Προσφορές

Ιασώ Παίδων: Προσφορά προληπτικού ελέγχου για την παιδική παχυσαρκία

Μια μοναδική προσφορά προληπτικού ελέγχου ετοίμασε το Ιασώ Παίδων για την παγκόσμια ημέρα παιδικής παχυσαρκίας, η οποία θα ισχύει έως τις 20 Νοεμβρίου.

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις από 1η Νοεμβρίου

Ξεκινούν το Σάββατο οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου. Ανοικτά τα μαγαζιά την Κυριακή, 2/11.

Προσφορά Prénatal: Διάλεξε, ξεκόλλησε και κέρδισε!

Ξεκίνησε στην Prénatal η ξεχωριστή προσφορά «Διάλεξε, ξεκόλλησε και κέρδισε» σε είδη βρεφανάπτυξης, στην οποία πρωταγωνιστές είστε εσείς!

Οικονομικά πακέτα σχολικών και αθλητικών check up από το Ιασώ Παίδων

Πακέτα σχολικών και αθλητικών check up για παιδιά σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές προσφέρει το Ιασώ Παίδων, έως τις 4 Οκτωβρίου.

Επιστροφή στο σχολείο μαζί με το Ιατρικό: Πακέτο εξετάσεων σε προνομιακή τιμή

Πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου Check up "Back to school" ετοίμασε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε προνομιακή τιμή για τους μικρούς μαθητές!

Προληπτικός έλεγχος υγείας από την Ευρωκλινική Παίδων σε προνομιακές τιμές

H Ευρωκλινική Παίδων προσφέρει προληπτικό έλεγχο υγείας των παιδιών με συγκεκριμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων σε ειδικές τιμές.

Unicef: Μεγάλο Bazaar σχολικών ειδών στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από 28 έως 30/8

Ξεκινά η σχολική εκστρατεία UNICEF 2014, με μεγάλο Bazaar στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος. Αγοράζοντας σχολικά UNICEF βοηθάτε να πάνε σχολείο ακόμα περισσότερα παιδιά!

Kidom & Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Μαζί με φθηνότερο εισιτήριο!

Περισσότερη ψυχαγωγία, καλύτερη τιμή για τις οικογένειες περιμένει όσους από εσάς βρεθείτε στο Kidom του Allou Fun Park και στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Καλοκαιρινά bazaars σε όλη την Ελλάδα από το Χαμόγελο του Παιδιού

To "Χαμόγελο του Παιδιού" ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και προσκαλεί τους φίλους του σε καλοκαιρινά bazaars με υπέροχα είδη για όλη την οικογένεια!

Βιβλία από 2 ευρώ στο καλοκαιρινό Bazaar του Οξυγόνου!

Από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου, το βιβλιοπωλείο Οξυγόνο των εκδόσεων Μεταίχμιο, στην Θεσσαλονίκη, περιμένει μικρούς και μεγάλους με τρομερές προσφορές σε μεγάλη γκάμα βιβλίων!

v