Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Μορτίνα»

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Μορτίνα»

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου «Μορτίνα» από τις εκδόσεις Πεδίο. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν είστε κάτοικος επαρχίας, στη θέση ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας διαγωνισμού, θα πρέπει να γράψετε την πλήρη διεύθυνσή σας (οδό, αριθμό, πόλη και ταχυδρομικό κώδικα) καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σταλεί το δώρο μέσω κούριερ. Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν το βιβλίο από τη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου). 

Δείτε τους νικητές:

ΑΝΤΩΝΟΒΙΤΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΑΒΑΛΑ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΦΑΝΗ

ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΑΒΒΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ

Λίγα λόγια για το βιβλίο...

Μορτίνα

Συγγραφέας: Barbara Cantini

Η Μορτίνα είναι ένα κοριτσάκι διαφορετικό από όλα τα άλλα: είναι ένα κοριτσάκι ζόμπι.

Ζει στην ξεπεσμένη έπαυλη μαζί με τη θεία Εκλιπούσα και τον πιστό της φίλο, τον Μύθο, έναν αλμπίνο σκύλο με τον οποίο είναι πραγματικά αχώριστοι.

H Μορτίνα θα ήθελε να μπορεί να παίζει και να διασκεδάζει με τα άλλα παιδιά της ηλικίας της, αλλά της έχουν απαγορεύσει να εμφανίζεται μπροστά τους, γιατί μπορεί να τα τρομοκρατήσει.

Μια μέρα, όμως, εμφανίζεται η κατάλληλη ευκαιρία: η γιορτή του Χαλογουίν και η Μορτίνα δεν χρειάζεται καν να μεταμφιεστεί. Τι θα γίνει όμως όταν τα παιδιά ανακαλύψουν ότι στην πραγματικότητα δεν είναι μεταμφιεσμένη;

v