Πουλόβερ: Τα 7 πιο στιλάτα της χειμερινής σεζόν!

Πουλόβερ: Τα 7 πιο στιλάτα της χειμερινής σεζόν!

Είναι κάποια ρούχα που διαθέτουν τη μαγική ιδιότητα να δημιουργούν αισθήματα ζεστασιάς, άνεσης και ανακούφισης και που -ειδικά τώρα τον χειμώνα- αν μπορούσαμε δεν θα ξεκολλούσαμε από πάνω μας. Όταν, μάλιστα, τα ρούχα αυτά συνδυάζουν στιλ και φινέτσα, τότε γίνονται τα πλέον απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ο λόγος για τα αγαπημένα μας πουλόβερ!

Ημιδιάφανο πουλόβερ, Zara

Πουλόβερ με λεπτή πλέξη, από μαλλί και νάυλον, και ημιδιάφανο σχέδιο. Διατίθεται σε navy-blue και γκρι. Συνδυάστε το με μία φαρδιά, μακρυά φούστα και μποτίνια, για κομψό look.

Τιμή: 49,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Casual πουλόβερ, H&M

 

Πλεκτό πουλόβερ από πολυαμίδη και βισκόζη, σε κόκκινο χρώμα, με ζακάρ σχέδια. Διατίθεται ακόμα σε γκρι, μαύρο και λευκό. Ιδανικό για τις χειμωνιάτικες εκδρομές και τα casual πρωινά στην πόλη. Συνδυάστε το με τζιν και μποτάκια.

Τιμή: 19,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Πουλόβερ με μεταλλική υφή, Mango

 

Πουλόβερ σε "χαλαρή" γραμμή, με μεταλλική πλέξη και ζακάρ μανίκια, από βαμβάκι και ακρυλικό. Διατίθεται μόνο στο καφέ χρώμα της φωτογραφίας. Συνδυάστε το με μαύρο στενό παντελόνι, για βραδινό ντύσιμο.

Τιμή: 39,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Ρομαντικό και boho πουλόβερ, Raxevsky

Πλεκτή μπλούζα με lurex και δαντέλα στο τελείωμά της. Συνδυάστε την με κολάν ή πολύ στενό τζιν παντελόνι και μπεζ μποτίνια. Διατίθεται μόνο στο χρώμα της φωτογραφίας.

Τιμή: 51,20 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Raxevsky.

Χαλαρό και άνετο, Pull&Bear

Ριγέ oversize πουλόβερ, τύπου κολεγιακό, από πολυεστέρα και ακρυλικό. Διατίθεται μόνο στα χρώματα της φωτογραφίας. Συνδυάστε το με κολάν ή τζιν παντελόνι και αθλητικά μποτάκια. Ιδανικό για χουχούλιασμα!

Τιμή: 35,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

Λεπτό και στιλάτο, Benetton

Λεπτό πουλόβερ από μαλλί, ανγκόρα, βισκόζη και κασμίρ, με χρωματική αντίθεση στα μανίκια. Ιδανικό για το γραφείο, συνδυασμένο με ένα υφασμάτινο παντελόνι, ανδρικού τύπου, με τσάκιση.

Τιμή: 39,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Benetton.

Φλοράλ πλεκτό, Stradivarius

Λεπτό πλεκτό ζέρσει από 100% βαμβάκι με κεντητό λουλούδι στο μπροστινό μέρος. Διατίθεται και εκρού και ροζ φόντο. Συνδυάστε το με κοντή κλος φούστα και οπάκ καλσόν!

Τιμή: 22,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Stradivarius.

v