Φοβεροί μπαμπάδες: 5 βίντεο που χαρίζουν γέλιο!

Φοβεροί μπαμπάδες: 5 βίντεο που χαρίζουν γέλιο!

Κάποια παιδιά πραγματικά ζουν το όνειρο: Οι μπαμπάδες τους είναι κάτι σαν υπερ-ήρωες! Ο Blake Wilson, παραδείγματος χάριν, έχει γίνει γνωστός στα social media ως BatDad (Μπαμπάς Νυχτερίδα!), γιατί όταν φορά τη μάσκα του Batman οι πλάκες στα παιδιά του δεν έχουν τέλος! Ο ίδιος ισχυρίζεται: «είμαι ένας φυσιολογικός μπαμπάς με τέσσερα παιδιά και μία σύζυγο που μας αρέσει να περνάμε καλά μαζί τους. Ζούμε μία κατά τα άλλα πολύ φυσιολογική ζωή» (αλλά ποιος τον πιστεύει;)!

Γνωρίστε αυτόν και μερικούς ακόμα φοβερούς μπαμπάδες στα παρακάτω βίντεο!

O BatDad στα καλύτερά του

Το γέλιο που χαρίζει αυτός ο μπαμπάς τόσο στα παιδιά όσο και στην γυναίκα του δεν περιγράφεται!

Ο μπαμπάς που κατάφερε να σταματήσει το κλάμα της

Αναρωτιέστε τι να κάνετε με το μικρό σας κάθε φορά που το πιάνουν κλάματα και δεν λέει να σταματήσει; Αυτός ο μπαμπάς έχει την απάντηση σε μία μόνο απλή αλλά ιδιοφυή ερώτηση...

Το υπέροχο timelapse της Lotte – Δείτε το video εδώ.

Όλοι οι γονείς βγάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους από την πρώτη μέρα της γέννησής τους. Αυτός ο μπαμπάς μας, όμως, προχώρησε την ιδέα ένα βήμα παραπέρα: Ένωσε χιλιάδες φωτογραφίες της κόρης του, από μωρουδιακή ηλικία μέχρι τα 12 χρόνια της, σε ένα συγκινητικό timelapse video με τις πιο όμορφες στιγμές της, το οποίο, μάλιστα, επένδυσε με ένα όμορφο τραγούδι!

«Είμαι μπαμπάς και το ξέρω!»

Όταν έχεις δύο μικρά αγόρια και τρίδυμα το χιούμορ είναι μάλλον ο μοναδικός τρόπος για να τα βγάλεις πέρα με την «τρέλα» που επικρατεί στο σπίτι! Για να διακωμωδήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ο Chad Morton, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της γυναίκας του, έφτιαξε ένα βίντεο-παρωδία του video clip «Sexy and I Know It», ονόματι «Daddy and I Know It», για το οποίο δε μπορούμε παρά να τον θαυμάσουμε απεριόριστα!

Και ο πιο γλυκός μπαμπάς στον γάμο της κόρης του!

...γιατί αν είσαι φοβερός μπαμπάς ποτέ δεν είναι αργά για να το αποκαλύψεις!

v