Πώς να ντύνεστε για να δείχνετε πιο αδύνατη

Πώς να ντύνεστε για να δείχνετε πιο αδύνατη

Το ντύσιμο μπορεί να κάνει θαύματα όχι μόνο στο στυλ, αλλά και στο πώς δείχνει ο σωματότυπός σας. Μπορεί να αναδείξει τα κολακευτικά σας σημεία και να κρύψει πολλές ατέλειες και κυρίως... μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πολύ πιο λεπτή! Δείτε παρακάτω μυστικά του στυλ που έχουν την δυνατότητα πραγματικά να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση μιας λεπτής και κομψής σιλουέτας.

Το σωστό κόψιμο στο τζιν

Τα τζιν θα πρέπει να ακουμπούν στα σωστά σημεία. Προτιμήστε αυτά που είναι σε σκούρο χρώμα και που ακολουθούν μια ίσια γραμμή (όχι δηλαδή τους σωλήνες, αλλά όχι και τα πολύ φαρδιά που δίνουν έξτρα όγκο). Τα τζιν με καμπάνα στο τελείωμα μπορούν επίσης να κολακέψουν μια σιλουέτα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα ριχτό μπλουζάκι και, αν έχει δροσιά, ένα εφαρμοστό σακάκι για να τονιστεί η μέση!

Λεπτή μέση

Μπορεί να φοράτε μια πουκαμίσα, ένα shirt dress ή ένα φόρεμα ριχτό αλλά μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια  ζώνη, η οποία μπορεί θα αναδείξει τις καμπύλες σας, βοηθώντας το ρούχο να καλύψει καλύτερα τα παραπάνω κιλά. Αν είναι πιο φαρδιά η ζώνη, να την δέσετε κάτω από το στήθος και όχι πάνω στην κοιλίτσα!

Κολάν και τούνικ

Τα πολλά κιλά μπορούν να καμουφλαριστούν αν υιοθετήσετε ένα στυλ με κολάν και εντυπωσιακές τούνικ από πάνω. Τώρα ειδικά που είναι καλοκαίρι μπορείτε να υιοθετήσετε το boho στυλ με αυτό το σύνολο, συνδυάζοντάς το μάλιστα με πέδιλα και μεγάλα καπέλα. Αν θέλετε μπορείτε να φορέσετε και μια λεπτή ζώνη. 

Ρούχα και αξεσουάρ που δίνουν μήκος

Η πιο μεγάλη ψευδαίσθηση είναι ότι τα φαρδιά ρούχα κρύβουν ατέλειες. Η αλήθεια είναι πως προσθέτουν παραπάνω όγκο και σε καμία περίπτωση δεν λεπταίνουν. Προτιμήστε τα κομμάτια που έχουν μήκος, όπως ρούχα με μακριές κάθετες ρίγες, τα μακριά κολιέ και τα μακριά φουλάρια. Ό,τι έχει μήκος δίνει και την αίσθηση μιας πιο λεπτής σιλουέτας. 

Σταθερά υφάσματα

Προτιμήστε υφάσματα που είναι σταθερά πάνω στο σώμα και που δεν πέφτουν χαλαρά στην σιλουέτα. Αυτό θα δώσει έξτρα κράτημα στο σώμα και θα κρύψει ατέλειες, ενώ θα δώσει την αίσθηση μιας πιο λεπτής σιλουέτας. Προτιμήστε τέτοιο "σκληρό" ύφασμα ειδικά σε μεσάτα φορέματα και φούστες.

Γραμμή Α στα φορέματα

Αν υπάρχουν κάποια παραπάνω κιλά, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε φορέματα. Τα φορέματα σε γραμμή Α είναι ιδανικά για σώματα που έχουν κιλά στην περιφέρεια και στους γλουτούς. Τονίζουν τέλεια την μέση (μπορείτε να βάλετε και έξτρα ζώνη) και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σας κάνουν να φαίνεστε σαν μοντέλο. Αν έχετε αρκετή κοιλιά, μπορείτε να επιλέξετε φορέματα balloon που θα δώσουν ένα πιο λεπτό, κοριτσίστικο στοιχείο στον σωματότυπο. 

Ψηλά τακούνια

Είναι γνωστό στον χώρο της μόδας και του στυλ ότι τα ψηλά τακούνια λεπταίνουν την σιλουέτα. Προτιμήστε αυτά που δεν έχουν μπαρέτες γιατί "κόβουν" το πόδι και φορέστε τα, αν μπορείτε και όλη μέρα. Μην υπερβάλλετε όμως! Αν το τακούνι είναι ψηλό δεν χρειάζεται να φωνάζει με το σχέδιό του... όσο πιο "αόρατο" τόσο το καλύτερο!

Μακριά, μαύρα παντελόνια

Τα μακριά μαύρα παντελόνια είναι ιδανικά για να φανεί πιο λεπτή μια σιλουέτα. Με ένα λευκό top και ψηλοτάκουνα προσθέτουν (πέρα από ύψος) πόντους σαγήνης και γοητείας. Προσέξτε απλά το ύφασμα από το παντελόνι να μην διαγράφει πολύ στενά το σώμα για να μην έχετε... το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v