Εσύ με έκανες μητέρα: Όλη η αλήθεια της μητρότητας σε ένα υπέροχο βίντεο

Εσύ με έκανες μητέρα: Όλη η αλήθεια της μητρότητας σε ένα υπέροχο βίντεο

Το υπέροχο βίντεο που θα δείτε παρακάτω δημιουργήθηκε από την εταιρία Boba που κατασκευάζει μάρσιπους και βασίζεται σε πραγματικές μαρτυρίες μαμάδων-μελών της ηλεκτρονικής κοινότητας της εταιρίας, οι οποίες έχουν κατά καιρούς εκφράσει τα συναισθήματά τους για τη μητρότητα.

Αν έχετε ήδη γίνει μαμά είναι αδύνατο να μην ταυτιστείτε σχεδόν με κάθε φράση και κάθε εικόνα, ενώ η τελευταία σκηνή θα σας συγκινήσει όσο λίγες. Δείτε το βίντεο και διαβάστε, παρακάτω, τις φράσεις που μας έκαναν να δακρύσουμε:

«Σε ένοιωσα. Ήσουν ένα φασολάκι. Μετά ένα λεμόνι. Μετά μια μελιτζάνα. Ακολούθησα συμβουλές. Διάβασα δώδεκα βιβλία. Έκοψα τον καφέ. Καταλάβαινες, άραγε, πόσο φοβόμουν;»

«Σου μιλούσα, σου τραγουδούσα... δεν ήμουν έτοιμη.»

«Και τότε, εμφανίστηκες! Δέκα δάκτυλα. 3,6 κιλά. Αγάπη. Μεγάλη, παχιά αγάπη!»

«Σε κράτησα. Σε τάισα. Συνειδητοποίησα ότι θα περνούσα τη ζωή μου κάνοντας πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένο –και που θα με κάνουν και εμένα ευτυχισμένη.»

«Όμως έρχονται και στιγμές που θέλω να τα παρατήσω. Με έκανες να επαναπροσδιορίσω τη λογική μου. Με έκανες να θέλω να πέσω στα πόδια της μητέρας μου και να της πως ότι τώρα την καταλαβαίνω.»

«Ύστερα πάλι χαμογελάς και λες το όνομά μου –και αρπάζεις το χέρι μου με αυτά τα μικροσκοπικά σου δαχτυλάκια.»

«Μεγαλώνουμε μαζί. Βλέπουμε τον κόσμο σα να είναι καινούργιος. Θα ανοίξω την καρδιά μου και θα σε πλυμμηρίσω με βροχή αγάπης. Εσύ θα γελάς και εγώ θα το κάνω ξανά και ξανά. Και θα περπατάμε χέρι-χέρι. Μέχρι εσύ να το αφήσεις

«Εγώ έκανα εσένα, αλλά εσύ με έκανες μητέρα.»

Πηγή: Huffingtonpost

v