7 πρωτότυπα παιχνίδια και αξεσουάρ για την παραλία

7 πρωτότυπα παιχνίδια και αξεσουάρ για την παραλία

Υπάρχουν τα Jumbo θα σκεφτείτε οι περισσότεροι. Υπάρχουν, όμως, και αμέτρητα ακόμα παιχνίδια και χρήσιμα gadgets για την παραλία που πιθανώς να μη βρείτε εκεί, τα οποία υπόσχονται να κάνουν το μπάνιο των παιδιών ακόμα πιο διασκεδαστικό!

SwimFin, βοήθημα κολύμβησης

Πέρα από απίθανο σχέδιο που θα ενθουσιάσει τα παιδιά, το SwimFin τα βοηθά να μάθουν κολύμβηση, προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα. Αντίθετα με τα μπρατσάκια, τις σανίδες και τις κουλούρες που κρατούν το σώμα ψηλά, αυτό βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα, επιτρέποντάς στο παιδί να αποκτήσει καλύτερη ισορροπία και αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα. Έτσι το παιδί μαθαίνει πιο εύκολα να κολυμπά.
Απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών και πάνω.

Τιμή: 27,50 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα και αγοράστε το online από το URSafe.

Hungry Shark, παιχνίδι για πισίνα

Αν πρόκειται να βρεθείτε με τα παιδιά (που ξέρουν ήδη να κολυμπούν) σε πισίνα, αυτό το υπέροχο παιχνίδι καταδύσεων θα τα ενθουσιάσει! Οι κύβοι από καουτσούκ βυθίζονται στον πυθμένα της πισίνας και τα παιδιά βουτάνε, μαζί με τους πεινασμένους καρχαρίες, προσπαθώντας να μαζέψουν όσο περισσότερους κύβους μπορούν.

Τιμή: 15 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα και αγοράστε το από το Kolymbi.gr.

Τραπεζάκι για παιχνίδια με άμμο και νερό, από τα ELC

Το απόλυτο παιχνίδια παραλίας για μικρά παιδιά δεν είναι άλλο από το συγκεκριμένο τραπεζάκι, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να σκάψουν, να μουσκέψουν την άμμο και να πειραματιστούν με νέες υφές. Περιλαμβάνει 10 διαφορετικά παιχνίδια.

Τιμή: 69 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα ELC.

Θαλάσσιο πάρκο, από το We Love Toys

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι εξωτερικού χώρου, με το οποίο το παιδί μπορεί να φτιάξει γέφυρες, κοιλάδες και βουνά στην άμμο ή στο χώμα.

Τιμή: 97,69 ευρώ.

Αγοράστε το online από το We Love Toys.

Καπέλο Funny, με αντηλιακό δείκτη προστασίας

Παιδικό καπέλο με δείκτη προστασίας 50+, σε δύο σχέδια. Φοριέται μέσα-έξω και διατίθεται σε δύο μεγέθη, για μικρά και πιο μεγάλα παιδιά.

Τιμή: 8 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα και αγοράστε το από το Kolymbi.gr.

Beach Dragon, από το Imaginarium

Ένα απίθανο φουσκωτό παιχνίδι για τη θάλασσα ή την πισίνα πάνω στο οποίο το παιδί μπορεί να στηρίζεται για να κολυμπήσει αλλά και για να παίζει με τους φίλους του.

Τιμή: 14,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Imaginarium.

Και για το «δεύτερο παιδί» σας

Μπουκάλι νερό για κατοικίδιο

Ένα πρακτικό παγουράκι για σκυλάκια και γατάκια, ιδανικό για την παραλία, προκειμένου να έχετε το ζωάκια σας συνέχεια ενυδατωμένο.

Τιμή: 9,90 ευρώ.

Αγοράστε το online από το Gadgetshop.gr.

v