Δώρα Βαλεντίνου για τους αγαπημένους σας έως 50 ευρώ

Δώρα Βαλεντίνου για τους αγαπημένους σας έως 50 ευρώ

Δεν πέφτουμε «θύματα» καταναλωτισμού, όπως επιβάλλει η ημέρα, αλλά θύματα της αγάπης μας για τον/την σύντροφό μας, όπως επιβάλλει ο έρωτας και βρίσκουμε μία ακόμα καλή ευκαιρία για να το αποδείξουμε!

Δείτε έξι πρωτότυπες, χιουμοριστικές, πρακτικές αλλά και ρομαντικές προτάσεις δώρων για άνδρες και γυναίκες, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ.

Για εκείνον

Ημερολόγιο 2014: Ερωτικές γραφές

Χρήσιμο και τρυφερό, το ημερολόγιο αυτό περιέχει ποιήματα από σημαντικούς λογοτέχνες όπως οι Χρήστος Δεσύλλας, Αρετή Γκιωνάκη, Νίκος Δεληγιάννης, Θανάσης Σάλτας κ.α. Πού ξέρετε, μπορείτε μετά από αυτό το δώρο να τον κάνετε λίγο πιο ρομαντικό!

Τιμή: 8,96 ευρώ.
Αγοράστε το online από το site της Πρωτοπορίας.

Χιουμοριστικό t-shirt

Απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα που τυπώνει στάμπες σε t-shirts, όπως το I.4.U., το οποίο άνοιξε πρόσφατα στο Athens Metro Mall (αλλά εξυπηρετεί και online παραγγελίες) και ζητήστε τη στάμπα που θέλετε στο t-shirt -ή σε όποιο άλλο ρούχο- της επιλογής σας.

Τιμή: Τα t-shirts με στάμπα κατά παραγγελία κυμαίνονται στα 20 με 25 ευρώ.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Επιτραπέζιο παιχνίδι Monogamy, από το Gadget Shop

Όλα ξεκινούν με ένα επίμονο βλέμμα μέσα στα ματιά από τους δύο παίκτες. Ο τελευταίος που θα ανοιγοκλείσει τα βλέφαρα παίρνει τα ζάρια στο χέρι και το παιχνίδι ξεκινάει! Πρόκειται για ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει 390 διαφορετικές ιδέες και δράσεις σε τρία επίπεδα: οικείο, παθιασμένο, ομιχλώδες. Καθώς τα επίπεδα προχωρούν οι ερωτήσεις γίνονται όλο και πιο προσωπικές και οι προκλήσεις μεγαλύτερες. Στο τέλος του, το παιχνίδια εγγυάται ότι θα βλέπετε τον σύντροφό σας με ...άλλο μάτι!

Τιμή: 31,40 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Gadget Shop.

Για εκείνη

Σειρά περιποίησης σώματος, από το Body Shop

Μια υπέροχη σειρά περιποίησης σώματος λανσάρει αυτές τις μέρες το Body Shop με βάση το βατόμουρο! Χαρίστε της το καταπληκτικό Body Scrub-Gelee, με υφή μαρμελάδες και καταπληκτικό άρωμα, σε συνδυασμό με την δροσερή Blueberry Body Lotion.

Τιμή: 15,50 ευρώ για το Body Scrub και 12 ευρώ για την Body Lotion.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Body Shop.

Ολόσωμη φόρμα με δαντέλα, από τα Oysho

Χαρίστε της μια πανέμορφη, ρομαντική φόρμα σε ροζ παστέλ χρώμα, με λουλουδάτη δαντέλα στο μπούστο, ιδανική για τις ιδιωτικές σας στιγμές.

Τιμή: 25,90 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Oysho.

Σκουλαρίκια Heart4Heart, Folli Follie

Μια ολόκληρη ρομαντική συλλογή κοσμημάτων έχει να προτείνει η Folli Follie για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, από την οποία ξεχωρίζουμε τα μακριά σκουλαρίκια της φωτογραφίας, τα οποία φοριούνται τόσο σε casual όσο και βραδινές εμφανίσεις. Είναι επιχρυσωμένα σε ροζ απόχρωση και διαθέτουν λαμπερές κρυστάλλινες πέτρες.

Τιμή: 50 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Folli Follie.

v