Προσφορές

Στις 23 Απριλίου ο Ολυμπιακός και η Ηλιούπολη παίζουν μπάσκετ για τη ΦΛΟΓΑ!

Αυτή την Κυριακή αξίζει τον κόπο να πάρετε τα παιδιά και να βρεθείτε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, όπου οι γυναικείες ομάδες Ολυμπιακού και Ηλιούπολης θα παίξουν μπάσκετ για τη ΦΛΟΓΑ.

Πασχαλινές αγορές παιχνιδιών που συμφέρουν στα καταστήματα Max

Αν ετοιμάζεστε για πασχαλινές αγορές λαμπάδων και παιχνιδιών, σπεύσατε στα καταστήματα Max, τα οποία χαρίζουν συμφέρουσες δωροεπιταγές!

Ομιλία για τον μητρικό θηλασμό με δωρεάν είσοδο στις 2 Απριλίου, στη Helexpo

Μέλλουσες και νέες μανούλες αυτό σας ενδιαφέρει: Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία για τον θηλασμό σας περιμένει στις 2 Απριλίου, στη Helexpo, με δωρεάν είσοδο.

Μεγάλο bazaar στο Outlet Mothercare-ELC Ταύρου από 10 έως 18 Μαρτίου

Από σήμερα έως και τις 18 Μαρτίου, στο Οutlet κατάστημα Mothercare-ELC στον Ταύρο θα βρείτε απίστευτες προσφορές σε παιδικά ρούχα, αξεσουάρ και παιχνίδια!

Red skull tattoo studio: 50% έκπτωση στις μαμάδες που θέλουν να κάνουν τατουάζ!

Το Red skull tattoo studio στην Θεσσαλονίκη προσφέρει 50% έκπτωση σε όλες τις μανούλες που θέλουν να κάνουν τατουάζ.

Επιστροφή 25% για αγορές άνω των 30 ευρώ στα Max Stores

Έκπτωση έως και 25% κερδίζετε στα Max Stores αν πραγματοποιήσετε σε αυτά τις αγορές σας σήμερα και αύριο, 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά όλο τον Φεβρουάριο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο υποδέχεται όλο τον Φεβρουάριο (εκτός των Κυριακών) τους μικρούς του επισκέπτες με δωρεάν είσοδο!

Δωρεάν συναντήσεις μουσικοθεραπείας για γονείς πρόωρων παιδιών

Η ομάδα 31 εβδομάδες και η μουσικοθεραπεύτρια Χριστίνα Καλλιώδη στηρίζουν τους γονείς πρόωρων μωρών με δωρεάν συναντήσεις μουσικοθεραπείας!

Open Day με δωρεάν Δημιουργική Απασχόληση στον «Μικρόκοσμο»

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου αξίζει να πάτε με τα παιδιά μια βόλτα στο  Κέντρο Μάθησης και Ψυχαγωγίας “Μικρόκοσμος”, στο Μοσχάτο, για να απολαύσετε εντελώς δωρεάν εξαιρετικές δραστηριότητες.

Max Stores: Με αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζετε 20% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!

Στα καταστήματα παιχνιδιών Max Stores μας περιμένει αυτές τις μέρες μια αξιόλογη προσφορά, αφού πραγματοποιώντας αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζουμε κουπόνι με 20% έκπτωση για την επόμενη αγορά μας!

v