12 απίστευτα gadgets που θα θέλατε να έχει η κουζίνα σας

12 απίστευτα gadgets που θα θέλατε να έχει η κουζίνα σας

Στην κουζίνα χτυπάει η καρδιά της οικογένειας. Επίσης, είναι ο φυσικός χώρος–μόνιμη κατοικία των περισσότερων μαμάδων. Κάναμε μια βόλτα στο διαδίκτυο και συλλέξαμε τα πιο απίθανα gadgets για την κουζίνα. Μια κουζίνα γεμάτη απ’ αυτά τα gadgets, όχι μόνο θα σας έλυνε τα χέρια, αλλά θα σας έφτιαχνε σίγουρα το κέφι! 

Κόφτης πίτσας - ποδήλατο

Το gadget για το κόψιμο της πίτσας είναι πολύ χρήσιμο. Το συγκεκριμένο όμως, είναι ταυτόχρονα και πολύ πρωτότυπο! (θα το βρείτε εδώ).

Κόφτης αυγών-κοτοπουλάκι

Οι κόφτες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι βαρετοί. Αυτό το κοτοπουλάκι, αντίθετα, είναι πολύ χαριτωμένο! (θα το βρείτε εδώ).

Το τέλειο εργαλείο για το καλαμπόκι

Το καλαμπόκι αρέσει πολύ στα παιδιά, αλλά η κατανάλωσή του είναι βασανιστική. Αυτό το gadget "ξεγυμνώνει" το καλαμπόκι στο λεπτό (θα το βρείτε εδω). 

...και το τελειότερο για τις πατάτες

Πρόκειται για ένα μηχάνημα που πιθανότατα δεν αγόρασε ποτέ κανείς, αλλά το ότι υπάρχει είναι εντυπωσιακό. 

Θήκη-κούνια για τσαγιέρα

Δεν είναι είδος πρώτης ζήτησης, αλλά αυτό το αξεσουάρ τσαγιού, φαίνεται εξαιρετικά εξυπηρετικό! 

Θήκη-κούνια για πολύ βαριά μπουκάλια

Το να σηκώσεις ένα γεμάτο δοχείο χωρητικότητας, π.χ. 5 λίτρων, είναι από μόνο του άθλος. Το να το σηκώσεις με σκοπό να μεταγγίσεις το περιεχόμενό του, είναι πραγματικά ακατόρθωτο αν είσαι γυναίκα. Το εν λόγω gadget δίνει τη λύση. 

Gadget για να σπάτε τέλεια τα αυγά

Στην αγορά κυκλοφορεί αυτό το μηχάνημα, που διευκολύνει τη νοικοκυρά να σπάσει αυγά εύκολα και γρήγορα. 

Καρυοθραύστης–Χίλαρι Κλίντον

Πρόκειται για ένα gadget-γροθιά στα αχαμνά του αμερικάνικου πολιτικού κατεστημένου. Ο συμβολισμός είναι προφανής... (θα το βρείτε εδώ).

Το υπερ-ποτήρι

Αυτό το ποτήρι μοιάζει να έχει έρθει απ' το μέλλον. Μπορεί να πληροφορήσει τον χρήστη του πόσο ενυδατωμένος είναι, ενώ έχει ενσωματωμένο και αυτόματο μετρητή θερμίδων! (μάθετε περισσότερα εδώ).

Το υπέρ-πιρούνι

Ή αλλιώς: "το πιρούνι του τεμπέλη μακαρονά" - είναι ένα πιρούνι που γυρίζει μόνο του! (θα το βρείτε εδώ).

 

 

(Πολύ ανατριχιαστική) Βάση για μαχαίρια 

Ο σχεδιαστής και οι αγοραστές είναι μάλλον διαταραγμένες προσωπικότητες, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι η ιδέα είναι καλή.

(Πολύ χαριτωμένη) Θήκη για οδοντογλυφίδες

Η θήκη αυτή, δε μοιάζει μόνο με αυτοκινητάκι -είναι! Οι ρόδες της λειτουργούν κανονικά, για να μετακινείται από τη μία άκρη του τραπεζιού στην άλλη, και είμαστε σίγουροι, ότι θα κάνει τα παιδιά να "κολλήσουν" (θα το βρείτε εδώ). 

v