Περιποίηση μέχρι τις γιορτές: Οδηγός λάμψης για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα!

Περιποίηση μέχρι τις γιορτές: Οδηγός λάμψης για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλες θέλουμε να είμαστε πανέτοιμες, με τέλεια εμφάνιση αλλά και την πιο ανεβασμένη διάθεση για τις βραδινές μας εξόδους. Σας προτείνουμε ένα δεκαπενθήμερο πρόγραμμα περιποίησης για να υποδεχτείτε το νέο έτος γεμάτες ενέργεια, λάμψη και ομορφιά! Ας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση από σήμερα:

15 ημέρες πριν

Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα express άσκησης. Η καθημερινή άσκηση, όπως το stretching και η τόνωση, θα σας βοηθήσει να χάσετε πόντους έστω και την τελευταία στιγμή και θα κάνουν τη διαφορά στο σώμα και στην επιδερμίδα σας. Δείτε εδώ ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ασκήσεων που μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι!

14 ημέρες πριν

Βάλτε τη σωστή διατροφή στο... τραπέζι. Μια δίαιτα πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιδερμίδα σας. Για απογευματινό ρόφημα επιλέξτε το τζίντζερ ή το πράσινο τσάι που κάνουν καλό στη γραμμή σας και μην ξεχάσετε να πίνετε πολύ νερό! Δείτε εδώ ένα πρόγραμμα διατροφής από την ειδικό για να χάσετε εύκολα κιλά.

13 ημέρες πριν

Ρυθμίστε τον χρόνο σας περιλαμβάνοντας ένα καλό πρόγραμμα ύπνου και αποφόρτισης τουλάχιστον για ένα 8ωρο μέσα στην ημέρα. Μην παραμελείτε τον ύπνο σας γιατί αυτό θα φανεί στην επιδερμίδα! Δείτε εδώ τα οφέλη του ύπνου στην ομορφιά και το δέρμα!

12 ημέρες πριν

Μην παραμελείτε ούτε μια μέρα τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ ένα καλό καθαριστικό για το πρόσωπο, στη συνέχεια μια τονωτική λοσιόν και μετά μια καλή ενυδατική κρέμα. Επαναλάβετέ το σαν ιεροτελεστία κάθε μέρα (πρωί και βράδυ!). Δείτε εδώ τις καλύτερες συμβουλές περιποίησης προσώπου στο σπίτι.

11 ημέρες πριν

Αφαιρείτε καθημερινά καλά το μακιγιάζ σας και βάλτε στη ρουτίνα ένα δυναμικό αντιγηραντικό σέρουμ που θα το απλώνετε πριν την ενυδατική σας κρέμα. Προσπαθήστε να κάνετε πιο συχνά μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης προκειμένου το δέρμα να είναι λαμπερό. Δείτε εδώ σπιτικές μάσκες προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος.

10 ημέρες πριν

Κάντε ένα scrub απολέπισης για τα χέρια σας και στην συνέχεια κάντε ενυδάτωση με λίγο λάδι σώματος. Σκουπίστε καλά με μια πετσέτα την επιφάνεια των νυχιών. Θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα! Δείτε εδώ πώς να κάνετε μόνες σας μανικιούρ στο σπίτι.

9 ημέρες πριν

Κλείστε ένα ραντεβού με αισθητικό για καθαρισμό και απολέπιση. Αυτό καλό θα είναι να μη γίνει τελευταία στιγμή, γι' αυτό και το προτείνουμε μία εβδομάδα περίπου πριν τη μεγάλη μέρα. Το διάστημα που θα μεσολαβήσει θα δώσει την ευκαιρία στο δέρμα να ανακουφιστεί και να λάμψει. Δείτε εδώ 5 θεραπείες για λάμψη και αναζωογόνηση προσώπου!

8 ημέρες πριν

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας. Αγοράστε προϊόντα που φροντίζουν την τρίχα, όπως μια μάσκα που θα την θρέψει. Εάν έχετε σγουρά μαλλιά, επιλέξτε μια καλή θεραπεία λείανσης και ενυδάτωσης που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι. Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε εύκολα μάσκες και conditioner μαλλιών στο σπίτι!

7 ημέρες πριν

Μην ξεχνάτε την απολέπιση και την ενυδάτωση του σώματος, γιατί τα βραδινά ρούχα αφήνουν την επιδερμίδα πιο εκτεθειμένη. Δώστε βάση στην επιδερμίδα της πλάτης σας μιας και είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε εκείνο το αγαπημένο σας φόρεμα που αφήνει εκτεθειμένη την πλάτη. Δείτε εδώ την καλύτερη συνταγή για σπιτικό scrub σώματος!

6 ημέρες πριν

Προβάρετε το μακιγιάζ που θα κάνετε. Δείτε το χρώμα του make up, του κραγιόν, της σκιάς. "Παίξτε" με το μολύβι και το eyeliner. Τονίστε με μάσκαρα, αλλά μην ξεχνάτε να μην υπερβάλλετε (για να μην ξεπεράσετε τα όρια και τις ισορροπίες). Δείτε εδώ 5 lοοks για εορταστικό μακιγιάζ που θα σας δώσουν ιδέες!

5 ημέρες πριν

Κάντε πρόβα τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Και ένα κόλπο! Βάλτε στις πάνω βλεφαρίδες σας ψεύτικες βλεφαρίδες που προορίζονται για τα κάτω βλέφαρα. Είναι πιο κοντές και έτσι οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν πιο πυκνές και με πιο φυσικό αποτέλεσμα. Δείτε ακόμα πώς να πετύχετε τέλειο γατίσιο βλέμμα με υγρό eyeliner!

4 ημέρες πριν

Κλείστε ραντεβού για μανικιούρ και πεντικιούρ. Στο χρώμα του φλογερού κόκκινου ή του κερασί, τα νύχια θα δείχνουν πιο εκρηκτικά από ποτέ. Μπορείτε βέβαια να παίξετε και με σχέδια γιορτινά που θα έχουν πολλά στρασάκια και έξτρα λάμψη. Πάρτε ιδέες από εδώ για το εντυπωσιακότερο nail art των Χριστουγέννων.

3 ημέρες πριν

Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια μπορεί να βοηθήσει και σίγουρα θα είναι καταπραϋντικό για το δέρμα αλλά και για τη διάθεσή σας. Επενδύστε χρόνο για να φτιάξετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Δείτε ακόμα πού μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο, χαλαρωτικό μασάζ!

2 ημέρες πριν

Πηγαίνετε στο κομμωτήριο. Κλείστε ένα ραντεβού για να κόψετε τις άκρες ή να περάσετε τη ρίζα σας ή απλά για να αλλάξετε το κούρεμά σας (ακόμα καλύτερα και το χρώμα!). Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο θα ανανεώσει τα μαλλιά και την διάθεσή σας. Δείτε εδώ τα must χτενίσματα της χειμερινής σεζόν!

1 ημέρα πριν

Πριν κοιμηθείτε αποφύγετε την καφεΐνη και φαγητά, τα οποία σας πειράζουν γιατί και ο ύπνος σας δεν θα είναι καλός αλλά -το χειρότερο- θα φανούν τα σημάδια την επόμενη μέρα το πρωί. Κοιμηθείτε βαθιά (έχοντας βέβαια κάνει τον βραδινό καθαρισμό προσώπου) και ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα! Δείτε εδώ 5 βήματα πριν τον ύπνο για να ξυπνάτε... νεώτερη!

v