Δείτε τις βαθμολογίες των υποψηφίων για ΑΕΙ-ΤΕΙ

Δείτε τις βαθμολογίες των υποψηφίων για ΑΕΙ-ΤΕΙ

Δημοσιεύονται αυτή την ώρα οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr. Τα παιδιά θα πρέπει να πληκτρολογούν εκεί τον 8ψήφιο κωδικό τους, με τους 4 πρώτους χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο με κεφαλαία.

Οι πρώτοι βαθμοί που θα δημοσιευτούν αφορούν τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β', ενώ για τα ΕΠΑΛ-Α' οι βαθμοί θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, και αυτοί των ειδικών μαθημάτων στις αρχές Ιουλίου.

Επίσης, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση αναρτώνται τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β' και των ΕΠΑΛ-Α', ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή, η οποία μπορεί να ξεκινήσει από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, σε προθεσμία που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, σημαντικά ποσοστά αποτυχίας αναμένονται στα Μαθηματικά και την Φυσική, κάτι που λογικά θα οδηγήσει και σε πτώση των βάσεων στις πολυτεχνικές και φυσικομαθηματικές σχολές της χώρας.

Πηγή: In

Υπολογισμός μορίων: Κάντε κλικ εδώ 

v