Μητέρα σκότωσε το μωρό της και το έβαλε στο ψυγείο

Μητέρα σκότωσε το μωρό της και το έβαλε στο ψυγείο

Από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας δολοφονήθηκε το περασμένο Σάββατο αγοράκι 3 μηνών, στο Αλεποχώρι Αχαΐας. Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν χθες από την έρευνα είναι, όμως, ακόμα πιο αποτροπιαστικά: Η 31χρονη, αφού σκότωσε το μωρό της, έβαλε το άψυχο σώμα του μέσα στην κατάψυξη και στη συνέχεια μέσα στην κούνια του, για να το βρει εκεί ο άνδρας της επιστρέφοντας στο σπίτι.

Η μητέρα-δολοφόνος, η οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ισχυρίστηκε αρχικά στις αρχές ότι χτύπησε το μωρό με τα ίδια της τα χέρια το προηγούμενο Σάββατο, πιθανώς ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη. Όταν, όμως, ο σύζυγός της, ο οποίος έλειπε, επέστρεψε στο σπίτι, εκείνη έβαλε το μωρό στην κούνια του για να φανεί ότι το μωρό πέθανε από παθολογικά αίτια. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα, η 31χρονη ομολόγησε το έγκλημα, δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της. Αφού κρατήθηκε χθες στο αστυνομικό τμήμα, σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών, στον οποίον ωστόσο θα απολογηθεί αύριο. Έχει πάντως ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δείτε εδώ video και φωτογραφίες της παιδοκτόνου.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, o οποίος πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχουν διαλευκανθεί τα αίτια του θανάτου του. Η εν λόγω οικογένεια έχει κατά καιρούς απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών, όσο και για κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα.

Η παιδοκτόνος έχει δύο ακόμα δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών τα οποία έχουν παραληφθεί προσωρινά και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Πριν από έναν χρόνο είχε ζητηθεί η παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, η οποία επιλήφθηκε του θέματος αλλά αποχώρησε μετά από απειλές που δέχτηκε. Ακολούθησε νέα προσπάθεια τα δύο μεγαλύτερα παιδιά να πάνε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" αλλά και αυτή έπεσε στο κενό για τον ίδιο λόγο.

Πηγή: Patras Times

v