Είστε αρκετά καλή στο κρεβάτι;

Είστε αρκετά καλή στο κρεβάτι;

Το να είναι μία γυναίκα καλή στο κρεβάτι, δεν έχει καθόλου να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά της, τα σέξι ή μη εσώρουχά της... ούτε με το μορφωτικό ή πνευματικό της επίπεδο. Έχει να κάνει απόλυτα με το πόσο διατεθειμένη είναι να προσφέρει στον άντρα της την απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση -χωρίς φυσικά, να παραμερίσει τις δικές της ανάγκες. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν είναι το «τι» κάνετε στο κρεβάτι που σας κάνει θεά του σεξ, αλλά το «πώς» το κάνετε.

Δείτε παρακάτω τα 5 στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μία γυναίκα είναι στο κρεβάτι... φωτιά!

Ενθουσιασμός!

Το να είστε πρόθυμη να κάνετε σεξ, ακόμα κι όταν είστε υπερβολικά κουρασμένη ή κακόκεφη είναι ίσως το σημαντικότερο διεγερτικό για τον άντρα σας. Είναι η απτή απόδειξη ότι τον θέλετε και ότι επιθυμείτε να του προσφέρετε απόλαυση και ικανοποίηση, ανεξαρτήτως συνθηκών. Ξέρουμε, δεν είναι πάντα εύκολο να βρίσκεις την διάθεση για σεξ. Στην πραγματικότητα, όμως, το σεξ είναι πράξη εγκεφαλική. Αν καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας ό,τι σας «κρατάει» από το να χαλαρώσετε και να αφεθείτε, κι αν δώσετε έμφαση στο πόσα έχετε να κερδίσετε και οι δύο από την σεξουαλική πράξη, είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα απολαύσετε το σεξ, αλλά θα εκπλήξετε ευχάριστα και τον άντρα σας!

Το στόμα σας μπορεί να κάνει θαύματα

Σαφώς και ξέρετε πώς να δώσετε στον άντρα σας ένα τρυφερό ή παθιασμένο φιλί. Αυτό, όμως, που πιθανώς δεν ξέρετε είναι ότι το στόμα σας μπορεί να του προσφέρει πληθώρα ασυναγώνιστων αισθήσεων και να τον διεγείρει με τρόπους που δεν είχε ποτέ του φανταστεί! Δοκιμάστε, λοιπόν, με το στόμα σας να:

-Γλείψετε τον λοβό του αυτιού του. Ξεκινήστε γλύφοντας απαλά γύρω-γύρω το αυτί του, στη συνέχεια φυσήξτε εξίσου απαλά ώστε να διεγερθούν τα νεύρα και δαγκώστε λίγο τον λοβό του. Καθώς τα αυτιά είναι κέντρο νευρικών απολήξεων, θα τον διεγείρετε σε δευτερόλεπτα.

-Γλείψετε τα δάχτυλά του. Ξεκινήστε από τη βάση του δαχτύλου, που επίσης είναι πολύ ευαίσθητη και σπάνια της δίνει κανείς σημασία και συνεχίστε προς τα πάνω, δίνοντας έμφαση στο μεσαίο του δάχτυλο...

-Φιλήσετε, γλύψετε και δαγκώσετε απαλά τον λαιμό του. Πρόκειται, μάλλον, για το πιο ερωτικό φιλί που μπορείτε να δώσετε στο σώμα του. Δοκιμάστε μάλιστα, να ξεκινήσετε από τον λαιμό, συνεχίζοντας αργά και βασανιστικά μέχρι το αυτί του.

-Φιλήσετε, γλύψετε και δαγκώσετε τις ρώγες του. Ελάχιστοι είναι οι άντρες που θα το παραδεχτούν -καθώς θεωρείται σημείο γυναικείας ευχαρίστησης- όμως το να δώσετε έμφαση στις ρώγες του κατά την διάρκεια του σεξ, μπορεί πραγματικά να τον απογειώσει! Το συγκεκριμένο σημείο μπορεί να τον ερεθίσει τόσο όσο και μία γυναίκα, και να ξέρετε ότι κρυφά μέσα του παρακαλάει να το δοκιμάσετε!

-Του κάνετε το τέλειο στοματικό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ικανοποιήσετε τον άντρα σας με το στόμα σας. Αν θέλετε πραγματικά να τον κάνετε να χάσει το μυαλό του, όμως, διαβάστε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε εδώ.

Ακουστείτε

Βγάλτε ήχους απόλαυσης, απαλά μουγκρητά, μικρές κραυγές (ή και μεγάλες αν τα παιδιά λείπουν από το σπίτι!), αλλά κυρίως... μιλήστε του! Πείτε του ακριβώς τι σκέφτεστε, όσο πρόστυχο κι αν είναι. Περιγράψτε του με λεπτομέρειες τι θέλετε να του κάνετε, αλλά και τι θέλετε να σας κάνει κι εκείνος. Πείτε του την πιο καλά κρυμμένη φαντασίωσή σας! Προσοχή, όμως: Μην προσποιηθείτε παίρνοντας ψεύτικο ύφος και λέγοντας πράγματα με ξύλινη γλώσσα, γιατί ο άντρας σας θα το καταλάβει και τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από τα επιθυμητά!

Η τέχνη της ποικιλίας

Όταν πλέον θα έχετε περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της διείσδυσης, να θυμάστε ότι δεν υπάρχει κάτι που να συγκλονίζει έναν άντρα περισσότερο από την ποικιλία. Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες-αστερίες που ξαπλώνουν απλά στον κρεβάτι, αμέτοχες και ψυχρές, περιμένοντας από εκείνους να κάνουν τα πάντα, αλλά γυναίκες που αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία για περισσότερες από μία στάσεις στο σεξ, για ενδιάμεσα ερωτικά παιχνίδια και για διάθεση να έχουν, κάποιες στιγμές, τον έλεγχο! Μιλώντας για ποικιλία, υπάρχει ένας συνδυασμός που μπορεί κυριολεκτικά να τον τρελάνει: Σεξ και στοματικό εναλλάξ! Ξεκινήστε, λοιπόν, κάνοντάς του στοματικό, αφήστε τον να διεισδύσει, και ύστερα από λίγο πάρτε ξανά τον έλεγχο και κάντε του ξανά στοματικό! Πιστέψτε μας: Θα χάσει τα λογικά του!

Πρόθυμη για ΟΛΑ

Πόσο ανοιχτή είστε στο σεξ; Πόσο πρόθυμη να δοκιμάσετε ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα; Παιχνίδια ρόλων και ταντρικά κόλπα; Γύρω από το σεξ έχουν αναπτυχθεί παράλληλα εμπορικές επιχειρήσεις και φιλοσοφίες ολόκληρες. Ο λόγος είναι απλός: Το σεξ δεν έχει όρια. Η απόλαυση που μπορεί να προσφέρει δεν έχει όρια -το πρόβλημα είναι ότι λίγοι έχουν το θάρρος να ανακαλύψουν μέχρι πού φτάνουν τα δικά τους. Και -πιστέψτε μας- οι μαμάδες δεν εξαιρούνται από το παιχνίδι!

v