Τα αγαπημένα μας ελληνικά παιχνίδια για smartphone

Τα αγαπημένα μας ελληνικά παιχνίδια για smartphone

Ο χρόνος μοιάζει να μην έχει τέλος για όσους έχουν μείνει στην Αθήνα το καλοκαίρι! Και για όσους όμως βρίσκονται σε διακοπές, έρχεται η αμήχανη στιγμή που η διαδρομή κρατάει ώρες και φτάνει το σημείο που τα έχετε πει πια όλα. Ένα παιχνιδάκι μπορεί να κάνει την ώρα να περάσει διασκεδαστικά. Ξεχάσατε την τράπουλα; Αν έχετε smartphone, σας προτείνουμε μερικά παιχνίδια... made in Greece!

Mind the Buzz

Το Mind the Buzz θα σας πάρει τα μυαλά! Έχει ερωτήσεις τύπου Trivial αλλά υπάρχει η δυνατότητα αφενός να παίξετε και μόνοι σας αφετέρου να επιλέξετε συγκεκριμένη κατηγορία ή και Total Buzz (aka τουρλουμπούκι). Θα σας διασκεδάσει και θα φρεσκάρετε τις γνώσεις σας.

Πες βρες!

Δημιουργούνται δύο ομάδες. Ζητούνται 10 λέξεις με βάση κάποιο χαρακτηριστικό (π.χ. 10 πράγματα που βρίσκονται σε πορτοφόλι) και σκοπός είναι η ομάδα να βρει όσες περισσότερες λέξεις γίνεται από αυτές που δίνονται, μαζεύοντας έτσι πόντους. Η ομάδα με τους περισσότερους πόντους κερδίζει.

Βρες τη Λέξη

Στην οθόνη σας παρουσιάζονται 4 εικόνες που έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους. Τι είναι αυτό; Βρείτε τη λέξη, με τη βοήθεια των γραμμάτων που δίνονται και κερδίστε.

Tabooo, Tabou Ala Ελληνικά και Tabuzz Greek

Και τα τρία αυτά παιχνίδια θυμίζουν το κλασικό Taboo. Δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγραφεί, χωρίς να ειπωθούν οι απαγορευμένες λέξεις και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας πρέπει να την βρουν.

Greek Logo Quiz

Έχετε φωτογραφική μνήμη και θυμάστε τα λογότυπα των εταιρειών; Αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς. Το για πόσο καιρό θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας δεν το ξέρουμε. Στην αρχή όμως έχει κάποιο ενδιαφέρον. Στο ίδιο ύφος κινείται και το Logoτυπα.

v