Προσφορές

Fashion-Beauty Day με μεγάλες προσφορές στο Tormalina’s Beauty

Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε εν όψει των γιορτών, σας περιμένει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο ινστιτούτο αισθητικής Tormalina’s Beauty: Μόδα, ομορφιά και μοναδικές θεραπείες λάμψης και αναζωογόνησης σε απίστευτες τιμές!

Δωρεάν σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos στις 3/12

Έπειτα από αθρόα συμμετοχή στο προηγούμενο σεμινάριο, επαναλαμβάνεται στις 3 Δεκεμβρίου το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com, με θέμα "Τα μυστικά του θηλασμού - Όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά".

Black Friday στην Ελλάδα: Πού θα γίνουν μεγάλες εκπτώσεις στις 25/11

Μάθετε τα πάντα για την Black Friday που ήρθε επίσημα πλέον και στην χώρα μας. Δείτε σε ποια καταστήματα θα βρείτε αυτές τις μέρες τρομερές προσφορές.

Ενδιάμεσες εκπτώσεις από 1η Νοεμβρίου και ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή

Ευχάριστα τα νέα για εσάς που ετοιμάζεστε για τις πρώτες χειμερινές σας αγορές! Ξεκινούν σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου, ενώ τα καταστήματα την Κυριακή 6/11 θα παραμείνουν ανοιχτά.

Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού και θηλασμού στις 5/11

Αν ετοιμάζεστε να γίνετε μανούλα, αξίζει να παρακολουθήσετε το δωρεάν βιωματικό σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού και θηλασμού στις 5/11, στο Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας, στην Αθήνα.

Μουστάκας: Έκπτωση 20% σε όλα τα επιτραπέζια για αγορές online!

Την επόμενη φορά που θα θέλετε να αγοράσετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, δοκιμάστε να επισκεφθείτε το e-shop των καταστημάτων Μουστάκας. Θα πετύχετε έκπτωση 20% σε όλα τα επιτραπέζια, καθώς και σημαντικά μειωμένες τιμές σε άλλα παιχνίδια.

Φθινοπωρινό Bazaar της Henkel με έκπτωση 70% στα προϊόντα

Από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου επισκεφθείτε το Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς της Henkel και βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση έως και 70%.

Δωρεάν θερινά προγράμματα για παιδιά ανέργων από το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής οργανώνει δωρεάν θερινά προγράμματα για παιδιά ανέργων, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του γονέα.

«Ο μισοκοκοράκος»: Κουκλοθέατρο με 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός

Κάντε κράτηση εγκαίρως και απολαύστε το κουκλοθέατρο «Μισοκοκοράκος» με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Γιορτάστε τις Aπόκριες με... εκπτώσεις από τα PerfectΤoys!

Αυτές τις Απόκριες επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις σε αποκριάτικα είδη που προσφέρουν τα PerfectToys Pantazopoulos και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε δωρεάν στολές!

v