Τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος σε 10 χιουμοριστικές φράσεις

Τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος σε 10 χιουμοριστικές φράσεις

Για τον κάθε άνθρωπο ο «γάμος», στην θεωρία, σημαίνει κάτι διαφορετικό. Στην πράξη, όμως, τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να συσχετιστούν με κάποια πολύ χαρακτηριστικά κοινά. Ρωτήσαμε φίλους και γνωστούς, διαβάσαμε απαντήσεις στο twitter και διάσημες ατάκες και καταλήξαμε πως οι δέκα παρακάτω φράσεις περιγράφουν τι σημαίνει γάμος με χιούμορ και ακρίβεια.

Για τις γυναίκες...

«Γάμος είναι να φιλάς το παιδί σου για καληνύχτα πριν από τον άντρα σου και να τρέχεις στον καναπέ για να προλάβεις το τηλεκοντρόλ.»

«Γάμος είναι να ακούς τον άντρα σου να λέει το ίδιο αστείο ξανά και ξανά και να προσπαθείς να δείχνεις ότι γελάς, κάθε φορά.»

«Γάμος είναι να έχεις ένα μεγάλο παιδί, στο οποίο πρέπει διαρκώς να βρίσκεις τα πράγματά του –τα παπούτσια του, το πορτοφόλι του, τα κλειδιά του, τους φακούς του...»

«Το να είσαι παντρεμένη είναι σαν να έχεις έναν κολλητό φίλο που δεν θυμάται ποτέ τίποτα.»

«Γάμος είναι να βρίσκεσαι σε ένα τεράστιο σκοτεινό δωμάτιο και να μπορείς να διακρίνεις τον άντρα σου μόνο από τις πορδές του.»

Για τους άντρες...

«Γάμος είναι να τρως το αγαπημένο σου φαγητό και να ρωτάς την άλλη: 'Θέλεις λίγο;', αλλά να εύχεσαι να πει όχι.»

«Γάμος είναι να βλέπεις ποιος μπορεί να προσποιείται ότι κοιμάται για περισσότερη ώρα όταν το παιδί ξυπνά μέσα στη νύχτα.»

«Ο γάμος είναι συνεργασία –εκείνη βρίσκει τις κατσαρίδες κι εγώ πρέπει να τις σκοτώσω.»

«Γάμος είναι μία σχέση στην οποία ο ένας έχει πάντα δίκιο και ο άλλος είναι ο σύζυγος.»

«Γάμος είναι να βρίσκεις χρόνο για βόλτες, ποτά και ρομαντικά δείπνα. Εγώ το κάνω κάθε Πέμπτη, η γυναίκα μου κάθε Παρασκευή.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v