Κερδίστε το παιχνίδι Mantra Lingua Talking Pen αξίας €185 για να μάθει το παιδί ξένες γλώσσες

Κερδίστε το παιχνίδι Mantra Lingua Talking Pen αξίας €185 για να μάθει το παιδί ξένες γλώσσες

Η πολυβραβευμένη Mantra Lingua Talking Pen κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Mantra Lingua Talking Pen είναι ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό παιχνίδι προσχολικής ηλικίας με το οποίο τα  παιδιά μαθαίνουν ελληνικά και ξένες γλώσσες παίζοντας. Εμείς το ανακαλύψαμε στο  ranianovelty.gr , τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν μόλις το έπαιξαν και σκεφθήκαμε ότι είναι ιδανικό δώρο για τους μικρούς φίλους μας!

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 2 εκπαιδευτικά παιχνίδια Mantra Lingua Talking Pen αξίας €185 έκαστο για να μάθει το παιδί ξένες γλώσσες. 

Δείτε τις νικήτριες:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΟΛΛΑΡΗ

 

Η πολυβραβευμένη Mantra Lingua Talking Pen κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό παιχνίδι προσχολικής ηλικίας με το οποίο τα  παιδιά μαθαίνουν ελληνικά και ξένες γλώσσες παίζοντας.

 Το κουτί περιέχει:

  •  Την πένα με τα stickers - Mantra Lingua Talking Pen
  • Το Δίγλωσσο εικονογραφήμενο λεξικό - My Bilingual Talking dictionary
  • Το βιβλίο - Touch Listen and Learn
  • Τις 8 καρτέλες – Talking phonics
  • Κάρτες με φωτογραφίες με παιχνίδια – Flash cards
  • Ένα βιβλίο (παραμύθι) – Talking Book

 
Οδηγίες χρήσης:

Το παιχνίδι Mantra Lingua Talking Pen αναπαράγει ήχο όταν αγγίζει τυπωμένα βιβλία, αφίσες και αυτοκόλλητα δίνοντας μια διαφορετική εμπειρία ανάγνωσης. Κάθε Mantra Lingua Talking Pen μπορεί να διαβάσει πάνω από 1700 βιβλία και αφίσες και ο κατάλογος αυτός αυξάνεται συνεχώς καθώς ξεκινούν νέες εκδόσεις. Τα βιβλία είναι όλα σε διπλή γλώσσα, οπότε η Mantra Lingua Talking Pen θα αναπαράγει ήχο κάθε φορά που αγγίζει μια σελίδα - στα Αγγλικά ή σε περισσότερες από 60 γλώσσες.

 Ξεχωριστά χαρακτηριστικά:

Ένα ακόμα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι το Mantra Lingua Talking Pen  είναι επίσης και μικρόφωνο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα μικρόφωνα, το  Mantra Lingua Talking Pen αποθηκεύει τις ηχογραφήσεις στο εσωτερικό της 8GB μνήμη. Και η PENpal θα αναπαράγει τη φωνή σας κάθε φορά που αγγίζετε το αυτοκόλλητο. Για αναπαραγωγή αγγίξτε απλά το αυτοκόλλητο και ακούστε αμέσως την ηχογράφηση που κάνατε.

Επίσης σε κάθε σημείο που υπάρχει ήχος και η πένα μπορεί να τον διαβάσει, μπορείτε στο ίδιο σημείο να ηχογραφήσετε με το recording mode και να βάλετε οποιαδήποτε καινούργια πληροφορία.(Λεξικό, παραμύθια, touch listen and learn, κτλπ).Το Mantra Lingua Talking Pen είναι μια ευέλικτη και φορητή συσκευή με μεγάλες δυνατότητες τόσο για την τάξη όσο και για προσωπική χρήση.

Για τους εκπαιδευτικούς, αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ομαδική εργασία και ένα διασκεδαστικό τρόπο για τους μαθητές να προσθέτουν λεπτομέρειες και σημειώσεις σε έντυπη υλικό και εκτός του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό και παρήγορο για ένα μικρό παιδί να ακούει ιστορίες και πληροφορίες με τη φωνή τους, ή με φίλους ή συγγενείς.

Το λεξικό είναι ένα δίγλωσσο εικονογραφημένο βιβλίο, με παρά πολλές ενότητες (όπως σώμα, φρούτα, αντίθετα, χρώματα κ. λ. π). Στο οποίο σε κάθε λέξη που ακουμπάει  η Mantra Lingua Talking Pen και παράγει ήχο, μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία (όπως τραγούδι, παραμύθι, ποίημα κ. λ. π).



Η  Mantra Lingua Talking Pen μπορεί να διαβάσει σε αυτό το βιβλίο πολλές διαφορετικές ενότητες με φωτογραφίες και πολλά παιχνίδια. Επίσης μπορείτε και σε αυτό το βιβλίο οπού υπάρχει ήχος, ακουμπώντας την  Mantra Lingua Talking Pen στο σημείο του ήχου, να ηχογραφήσετε μια καινούργια πληροφορία (recording mode).

Σε αυτές τις 8 καρτέλες μπορούν τα παιδιά να ακούσουνε τον ήχο των ζώων, μουσική και πολλά άλλα. Επίσης μπορούν να προσθέσουν πολλούς άλλους ήχους, τραγούδια και όποια άλλη πληροφορία θέλουν.

 Μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί αυτό το παιχνίδι στo ακόλουθo video



 

v