5 στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε απόψε!

5 στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε απόψε!

Μήπως  ο χρόνος έχει κάνει το σεξ… συζυγικό -δηλαδή βαρετό και προβλέψιμο; Πείτε στη σεξουαλική ρουτίνα ένα βροντερό «όχι» και φέρτε την επανάσταση στο κρεβάτι σας σήμερα κι όλας –αφού, ως γνωστόν, στη βράση κολλάει το σίδερο. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω στάσεις, διαλέξτε αυτές που δεν αντιστοιχούν στο ερωτικό σας προφίλ και γλεντήστε το με την ψυχή (και το κορμί) σας δίνοντας μια γροθιά στα μούτρα του συζυγικού, σεξουαλικού κατεστημένου!

Σημείωση: Όχι, δεν είναι απαραίτητο να τις κάνετε και τις πέντε σήμερα -θα είχε όμως πλάκα.

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε...

Πόσο καιρό έχετε να κάνετε σεξ σε οποιοδήποτε μέρος εκτός του κρεβατιού σας; Εκμεταλλευτείτε την πρώτη απ’ τις επόμενες φορές που τα παιδιά θα μείνουν στη γιαγιά όχι για να κοιμηθείτε στον καναπές (χωρίς καν να δείτε πώς τελειώνει η ταινία), αλλά για να χαρείτε τα κάλλη του άλλου σας μισού, μετά απο ένα (ελαφρύ!) ρομαντικό γεύμα. Το σεξ στην καρέκλα, είναι και πρωτότυπο και παράδοξα βολικό και ιδιαίτερα απολαυστικό, αφού η γωνία διείσδυσης εξυπηρετεί και τους δυό σας. Καλή όρεξη, λοιπόν...

Στα πατώματα

Ταράξτε τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής σας ζωής, παραλάσσοντας την κλασική στάση «στα τέσσερα» με τον ακόλουθο τρόπο: όπως βλέπετε και στην σαφέστατη φωτογραφία, πρέπει να καθίσετε πάνω στον σύντροφό σας, να του γυρίσετε δίχως ντροπή την πλάτη και -ενώ βρίσκεστε την άκρη του κρεβατιού (ή οποιοδήποτε επίπλου προτιμάτε)- να γύρετε μπροστά, να ακουμπήσετε τις παλάμες σας στο πάτωμα και να στηρίξετε σ' αυτές το βάρος σας. Μ' αυτόν τον τρόπο, πρώτον θα κάνετε δώρο στον καλό σας θέα που σίγουρα θα απολαύσει και, δεύτερον, θα έχετε τον έλεγχο της διείσδυσης κουνώντας εύκολα το σώμα σας χρησιμοποιώντας τα χέρια σας -ξεκάθαρα πιο ξεκούραστο από το να είστε, για παράδειγμα, από πάνω. 

Βαθύ κάθισμα

Αναζητείται ο άντρας που δεν απολαμβάνει (πολύ!) την στάση με την γυναίκα από πάνω. Για να την απογειώσετε, κάνοντάς την ακόμη πιο απολαυστική και για τους δύο, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι αυτό που οι γυμναστές και οι φίλοι της γυμναστικής ονομάζουν squat -δηλαδή, βαθύ κάθισμα. Στηριχτείτε στο στρώμα/ πάτωμα/ πλυντήριο με τα πέλματά σας, κάνοντας έτσι τον κόλπο σας να στενέψει και την απόλαυση να αυξηθεί.

Θέλω μέσ' τα δυο σου μάτια να κοιτάζω...

Εδώ συνδυάζονται όλα: και ρομαντισμός και πάθος. Καθίστε αντικριστά με τον καλό σας και, έχοντας τα πόδια σας ανοιχτά, ρυθμίστε από κοινού την ένταση, το βάθος και την ταχύτητα της διείσδυσης. Αν σας έρθει μία φούντωση και μια φλόγα και θελήσετε η κατάσταση να αγριέψει, θα είναι στο χέρι σας (και στο πόδι σας) και, αν προτιμήσετε τρυφερότητες μπορείτε κάλλιστα να κάνετε σεξ αγκαλιασμένοι.

Καθίστε αναπαυτικά

Ίσως δεν πρόκειται ακριβώς για στάση σεξ -εντάξει, όχι: δεν είναι στάση σεξ. Ίσως, επίσης, είναι κάπως εγωιστικό εκ μέρους μας να κάνουμε αυτή την πρόταση. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε κοριτσάκια και χωρίς ντροπή αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε μια στάση στοματικού σ' αυτή τη λίστα. Αντί για την παραδοσιακή διαδικασία που σας θέλει ξαπλωμένες ανάσκελα με τον σύντροφό σας να δίνει τον δικό του αγώνα ανάμεσα στα πόδια σας, προτιμήστε να καθίσετε στηρίζοντας το βάρος σας στα γόνατά σας πάνω απ' το στόμα του. Αυτό θα σας δώσει την εξαιρετική ευκαιρία να γίνετε κι εσείς ρυθμιστής της κατάστασης, υποδεικνύοντας το επιθυμητό σημείο με ελαφρές κινήσεις της λεκάνης. Μπόνους: τα περισσότερα αγοράκια θα εκτιμήσουν την αλλαγή.

 

Καλή διασκέδαση!

v