Τα πιο κομψά παλτό της αγοράς έως 70 ευρώ

Τα πιο κομψά παλτό της αγοράς έως 70 ευρώ

Ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά και έχει έρθει η ώρα να «κατεβάσουμε» τα βαριά παλτό μας. 'Η μήπως όχι; Μόλις δείτε τις στιλάτες και άκρως οικονομικές προτάσεις της αγοράς, σε επώνυμα παλτό, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα χειμωνιάτικο δώρο στον εαυτό σας...

Παλτό με δερματίνη, Celestino

Παλτό με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, από μαλλί και πολυεστέρα, με λεπτομέρειες από δερματίνη στην πλάτη και στις τσέπες. Διατίθεται σε μαύρο και σε γκρι σκούρο. Συνδυάζεται ιδανικά με τις βραδινές σας εμφανίσεις, αλλά και με τζιν και μαύρα μποτάκια για πιο casual look.

Τιμή: 39,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Celestino.

Παλτό τύπου καπαρντίνα, Mango

Παλτό από 97% κότον, σε κλασικό σχέδιο καπαρντίνας, σε σκούρο μπλε χρώμα, με μεγάλα κουμπιά και ζώνη. Συνδυάστε το με ένα χοντρό ζιβάγκο, για ακόμα περισσότερη ζεστασιά, ή με κλασικό ταγιέρ, για πιο επαγγελματικές εμφανίσεις.

Τιμή: 59,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Μπουκλέ παλτό, Zara

Παλτό με χοντρή μπουκλέ πλέξη, από ακρυλικό και πολυεστέρα, που κουμπώνει με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος. Διατίθεται μόνο στο ανοιχτόχρωμο γκρι της φωτογραφίας. Συνδυάζεται ιδανικά με business look, δηλαδή μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Τιμή: 69,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Παλτό σε κόκκινο βουργουνδίας, Benetton

Κλασικό κόκκινο παλτό, από μαλλί και πολυεστέρα, με μεγάλα κουμπιά και γιακά που σηκώνεται για ακόμα περισσότερη ζέστη. Συνδυάστε το με έντονο κόκκινο κραγιόν, για εντυπωσιακές γιορτινές εμφανίσεις.

Τιμή: 69,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Benetton.

Παλτό τύπου μοντγκόμερι, Pull & Bear

Παλτό σε σχέδιο τύπου μοντγκόμερι, από μαλλί σε δύο διαφορετικές υφές, και κουκούλα, σε μαύρο χρώμα. Ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις με τζιν ή και με απλά φορέματα και ακόμα πιο ιδανικό για τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα.

Τιμή: 69,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

Καρό ημίπαλτο, Asos

Ημίπαλτο από πολυεστέρα σε ίσια γραμμή, σε καρό μαύρο-άσπρο σχέδιο. Ιδανικό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, στη βόλτα ή στο γραφείο. Ένα κόκκινο κασκόλ θα δημιουργήσει εντυπωσιακή χρωματική αντίθεση.

Τιμή: 66,22 ευρώ.

Θα το αγοράσετε online από το Asos.com.

v