Δώρα γάμου: 9 ιδέες για κάθε budget

Δώρα γάμου: 9 ιδέες για κάθε budget

Αναζητάτε το πιο όμορφο, πρωτότυπο ή ιδιαίτερο δώρο για τον γάμο των αγαπημένων σας προσώπων; Δείτε εννέα απίθανες προτάσεις για κάθε budget, οι οποίες θα ενθουσιάσουν το νιόπαντρο ζευγάρι.

Αυτό που πάντα ονειρευόντουσαν

Αν το ζευγάρι είναι στενοί σας φίλοι, πιθανώς γνωρίζετε ότι υπάρχει κάτι που ονειρεύονται να αποκτήσουν για το σπίτι τους, αλλά είναι πολύ ακριβό, για παράδειγμα έναν πίνακα πολλών χιλιάδων ευρώ, έναν προτζέκτορα ή μία τραπεζαρία. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να τους χαρίσετε μόνοι σας ένα τέτοιο δώρο, προτείνετε στην υπόλοιπη παρέα να συγκεντρώσετε όλοι μαζί χρήματα, αλλά μην τους τα δώσετε. Αγοράστε και στείλτε το δώρο στο σπίτι, χωρίς να το γνωρίζουν.

Η έκπληξη και η χαρά τους θα είναι τεράστια!

Ένα κάδρο μόνο για εκείνους

«Μία πραγματική ιστορία αγάπης δεν τελειώνει ποτέ», με το όνομα του γαμπρού και της νύφης είναι σίγουρα από τα δώρα που θα κάνουν τη διαφορά! Παραγγείλετέ το ζητώντας να αναγράφονται τα ονόματα του ζευγαριού που παντρεύεται και είναι βέβαιο ότι θα τους συγκινήσετε βαθιά.

Τιμή: 11,57 ευρώ.

Από το Etsy.com.

Ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου...

...για την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Αυτό, για την ακρίβεια, είναι ένα εξαιρετικό δώρο από τους κουμπάρους προς το ζευγάρι, οι οποίοι πιθανότητα είναι και οι πιο στενοί φίλοι τους. Βρείτε, λοιπόν, το καλύτερο δυνατό ξενοδοχείο στην περιοχή όπου θα γίνει η δεξίωση του γάμου (για να μην χρειαστεί να οδηγούν για ώρα μετά από αυτήν), κλείστε τους την πιο όμορφη σουίτα και αφήστε εκεί μερικά ακόμα «δωράκια», π.χ. παγωμένη σαμπάνια με φράουλες ή ένα κουπόνι με μασάζ για δύο, για το επόμενο πρωί.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις εντυπωσιακότερες επιλογές στην Αττική είναι:

-Σουίτα στο Arion Resort & Spa, Astir Palace Beach Athens, με θέα που κόβει την ανάσα και δυνατότητα πρωινού στο δωμάτιο. Τιμή: Περί τα 490 ευρώ για ένα βράδυ.

-Σουίτα στο Semiramis, στο Penthouse, με υπέροχη θέα στην Αττική και διαθέσιμη την ιδιωτική ταράτσα, συμπεριλαμβανομένου πρωινού. Τιμή: Περί τα 300 ευρώ για ένα βράδυ.

Ένα εξωφρενικά ακριβό ποτό

Αν ξέρετε ότι το ζευγάρι εκτιμά τα καλά ποτά, ένα δώρο που θα τους κερδίσει είναι ένα ιδιαίτερα ακριβό ουίσκι ή ένα εκλεκτό κρασί με οδηγίες να ανοιχτεί συγκεκριμένη χρονιά (π.χ. στην 10η επέτειο του ζευγαριού).

Ένα τέτοιο ποτό είναι το Glenmorangie 25 ετών, ένα από τα κορυφαία malt ουίσκι, αξίας 374,40 ευρώ, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από το House of Wine.

Μία έκπληξη για το γαμήλιο ταξίδι τους

Αν γνωρίζετε πού θα πάει γαμήλιο ταξίδι το ζευγάρι ή ακόμα και σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνει, μία ωραία έκπληξη, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο, είναι να τους χαρίσετε ένα δείπνο στο καλύτερο εστιατόριο της περιοχής ή ένα spa για δύο άτομα, στο ίδιο το ξενοδοχείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε ένα δώρο και να το παραλάβουν όσο θα είναι στο ξενοδοχείο, όπως για παράδειγμα δικές σας φωτογραφίες από τον γάμο, τις οποίες θα έχετε εκτυπώσει και βάλει σε έναν όμορφο φάκελο.

Χρήματα σε πρωτότυπη κάρτα

Εντάξει, τα χρήματα είναι σίγουρα το λιγότερο πρωτότυπο δώρο γάμου στις μέρες μας. Όμως αν τους τα προσφέρετε με μία απίθανη ευχετήρια κάρτα, σίγουρα θα τους ενθουσιάσετε διπλά.

Η κάρτα της φωτογραφίας είναι από το Etsy.com (τιμή: 4 δολάρια – περίπου 3 ευρώ).

Μία ιδιαίτερη φωτογραφική μηχανή

Για τα ζευγάρια που αγαπούν τις φωτογραφίες, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι ένα εξαιρετικό δώρο, αφού συνδυάζει την τεχνολογία των σύγχρονων ψηφιακών μηχανών με τον ρομαντισμό των παλιών Polaroid που εμφάνιζαν στιγμιαία τις φωτογραφίες!

Τιμή: 270 ευρώ.

Αγοράστε την από το ΑΑ-Digitalphoto.gr.

Ένας επαγγελματίας διακοσμητής στο σπίτι τους

Αν το ζευγάρι μετακόμισε μόλις σε δικό τους σπίτι, τι καλύτερο από το ένα υποδεχθούν έναν επαγγελματία διακοσμητή, ο οποίος θα τους δώσει ιδέες και συμβουλές για να καταλάβουν το στιλ που ταιριάζει στον χώρο τους και να τους βοηθήσει αν δημιουργήσουν τους πιο όμορφους χώρους.

Κλείστε αυτό το δώρο μέσω του Days4U.gr. Τιμή: 130 ευρώ.

Καφετιέρα για espresso και capuccino

Μπορεί να ακούγεται βαρετό –μία καφετιέρα δεν είναι και το πιο πρωτότυπο δώρο. Είναι, όμως, σίγουρα από τα πιο χρήσιμα και ένα από αυτά που το ζευγάρι θα χρησιμοποιεί καθημερινά, απολαμβάνονται εξαιρετικό καφέ. Αν, λοιπόν, δεν έχουν ήδη μία καλή καφετιέρα, μία από τις πιο αξιόλογες προτάσεις της αγοράς είναι η Citiz & milk De'Longhi Limousine Black, της Nespresso, η οποία είναι αυτόματη, φτιάχνει και αφρόγαλα (ζεστό ή κρύο), ενώ διαθέτει και αναδιπλούμενη μεταλλική πλάκα για συνταγές Macchiato.

Τιμή: 249 ευρώ.

Αγοράστε την online από το Nespresso.gr.

v