Ψάχνετε μεταχειρισμένα παιδικά είδη; Δείτε τις σωστές διευθύνσεις!

Ψάχνετε μεταχειρισμένα παιδικά είδη; Δείτε τις σωστές διευθύνσεις!

Οι τελευταίοι της «παρέας» που γίνονται γονείς έχουν πάντα το σημαντικό οικονομικό κέρδος του «λαμβάνειν» από όλους τους προηγούμενους φίλους και συγγενείς, οι οποίοι αγόρασαν τα πάντα καινούρια για τα παιδιά τους. Ωστόσο, τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι έτσι: Αν είστε οι πρώτοι ανάμεσα στους γνωστούς που περιμένετε μωρό, μπορείτε και πάλι να γλυτώσετε χρήματα, αγοράζοντας τα κατ'εξοχήν κοστοβόρα βρεφικά είδη... μεταχειρισμένα!

Αντικείμενα όπως καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, βρεφικά έπιπλα, αλλά και βρεφικά-παιδικά ρούχα σε άριστη κατάσταση, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί μόλις λίγους μήνες, πωλούνται στην ηλεκτρονική αγορά από ιδιώτες σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Γιατί, λοιπόν, να μην τα αγοράσετε από ...εκεί:

2 φορές κι έναν καιρό

Στο online κατάστημα του site θα βρείτε ελαφρώς μεταχειρισμένα αλλά και καινούργια είδη για παιδιά και μωρά, όπως αλλαξιέρες, μπανάκια, καροτσάκια, αποστειρωτές, θερμαντήρες, θήλαστρα, μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και παπούτσια, καθώς και παιχνίδια, βιβλία και λίγα ποδήλατα. Στο ίδιο site μπορείτε, φυσικά, να πουλήσετε και τα δικά σας μεταχειρισμένα είδη, πηγαίνοντάς τα στο κατάστημα του «2 φορές κι έναν καιρό» ή ζητώντας να γίνει η παραλαβή τους από το σπίτι σας. Φυσικά, εφόσον πουλήσετε κάποιο αντικείμενό σας στο «2 φορές κι έναν καιρό», υπάρχει κάποια ποσοστιαία κράτηση των κερδών σας, ανάλογα με το ύψος τους.

Child2Child

Από τα πιο «περιποιημένα» sites για αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων ειδών, το Child2Child διαθέτει είδη βρεφικού εξοπλισμού (θερμαντήρες, καλαθούνες, ενδοεπικοινωνία κ.λ.π.), κάποια έπιπλα και κούνιες.

Χρυσή ευκαιρία

Στην κατηγορία Βρεφικά-Παιδικά θα βρείτε χιλιάδες αγγελίες για μεταχειρισμένα βρεφικά και παιδικά έπιπλα, είδη μετακίνησης, ποδήλατα και είδη εξοπλισμού.

Πατάρι

Στο Πατάρι, στην κατηγορία Παιδικά και Βρεφικά θα βρείτε μεταχειρισμένα είδη για την μετακίνηση του μωρού (βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου και καρότσια), έπιπλα για το βρεφικό-παιδικό δωμάτιο, παιχνίδια (όπως παζλ και τουβλάκια), είδη γενικότερης χρήσης, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε πολύ φθηνά παιδικά ρούχα.

Μεταχειρισμένο

Στην κατηγορία Παιδικά-Βρεφικά είδη θα βρείτε μεταχειρισμένα έπιπλα για το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο, καροτσάκια, αποστειρωτές, ρουχαλάκια, καθίσματα αυτοκινήτου κ.α.

Poulato

Στο Poulato θα βρείτε ποικιλία βρεφικών ειδών, ειδικά καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου, έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο, ρούχα, καρεκλάκια φαγητού και ορισμένα παιχνίδια, σε τιμές σημαντικά μειωμένες συγκριτικά με τις αρχικές.

Likenew

Πολύ μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα βρεφικά και παιδικά ρούχα θα βρείτε στο Likenew, σε τιμές πραγματικά χαμηλές!

Ditroxa.gr και Bike4Sale

Στα δύο αυτά sites θα βρείτε αγγελίες για μεταχειρισμένα παιδικά ποδήλατα σε άριστη κατάσταση.

Car.gr

Μεγάλη ποικιλία σε βρεφικά και παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καθώς και ορισμένα μεταχειρισμένα παιδικά ποδήλατα θα βρείτε στο -γνωστό για αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων- Car.gr.

v