Οι πιο χρήσιμες εφαρμογές για γυναίκες

Οι πιο χρήσιμες εφαρμογές για γυναίκες

Η νέα τεχνολογία των smartphones μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και πρακτική, αρκεί να ξέρετε πώς να την αξιοποιήσετε. Βρήκαμε τις έξι πιο χρηστικές εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας. Πρόκειται για έξυπνα προγράμματα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας χωρίς κανένα κόστος, εφαρμογές που βελτιώσουν το στυλ σας και θα σας... λύσουν τα χέρια.

Do! Premium - The Best Simple To Do List

 

Η εφαρμογή αυτή είναι χρήσιμη για κάθε γυναίκα - νοικοκυρά που έχει πολλά στο κεφάλι της. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα για κάθε τύπο δουλειάς που έχετε να κάνετε μπορείτε να φτιάξετε μια λίστα με τις υποχρεώσεις της ημέρας (to do list) αλλά και για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που είναι αδύνατο να ξεχάσετε, αφού θα έχετε κρεμάσει το post-it στην επιφάνεια εργασίας του κινητού σας.

Διατίθεται για: iPhone, iPod touch και iPad.

Big Oven – Recipes and Grocery List

 

Όσες ασχολείστε με την τέχνη της μαγειρικής θα διαπιστώσετε πως η εφαρμογή Big Oven σας λύνει τα χέρια. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, σε αυτήν περιλαμβάνονται τουλάχιστον 16.000 συνταγές (στα αγγλικά) ενώ υπάρχει και γλωσσάρι με μαγειρικούς όρους και φαγητά, ώστε όταν ο χρήστης επιλέξει κάποιον όρο να εμφανίζονται εκατοντάδες σχετικές συνταγές. Ακόμη, αν επιλεχθούν έως και οποιαδήποτε τρία συστατικά, η εφαρμογή εμφανίζει όλες τις συνταγές που τα περιλαμβάνουν.

Ξεχωρίζει η λειτουργία «My Kitchen», όπου ο χρήστης συμπληρώνει τα τρόφιμα που πρέπει να αγοράσει από το μανάβικο, τις αγαπημένες του συνταγές ή ακόμη και συνταγές που δοκίμασε και θέλει να φτιάξει στο μέλλον.
Παράλληλα, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάξουν συνταγές καθώς και σχετικά βίντεο.

Διατίθεται για: iPhone, iPod touch και iPad.

Period Diary

 

Τέλος πια το ξεφύλλισμα στις σελίδες του ημερολογίου. Μια απλή εφαρμογή θα εναρμονιστεί με τον κύκλο της περιόδου σας και θα σας ενημερώνει για την ημερομηνία του επόμενου κύκλου, της ωορρηξίας καθώς και της γονιμότητας. Με το πάτημα ενός κουμπιού ενημερώνετε την εφαρμογή σας για την έναρξη της περιόδου σας. Με βάση τους περασμένους μήνες, υπολογίζει πότε θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος. Παράλληλα, με ένα κλικ μπορείτε να δείτε τις ημέρες ωορρηξίας καθώς και τις γόνιμες ημέρες. Πολύ χρήσιμο για να γνωρίζετε πώς θα κανονίσετε τις διακοπές σας.

Διατίθεται για: iPhone, iPod touch και iPad.

Νet - a - porter

 

Η εφαρμογή αυτή είναι απαραίτητη για όλες τις γυναίκες που θέλουν να είναι ενημερωμένες για τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας. Τώρα μπορείτε να δείτε από το κινητό σας τα νέα σύνολα, νέες τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ που προτείνουν 350 σχεδιαστές από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται, ακόμα, για ένα online κατάστημα, το οποίο φιλοξενεί τους διασημότερους οίκους, διαθέτει μεγάλη γκάμα ενδυμάτων και υποδημάτων και άψογο service (η παραγγελία έρχεται σε περίπου 2 μέρες). Παρόλο που οι τιμές σε ορισμένα είδη είναι «τσιμπημένες», η εφαρμογή είναι εύχρηστη αφού αναφέρονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για τις αγορές σας, ενώ μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και τηλεφωνικά.

Διατίθεται για: iPhone, Android και iPad.

Calorie Counter & Diet Tracker

 

Η δίαιτα αποτελεί σίγουρα μια δύσκολη απόφαση. Αντιθέτως είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε και να φάτε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. Σε αυτό ακριβώς υπόσχεται να σας βοηθήσει το Calorie Counter & Diet Tracker από το MyFitnessPal, κάνοντας δυνατή την παρακολούθηση ακριβώς του τι φάγατε, ενώ θέτει για εσάς στόχους και παρακολουθεί το πρόγραμμα ασκήσεών σας.

Χάρη στη βάση δεδομένων, με πάνω από 450.000 φαγητά, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ακριβώς πόσες θερμίδες πήρατε καθώς και να μετρήσετε τα θρεπτικά συστατικά. Παράλληλα, η εφαρμογή διαθέτει βάση δεδομένων με ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε πόσες θερμίδες κάψατε με τις ασκήσεις που κάνατε. Υπάρχει, επίσης, και το στοιχείο της κοινωνικής δικτύωσης της εφαρμογής όπου μπορείτε να μοιραστείτε την πρόοδό σας στο Facebook και στο Twitter καθώς και να παρακολουθήσετε την πρόοδο των φίλων σας.

Διατίθεται για: iPhone, iPod touch και iPad.

Mastos

 

Η εφαρμογή περιέχει σημαντικές πληροφορίες με σκοπό να ενημερώσει τις γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού και την σημασία της έγκαιρης διάγνωσής του, να γνωστοποιήσει τους επιβαρυντικούς παράγοντες για την ανάπτυξη της νόσου, να συστήσει μέτρα προφύλαξης και να τονίσει την σημασία της τακτικής αυτοεξέτασης και της μαστογραφίας, σε συνδυασμό με τις τακτικές επισκέψεις σε γιατρό.

Μέσω της εφαρμογής οι γυναίκες έχουν την δυνατότητα να θέσουν υπενθυμίσεις , τόσο για την μηνιαία συνιστώμενη αυτοεξέταση των μαστών τους, όσο και για την μαστογραφία τους. Έτσι σε τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνετε στο κινητό τη σχετική ειδοποίηση, ώστε να συμπεριλάβετε στην καθημερινότητά σας τον τακτικό προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού, που μπορεί να σώσει ζωές.

Διατίθεται για: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3ης γενιάς), iPod touch (4ης γενιάς), iPod touch (5ης γενιάς) και iPad.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v