Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοκάλι στην περιποίηση και στην ομορφιά

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοκάλι στην περιποίηση και στην ομορφιά

Το πορτοκάλι είναι ένα φρούτο που όλοι γνωρίζουμε πόσο καλό κάνει στην υγεία μας, μιας και περιλαμβάνει βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για την προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζαμε είναι πόσο εξαιρετικός σύμμαχος για την ομορφιά μπορεί να αποδειχθεί! Δείτε 8 τρόπους για να γίνετε ακόμα πιο λαμπερή... με ένα και μόνο πορτοκάλι!

Λαμπερά νύχια

Αν θέλετε να έχετε νύχια που γυαλίζουν, μπορείτε να τρίψετε πάνω τους φλούδες από πορτοκάλι. Με αυτή την κίνηση θα τα κάνετε να λάμπουν όλη μέρα!

Ξηρό δέρμα

Αν "υποφέρετε" από ξηρό δέρμα, ιδιαίτερα ύστερα από έκθεση στον ήλιο, κόψτε ένα πορτοκάλι σε λωρίδες, τοποθετήστε τις στο πρόσωπο και αφήστε τις για μερικά λεπτά. Στην συνέχεια ξεπλύνετε. Το πορτοκάλι θα ενυδατώσει το πρόσωπό σας στην στιγμή!

Λιπαρή επιδερμίδα

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, καταψύξτε φλούδες πορτοκαλιού. Βγάλτε το από την κατάψυξη και τοποθετήστε τις φλούδες στα σημεία που είναι πιο έντονη η λιπαρότητα. Λειτουργεί τέλεια και προληπτικά για να μην αναπτυχθεί αυξημένη λιπαρότητα στο μέλλον. 

Κακή αναπνοή

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε και την κακή αναπνοή με το πορτοκάλι! Μασήστε απλά φλούδες πορτοκαλιού και η δυσάρεστη αναπνοή θα εξαφανιστεί, μαζί με τα βακτήρια του στόματος. 

Απολέπιση σώματος

Αν ψάχνετε για ένα τέλειο scrub, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Τυλίξτε μερικές φλούδες πορτοκαλιού σε ένα δίχτυ και χρησιμοποιήστε το σαν σφουγγάρι. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. 

Σκόνη για αφρόλουτρο

Για ένα πλήρως ανανεωτικό μπάνιο, δοκιμάστε το πορτοκάλι! Απλά χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ για να μετατρέψετε αποξηραμένα πορτοκάλια σε σκόνη και στη συνέχεια ρίξτε την σκόνη μέσα στην μπανιέρα. Το μπάνιο θα μοσχομυρίσει και το δέρμα σας θα ανανεωθεί πλήρως!

Ανανέωση δέρματος

Ρίχνοντας σταγόνες από πορτοκάλι στο νερό σας μπορείτε να βελτιώσετε την ενέργειά σας, να σταθεροποιήσετε την πίεσή σας και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας.  

Αντιγηραντικό

Γνωρίζατε ότι τα πορτοκάλια περιέχουν συστατικά που επιβραδύνουν την γήρανση; Αυτό που απλά έχετε να κάνετε είναι να καταναλώνετε καθημερινά ένα πορτοκάλι! Προτιμήστε το ως σνακ ή μέσα σε επιδόρπια.  

Πηγή: raininghotcoupons.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v