τη μυρωδιά των μαλλιών της, ένα φιλί από το στόμα της, ένα άγγιγμα από το χέρι της, παρά μία αιωνιότητα χωρίς αυτήν», City of Angels.

«Νιώθω αυτή τη στιγμή ότι το μοναδικό πράγμα που έχω ποτέ κάνει στη ζωή μου είναι να βρω τον δρόμο μου εδώ, σε εσένα», The Bridges of Madison.

Δείτε το trailer της ταινίας.

«Βλέπεις, δεν σταμάτησα ποτέ να σε αγαπάω, παρόλο που δε μπορούσα να σε δω», The End of the Affair.

Δείτε το trailer της ταινίας.

«Σε αγαπώ. Με... συμπληρώνεις!» και «Με έριξες με το 'γεια'», Jerry Maguire.

«Λορέτα, σ'αγαπώ. Όχι έτσι όπως σου έμαθαν πως είναι η αγάπη –ούτε εγώ το ήξερα, η αγάπη δεν κάνει τα πράγματα όμορφα, τα καταστρέφει όλα. Σου ραγίζει την καρδιά. Τα κάνει όλα άνω-κάτω. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τα πράγματα τέλεια. Τέλειες είναι οι νιφάδες του χιονιού. Τα αστέρια είναι τέλεια. Όχι εμείς. Όχι εμείς! Είμαστε εδώ για να καταστραφούμε και να ραγίσουμε τις καρδιές μας και να αγαπήσουμε τους λάθος ανθρώπους και να πεθάνουμε... Τώρα θέλω να έρθεις μαζί μου πάνω και να ξαπλώσεις στο κρεβάτι μου!», Moonstruck.

«Λατρεύω το ότι μετά από μία μέρα μαζί σου, μπορώ ακόμα να μυρίσω το άρωμά σου στα ρούχα μου. Και λατρεύω ότι είσαι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίον θέλω να μιλήσω πριν κοιμηθώ το βράδυ. Και δεν είναι λόγω της μοναξιάς, ούτε επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είμαι εδώ απόψε επειδή όταν συνειδητοποιείς ότι θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με κάποιον, θέλεις η υπόλοιπη ζωή σου να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό!», When Harry Met Sally.

«Όταν αγαπάς κάποιον το λες, το λες εκείνη τη στιγμή, δυνατά. Διαφορετικά η στιγμή απλά... σε προσπερνά», My Best Friend's Wedding.

«Πάρε την αγάπη, πολλαπλασίασέ την με την αιωνιότητα και πήγαινέ την στα βάθη του για πάντα... και ακόμα δεν θα έχεις παρά μία μικρή εικόνα του πώς νιώθω για εσένα», Meet Joe Black.

Δείτε το trailer της ταινίας.

«Σε αγαπώ ακόμα κι όταν είσαι άρρωστη και δείχνεις χάλια», Love Actually

«Πες μου ότι θα μοιραστείς μαζί μου μία αγάπη, μία ζωή. Οδήγησέ με, σώσε με από τη μοναξιά μου. Πες μου ότι με θες μαζί σου, εδώ δίπλα σου. Όπου κι αν πας, άσε με να έρθω κι εγώ. Αγάπα με, μόνο αυτό σου ζητάω», The Phantom of the Opera.

«Το σπουδαιότερο πράγμα που θα μάθεις ποτέ είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι»,Moulin Rouge.

Δείτε το trailer της ταινίας.

«Ό,τι κι αν έκανα, το έκανα για εσένα!», Great Expectations.

Δείτε τη σκηνή εδώ.

v