9 απίθανα δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα

9 απίθανα δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα

Μην την υποτιμάτε: Η Γιορτή του Πατέρα έχει καθιερωθεί από το 1908 στην Αμερική, προκειμένου να τιμήσει τους 210 νεκρούς πατεράδες που έχασαν τη ζωή τους σε ορυχείο, στην αποκαλούμενη Τραγωδία του Μόνονγκα, τον Δεκέμβριο του 1907. Στην Αμερική, μάλιστα, θεωρείται εξίσου σημαντική με την Γιορτή της Μητέρας, όπως εξίσου σημαντικός είναι ο ρόλος του μπαμπά στην ανατροφή του παιδιού.

Εσείς τι θα δωρίσετε, λοιπόν, στον δικό σας την Κυριακή 16 Ιουνίου;

Διθέσια πτήση parapente με εκπαιδευτή

Χαρίστε στο μπαμπά ένα δώρο-εμπειρία, από αυτά που λίγες φορές στη ζωή του θα δοκιμάσει: Μία διθέσια πτήση parapente, με εκπαιδευτή, την οποία μπορείτε να προγραμματίσετε μέσω του Days4U.gr. Η μοναδική αυτή πτήση με με αλεξίπτωτο πλαγιάς δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία και γνώσεις, θα λάβει χώρα σε ειδική έκταση στη Θήβα, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί για 15 λεπτά με 70 ευρώ, για 30 λεπτά με 100 ευρώ ή και για περισσότερη ώρα.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ασύρματο Ποντίκι Razer Mamba

Ο high-tech μπαμπάς που περνά πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, είτε για δουλειά είτε για gaming, θα ενθουσιαστεί σίγουρα με αυτό το ασύρματο ποντίκι, με την υβριδική τεχνολογία, απίστευτα υψηλών ταχυτήτων.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Πλαίσιο, με 134,89 ευρώ.

Καρδιοσυχνόμετρο Polar RS300X

Για τον fit μπαμπά, από την άλλη, το ιδανικό δώρο δεν είναι άλλο από αυτό το καρδιοσυχνόμετρο, το οποίο μετρά την αερόβια κατάσταση σε καστάσταση ηρεμίας και ενημερώνει για την πρόοδο του ατόμου που αθλείται. Ακόμα, εμφανίζει τις θερμίδες που έκαψε και καταγράφει τις τελευταίες του προπονήσεις.

Τιμή: 129,51 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Plus4U.gr.

Μανικετόκουμπα Ted Baker

Χαρίστε του κάτι ιδιαίτερο για να φορέσει στα events του καλοκαιριού, π.χ. στους επικείμενους γάμους, όπως αυτά τα πρωτότυπα μανικετόκουμπα Ted Baker, σε σχέδιο Tetris.

Τιμή: 47 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Ted Baker στο Attica και στο Attica Golden Hall, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.

«Προσοχή δαγκώνει!», του Αρκά

Αν είναι λάτρης του Αρκά δε μπορεί παρά να ενθουσιαστεί με τη νέα αυτή έκδοση, στην οποία πρωταγωνιστεί ο φρικτός, αποτρόπαιος και αιμοδιψής Καρχαρίας! Εναλλακτικά, υπάρχουν πάντα οι "Χαμηλές Πτήσεις", με πρωταγωνιστές έναν μπαμπά και έναν γιο που δε μπορεί να μην τον ξετρελάνουν με τις περιπέτειές τους!

Θα το βρείτε στα περισσότερα βιβλιοπωλεία, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από το Protopia.gr.
Τιμή: 6,75 ευρώ.

After shave Lancome

Περιποιηθείτε τον μπαμπά σας με ένα εξαιρετική ποιότητας After Shave, το οποίο θα αφήσει το δέρμα του πολύ απαλό και θα μυρίζει υπέροχα! Ξεχωρίσαμε το after shave της Lancome, το οποίο απαλύνει τους ερεθισμούς από τα ξυρίσματα και τονώνει την επιδερμίδα.

Τιμή: 26 ευρώ.
Αναζητήστε το στα καταστήματα ομορφιάς.

Mojito in a box

Γιορτάστε μαζί του την Ημέρα του Πατέρα ετοιμάζοντας στο σπίτι λαχταριστά, παγωμένα Mojito, χάρη σε αυτό το kit που περιέχει όλα τα απαραίτητα για το δημοφιλές καλοκαιρινό κοκτέιλ.

Τιμή: 49 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Houseofwine.gr.

Για νέους μπαμπάδες

Μία όμορφη κορνίζα στην οποία αναγράφεται το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του νέα σας μωρού, ενώ μαζί με αυτό απεικονίζεται και ο μπαμπάς! Την βρήκαμε στο Etsy.com.

Τιμή: 27,87 ευρώ.

Για μελλοντικούς μπαμπάδες

Ένα χιουμοριστικό t-shirt «ο άνθρωπος πίσω από την κοιλιά», το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε είτε από το Etsy.com, όπου το ανακαλύψαμε, είτε από οποιοδήποτε κατάστημα που φτιάχνει t-shirts κατά παραγγελία.

Τιμή: 12,38 ευρώ.

v