Πώς να ικανοποιήσετε τον άνδρα σας στο κρεβάτι

Πώς να ικανοποιήσετε τον άνδρα σας στο κρεβάτι

Το σεξ είναι μια πράξη που όλοι απολαμβάνουμε. Όταν συμβαίνει μαζί με τον σύντροφό μας, τότε σίγουρα είναι ό,τι πιο όμορφο. Ακόμη και αν υπάρχει πάθος και αγάπη ανάμεσα σε εσάς και στον σύντροφό σας, πάντα υπάρχει περιθώριο για να βελτιώσετε το σεξ και να το κάνετε ακόμα πιο.. πιπεράτο. Δείτε με ποιον τρόπο θα ικανοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τον σύντροφό σας στο κρεβάτι.

Βρώμικα λόγια

Το πώς μιλάτε στο κρεβάτι είναι πολύ σημαντικό! Οι άνδρες θέλουν να τους μιλάτε πολύ και κυρίως να τους μιλάτε πρόστυχα, μιας και έτσι ερεθίζονται περισσότερο. Αφήστε λοιπόν τις ντροπές κατά μέρος και βγάλτε προς τα έξω όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Μην φοβάστε, δεν θα σας παρεξηγήσει... το αντίθετο, θα ερεθιστεί τόσο πολύ ακούγοντάς σας να του ψιθυρίζετε βρώμικα λογάκια που θα φτάσει πιο γρήγορα σε οργασμό.

Μεταμφιέσεις και role play

Μπορεί το "γυμνό" σεξ να είναι υπέροχο, ωστόσο αποκτάει άλλη αίσθηση όταν μπαίνουν στο παιχνίδι οι μεταμφιέσεις και οι στολές. Οι άνδρες θέλουν ποικιλία και, όσο και αν σας αγαπούν, φαντασιώνονται συχνά ότι κάνουν σεξ με άλλες γυναίκες. Γιατί λοιπόν να μην τους ικανοποιήσετε αυτή την επιθυμία; Αγοράστε περούκες και στολές με νοσοκόμα, υπηρέτρια ή αστυνομικίνα και κάντε τον κυριολεκτικά να παραληρεί!

Το καλό στοματικό

Όσο κοινότοπο και αν ακούγεται, το καλό σεξ θέλει το... στοματικό του! Δεν υπάρχει άνδρας εκεί έξω που να μην δίνει σημασία στο καλό στοματικό σεξ. Γι' αυτό, αν δεν είστε σίγουρες αν το "εφαρμόζετε" σωστά, μπορείτε να μάθετε τα πάντα εδώ ή ακόμη και να συμβουλευτείτε μια ερωτική ταινία. Επίσης, όταν το κάνετε, να δείχνετε πως το ευχαριστιέστε. Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο για έναν άνδρα από μια γυναίκα που το κάνει διεκπαιρεωτικά.

Στριπτίζ

Όταν η γυναίκα είναι ακομπλεξάριστη με την εμφάνισή της μπορεί να κάνει καλύτερο στριπτίζ ακόμα και από την Ντέμι Μουρ. Και ναι, είναι αλήθεια! Τι στριπτίζ έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει μια γυναίκα και όχι με το αν έχει σώμα μοντέλου. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και προσφέρετε στον άνδρας σας ένα στριπτίζ που θα το θυμάται για πάντα. Οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι και ένα τέτοιο θέαμα μπορεί να ερεθίσει και να εξιτάρει όλες τις πιθανές αισθήσεις.

Ερωτικές ταινίες

Το θέμα των ερωτικών ταινιών παραμένει για αρκετές γυναίκες ταμπού. Δεν θα έπρεπε όμως! Το γεγονός ότι ένας άνδρας θέλει να βλέπει ερωτικές ταινίες, δεν συμβαίνει πως σας βαριέται! Όποιον άνδρα και αν ρωτήσετε, θα σας πει πως πολύ θα ήθελε να βλέπει ερωτικές ταινίες με την σύντροφό του, μιας και αυτό τον ερεθίζει πάρα πολύ. Μην του το στερείτε λοιπόν. Πάρτε την πρωτοβουλία και νοικιάστε μια ερωτική ταινία και, όταν αρχίσει να θερμαίνεται η ατμόσφαιρα μεταξύ σας, βάλτε την να παίξει. Θα γίνει τούρμπο!

Sex Toys

Ένα ακόμη μυστικό που θα τον κάνει να σας σκέφτεται όλη μέρα είναι τα ερωτικά παιχνίδια. Το καταλαβαίνουμε πως μπορεί να ντρέπεστε να πάτε σε ένα sex shop να ψωνίσετε μόνες σας, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο για έναν άνδρα από το να του προτείνετε να πάτε σε ένα τέτοιο μέρος παρέα. Βρείτε τα αντικείμενα που σας ερεθίζουν περισσότερο και χρησιμοποιήστε τα την ώρα του σεξ. Ο σύντροφός σας θα ξετρελαθεί, ειδικά αν σας δει να... παίζετε μόνη σας με κάποιο από αυτά.

Ποικιλία στις στάσεις

Μπορεί το ιεραποστολικό να είναι βολικό, αλλά όχι, δεν είναι η αγαπημένη στάση των ανδρών. Μπορείτε να αφήσετε τον άνδρα σας να αλλάζει στάσεις αλλά είναι προτιμότερο να πάρετε εσείς πρωτοβουλίες. Στα τέσσερα, από πάνω του ή ακόμη και από "πίσω" (πρωκτικό) μπορούν να κάνουν το σεξ καυτό και να ανεβάσουν την λίμπιντο του άνδρα στα ύψη. Αρκεί να έχετε φαντασία και διάθεση για πειραματισμούς.

v