To Kama Sutra για παντρεμένους!

To Kama Sutra για παντρεμένους!

Δύο εμπνευσμένοι δημιουργοί, o Simon Rich και ο Farley Katz έφτιαξαν ένα βιβλίο με τίτλο «Το Kama Sutra για παντρεμένους», επιχειρώντας να σχολιάσουν με χιούμορ τον έγγαμο βίο. Τα καυστικά σκίτσα απεικονίζουν μορφές εμπνευσμένες από το διάσημο ερωτικό εγχειρίδιο Kama Sutra, σε στιγμές κάθε άλλο παρά ερωτικές.  Δείτε τις καλύτερες «στάσεις» των παντρεμένων και… ταυτιστείτε ελεύθερα.

Στάση πλυντήριο πιάτων

Στάση κατά την οποία η γυναίκα, αφού ανέθεσε στον σύντροφό της να γεμίσει το πλυντήριο πιάτων, διαπιστώνει ότι η τοποθέτηση είναι εντελώς λάθος και ενοχλημένη αναλαμβάνει δράση. Αντίστοιχες είναι οι στάσεις "τακτοποίησε τα σιδερωμένα" και "ντύσε τον μικρό".

Η στάση «όλα εγώ τα κάνω εδώ μέσα» 

Στάση κατά την οποία η γυναίκα επιδεικτικά μαζεύει τα πυργάκια από σκουπίδια και ψίχουλα, εμποδίζοντας τον καλό της να παρακολουθήσει την αγαπημένη του εκπομπή/ αθλητικό γεγονός, υπογραμμίζοντας έτσι ότι έχει καταντήσει δούλα (παρά το ότι της τάξανε ότι θα είναι κυρά). Συνοδεύεται συχνά και από τη φράση "Μπουμπούκι με πήρες και κοίτα πώς με κατάντησες!".

Η στάση «υπερβολική οικειότητα»

Στάση που θέλει τον άντρα σε ενεργό ρόλο. Εκείνος νιώθει άνετα να εξαπολύσει δηλητηριώδη αέρια δίχως δεύτερη σκέψη κι εκείνη σκέφτεται κουρασμένα: "Αυτά είχα ονειρευτεί εγώ; Τι απέγιναν τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα;".

Η στάση «όλοι μαζί»

Στάση κατά την οποία ο άντρας κάνει την κίνηση-ματ του, φιλώντας την καλή του στο λαιμό, εκείνη ανταποκρίνεται με πάθος και ένα δευτερόλεπτο μετά, ένας μικρός εισβολέας τρυπώνει στο κρεβάτι τους, γιατί "είδε ένα κακό όνειρο".

Η στάση «στυλωμένα πόδια»

Στάση κατά την οποία η γυναίκα σπρώχνει με χέρια και με πόδια τον ακίνητο σύντροφό της με σκοπό να πάνε επιτέλους να ψωνίσουν για εκείνον "κάτι της προκοπής".

Η στάση «φτάνει πια μ’ αυτόν τον υπολογιστή!»

Στάση που λαμβάνει χώρα σε καθημερινή βάση. Εκείνος είναι καθιστός σε σημείο της επιλογής του χαζεύοντας στον υπολογιστή κι εκείνη μπαίνει στο παιχνίδι δυναμικά διεκδικώντας λίγη προσοχή.

Η στάση «μου υπόσχεσαι ότι δεν θα γίνουμε ποτέ έτσι;»

Στάση για τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Δύο εξ αυτών φωνάζουν, χειρονομούν και λένε απαίσια πράγματα ο ένας για τον άλλο με, συνήθως, ποταπή αφορμή. Τα δύο εναπομείναντα άτομα, κοιτάζονται τρυφερά, κρατιούνται από το χέρι και τηλεπαθητικά συμφωνούν ότι, παρ' όλους τους τσακωμούς, αγαπιούνται πολύ και δεν θα επιτρέψουν ποτέ ο ένας στον άλλον να γίνουν έτσι.

Η στάση «λίγος χρόνος για ‘μενα»

Στάση για την οποία αρκεί ένα και μόνο άτομο. Ο κάθε ένας ξεχωριστά κάθεται αναπαυτικά στο αγαπημένο του σημείο και απολαμβάνει την αγαπημένη του συνήθεια, χωρίς να επικοινωνεί καθόλου με τον/ την σύντροφό του. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση. Αν είστε μαμά, αγνοήστε το.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το sadanduseless.com.

v