Πάσχα 2014: Διαμονή για όλη την οικογένεια από 45 ευρώ!

Πάσχα 2014: Διαμονή για όλη την οικογένεια από 45 ευρώ!

Ο όμορφος ανοιξιάτικος καιρός προδιαθέτει για κοντινές αποδράσεις στην Ελλάδα και οι αργίες του Πάσχα απέχουν πλέον μόλις λίγες ημέρες! Πριν βιαστείτε να απορρίψετε την ιδέα μιας οικογενειακής εκδρομής, λόγω κόστους, δείτε πέντε καταλύματα στην Ελλάδα που κάνουν τα πλάνα σας πιο προσιτά.

Βρήκαμε όμορφα οικογενειακά ξενοδοχεία, σε πέντε δημοφιλείς ηπειρωτικούς προορισμούς, ιδανικούς για εσάς που αγαπάτε βουνό και θάλασσα! Οι δε τιμές τους για το 4ημερο του Πάσχα ξεκινούν από 45 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 67 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για ένα ζευγάρια με δύο παιδιά! Πάρτε ιδέες...

Maria's House, στο Πήλιο

Το παραδοσιακό αλλά πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο, στην περιοχή Χόρτο Αργαλαστής, υπόσχεται οικογενειακές διακοπές σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Διαθέτει δύο ευρύχωρα επιπλωμένα δωμάτια με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα.

Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε πηλιορείτικο στυλ με μοντέρνες πινελιές. Η διαρρύθμιση είναι παραδοσιακή, ενώ ο χώρος έχει δυο επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, το μπάνιο και το καθιστικό, ενώ ο χώρος ανάπαυσης βρίσκεται στο ξύλινο πατάρι. Στις παροχές περιλαμβάνονται το air condition και η τηλεόραση.

Το συνολικό κόστος διαμονής για μία οικογένεια τεσσάρων ατόμων το 4ημερο του Πάσχα (3 διανυκτερεύσεις) ανέρχεται στα 135 ευρώ. Δεν περιλαμβάνεται πρωινό, καθώς το δωμάτιο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Μάθετε περισσότερα για το Maria's House εδώ.

Diamanto Rooms, στην Ερέτρια

Τοποθετημένα πάνω στο γραφικό λιμανάκι της Ερέτριας, τα Diamanto Rooms, αποτελούν μία εξαιρετική πρόταση διαμονής για όλη την οικογένεια. Τα studios του ξενοδοχείου διαθέτουν μπαλκόνι από όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο, ενώ κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ψυγείο και τηλεόραση.
Στις εγκαταστάσεις του Diamanto Rooms υπάρχει κοινόχρηστη κουζίνα όπου η οικογένεια μπορεί να ετοιμάσει το πρωινό ή κάποιο σνακ, το οποίο μάλιστα μπορείτε να απολαύσετε στο σνακ-μπαρ του ξενοδοχείου, με την πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Το συνολικό κόστος για ένα τρίκλινο δωμάτιο, στο οποίο μπορεί να προστεθεί επιπλέον κρεβάτι ή κούνια, ανέρχεται στα 135 ευρώ για το 4ημερο του Πάσχα (3 διανυκτερεύσεις). Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται πρωινό.

Μάθετε περισσότερα για το Diamanto Rooms εδώ.

Ηλιόπετρο, στη Μονεμβασιά

Το ξενοδοχείο Ηλιόπετρο βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την παραλία Πορί και διαθέτει καταλύματα με εντυπωσιακή θέα τόσο στη Μεσόγειο όσο και στο Κάστρο της Μονεμβασιάς. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλεόραση, ενώ τα περισσότερα έχουν και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα.

Το ξενοδοχείο προσφέρεται ιδανικά για οικογένεια, καθώς διαθέτει όμορφο κήπο, με λουλούδια και πέτρινα παγκάκια. Επιπλέον, καθημερινά προσφέρεται πρωινό είτε εντός του ξενοδοχείου είστε στη βεράντα. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Κάστρο της Μονεμβασιάς απέχει μόλις 3χλμ., ενώ σε απόσταση 20χλμ. βρίσκεται και ο αρχαιολογικός χώρος του Παυλοπετρίου.

Το συνολικό κόστος διαμονής σε διαμέρισμα που χωρά άνετα 4 ενήλικες είναι 150 ευρώ για το 4ημερο του Πάσχα. Για το πρωινό υπολογίστε επιπλέον 5 ευρώ κατ'άτομο.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο Ηλιόπετρο εδώ.

Ξενοδοχείο Drymna, στα Τριζόνια

Αν αναζητάτε έναν κοντινό νησιωτικό προορισμό, με ελάχιστα ακτοπλοϊκά έξοδα, τα Τριζόνια αποτελούν την ιδανική λύση! Το καταπράσινο μικροσκοπικό νησάκι του Κορινθιακού κόλπου, απέναντι από τα παραθαλάσσια χωριά της Φωκίδας, υπόσχεται ονειρεμένο παραδοσιακό Πάσχα. Το δε ξενοδοχείο Drymna είναι ό,τι πρέπει για οικογένεια, αφού διαθέτει οικογενειακά δωμάτια, όμορφα διακοσμημένα και με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Στο ξενοδοχείο, πέρα από πρωινό και σνακ, μπορείτε να απολαύσετε και τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας στο εστιατόριο, στη σκιερή βεράντα με θέα στο λιμάνι. Μάλιστα, για τις ημέρες του Πάσχα έχουν προγραμματιστεί τα σχετικά παραδοσιακά γεύματα, όπως μαγειρίτσα για το Μ. Σάββατο και αρνί στη σούβλα για την Κυριακή του Πάσχα.

Το συνολικό κόστος για διαμονή σε τετράκλινο δωμάτιο, για το 4ημερο του Πάσχα (3 διανυκτερεύσεις), ανέρχεται στα 141 ευρώ. Υπολογίστε καθημερινά επιπλέον 4 ευρώ κατ'άτομο εφόσον επιθυμείτε να σερβίρεστε πρωινό στο μπουφέ του ξενοδοχείου.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο Drymna εδώ.

Ξενώνας Χρυσάνδρα, στο Καρπενήσι

Ο νεόχτιστος ξενώνας Χρυσάνδρα, στο Καρπενήσι, αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση διαμονής που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία αλλά και σύγχρονες ανέσεις. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση αλλά και τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, και βεράντες με όμορφη θέα προς τα βουνά του Καρπενησίου.

Το δε Πάσχα στο Καρπενήσι περιλαμβάνει παραδοσιακά, ρουμελιώτικα δρώμενα, στα οποία αξίζει να συμμετέχετε μαζί με τα παιδιά, ενώ η γύρω περιοχή προσφέρεται ιδανικά για φυσιολατρικές δραστηριότητες (π.χ. πεζοπορία, κανό, ιππασία κ.λ.π.).

Το συνολικό κόστος διαμονής σε τετράκλινο διαμέρισμα, για το 4ημερο του Πάσχα (3 διανυκτερεύσεις), ανέρχεται στα 200 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού.

Μάθετε περισσότερα για τον Ξενώνα Χρυσάνδρα εδώ.

v