5 ιδιαίτερες ιδέες εξόδου για του Αγίου Βαλεντίνου

5 ιδιαίτερες ιδέες εξόδου για του Αγίου Βαλεντίνου

Η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει. Αν, λοιπόν, ανήκετε στα αθεράπευτα ρομαντικά ζευγάρια που αναζητούν έναν ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάσουν την ημέρα εκείνη τον έρωτά τους, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις παρακάτω προτάσεις θα βρείτε εκείνη που θα σας ενθουσιάσει! Επιλέξτε, λοιπόν, πώς θέλετε να περάσετε την Ημέρα των Ερωτευμένων και προγραμματίστε το εγκαίρως -προσοχή μόνο μη σας καταλάβουν. Μία τέτοια μέρα επιβάλλονται εκπλήξεις!

Spa για ζευγάρια στο Kurland

Από τους πιο χαλαρωτικούς και αισθησιακούς τρόπους να περάσετε το απόγευμά σας με τον/την σύντροφό σας είναι απολαμβάνοντας ένα πρόγραμμα spa, το οποίο θα σας αναζωογονήσει, προσφέροντάς σας ποιοτικό χρόνο μαζί.

Στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Kurland, στο Χαλάνδρι, θα βρείτε διάφορα πακέτα spa για ζευγάρια, με το «Romantic Spa for 2» να ξεχωρίζει. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει privé αωματικό ατμόλουτρο, ιδανικό για τόνωση, αναζωογόνηση και αποτοξίνωση του οργανισμού. Ακολουθεί χαλαρωτικό μασάζ σώματος που προσφέρει αναζωογόνηση στον οργανισμό και βελτιώνει την υγεία, την ισορροπία και τη διάθεση, επιδρώντας θετικά στις σωματικές λειτουργίες. Τέλος, πραγματοποιείται το Kaiserbad που είναι μια ρομαντική θεραπεία spa για δύο, σε πολυτελή χώρο εμπνευσμένο από τον αυστριακό αυτοκρατορικό οίκο. Το πλούσια ενυδατικό λουτρό με πρωτεΐνες γάλακτος, αιθέρια έλαια και αφεψήματα βοτάνων θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα, ενώ η θεραπεία συνοδεύεται από φρέσκα φρούτα και açaí berry drink. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 2 ώρες και η συνολική τιμή ανά ζευγάρι είναι 130 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα για το Kurland και τα προγράμματα spa για ζευγάρια εδώ.

Τριήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας

Ένα ρομαντικό τριήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ό,τι πρέπει για να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον/την σύντροφό σας, απολαμβάνοντας αναζωογονητικές βόλτες στη φύση, κάνοντας σκι στη Ζήρεια και δοκιμάζοντας υπέροχα τοπικά εδέσματα στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Φροντίστε, μόνο να «κλείσετε» από τώρα την γιαγιά και τον παππού!

Όσο για τη διαμονή σας εκεί, προτείνουμε τις ρομαντικές Σουΐτες Camelia, στα Μεσαία Τρίκαλα, με τα πανέμορφα δωμάτια με θέα στις κορυφές της Ζήρειας που διαθέτουν διπλό υδρομασάζ και τζάκι. Το κόστος για δύο διανυκτερεύσεις, για μία σουΐτα 35 τ.μ. με τζακούζι, περιλαμβανομένου πρωινού ανέρχεται στα 240 ευρώ, αν κάνετε κράτηση μέσω Booking.

Ρομαντικό δείπνο στο «2 Μαζί»

Μπορεί το 2Μαζί σαν όνομα να ακούγεται ιδανικό για ρομαντικό εστιατόριο, αναφέρεται ωστόσο στους δύο ιδιοκτήτες του, τον Γιάννη Μπαξεβάνη και τον Ηλία Γώγο, οι οποίοι καταθέτουν από κοινού μια ενδιαφέρουσα πρόταση σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, σε ένα όμορφο νεοκλασικό στις παρυφές της Πλάκας.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε το γαριδάκι σχάρας πάνω στη φάβα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια, από ορεκτικά, καθώς και το λαυράκι από κυρίως και κλείστε το γεύμα σας με μία Fondant au chocolat με παγωτό!

Η τιμή για ένα δείπνο δύο ατόμων κυμαίνεται στα 70-80 ευρώ.
2 Μαζί: Νίκης 48, Πλάκα. Tηλ: 2103222839
Μάθετε περισσότερα εδώ.

80s Μασκέ Part με Μπίγαλη και Πωλίνα στο Κύτταρο

Κι αν για εσάς ο έρωτας είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη γιορτή, γιατί να μην την περάσετε χορεύοντας μέχρι... πρωίας! Πού; Μα φυσικά στο Κύτταρο, το οποίο υποδέχεται για ακόμα μία φορά το απίθανο δίδυμο Πωλίνα και Κώστα Μπίγαλη, για να θυμίσει στους παλιούς και να μάθει στους νέους τι πάει να πει ξεφάντωμα!

Θα ακούσετε τη «Μπιρίμπα», τη «Μελισσούλα», «στου «Αιγαίου τα μπλουζ», «πάμε για Τρέλες στις Σευχέλες», «Ροζ μπικίνι» και όλα αυτά στην καρδιά των αποκριών, γι'αυτό μην ξεχάσετε τη μάσκα σας!

Είσοδος: 10€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00.
On-line προπώληση εισιτηρίων στο www.123tickets.gr.
Κύτταρο: Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα. Τηλ. 210 8224134.

Μάθημα χορού για ζευγάρι!

Ένας πραγματικά ρομαντικός τρόπος να περάσετε τη συγκεκριμένη βραδιά με τον σύντροφό σας είναι να ξεκινήσετε μαζί, οι δυο σας μόνο, μαθήματα χορού! Δεσμευτείτε από απόψε και στο εξής ότι θα αφιερώνετε ένα βράδυ ανά εβδομάδα ο ένας στον άλλον, κάνοντας κάτι δημιουργικό και διασκεδαστικό μαζί, το οποίο θα ανανεώσει τη σχέση σας όσο τίποτε άλλο! Και τι καλύτερο από τον χορό.

Απευθυνθείτε σε κάποιο από τα αμέτρητα Pro-dance studios σε Αττική και επαρχία, στα οποία παραδίδονται ιδιωτικά μαθήματα σε ζευγάρια, έναντι 24 ευρώ ανά ώρα (ή 180 ευρώ οι 8 ώρες), και αποφασίστε εσείς τι είδος χορού θέλετε να μάθετε (π.χ. latin ή tango;).

Βρείτε εδώ την κοντινότερη σχολή χορού Pro-dance, στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για να προγραμματίσετε το μάθημά σας.

v