8 τρελές απαιτήσεις αντρών στο σεξ!

8 τρελές απαιτήσεις αντρών στο σεξ!

Μήπως ο καλός σας νομίζει ότι έχετε γνήσια... πορνογραφική φλέβα και σας ζητάει αδιανόητα πράγματα στο κρεβάτι; Μήπως κάποιος σύντροφος που είχατε όταν ήσασταν μικρότερη νόμιζε ότι κάνει σεξ με ένα υβρίδιο πορνοστάρ και κοριτσιού της διπλανής πόρτας; Οι άντρες -ιδίως όταν είναι ακόμη μικροί- καμία φορά μπερδεύονται και νομίζουν ότι το κρεβάτι τους είναι πλατό γυρισμάτων ταινίας του Γκουσγκούνη. Άλλοτε, οι επιθυμίες μπορεί να μην απαιτούν επιδεξιότητα ακροβάτη, μεράκι χομπίστα ή ικανότητες επαγγελματία, αλλά είναι πολύ, πολύ αλλόκοτες.

Τα βάλαμε κάτω, ρωτήσαμε φίλες και αναγνώστριες και καταλήξαμε: αυτά είναι τα οκτώ πιο παράλογα πράγματα που έχουμε ακούσει να ζητάει ένας άντρας στο σεξ. 

Ποδολαγνεία: Ναι, κάποιοι πράγματι το ζητάνε!

Υπάρχουν άνθρωποι που «τη βρίσκουν» με τα πόδια –όχι με τους γυμνασμένους μηρούς, τα καυτά μίνι και τις καλοσχηματισμένες γάμπες. Όχι. Με τις πατούσες. Τους αρέσει να τις βλέπουν, να τις γλύφουν, να τις περιεργάζονται. Και, σύμφωνοι, αν εξιτάρεται κοιτώντας τη δεξιά πατούσα σας, δεν υπάρχει πρόβλημα –όλα καλά. Μπορεί όμως να θέλει η προωθημένη του προτίμηση να γίνει ερωτικό παιχνίδι. Αληθινή μαρτυρία:

«Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε σεξ. Γνωριζόμασταν λίγο, αλλά μου άρεσε πολύ. Λίγο αφού ξεκινήσαμε κι ενώ όλα πήγαιναν τέλεια, σταμάτησε, με κοίταξε τρυφερά, μου χάιδεψε τα μαλλιά και μου ζήτησε να "παίξω" με το μόριό μου χρησιμοποιώντας τις πατούσες μου! Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι ένιωθα πολύ αστεία κάνοντάς το.»

Περίπου ποδολαγνεία

Η Κατερίνα Χ., φίλη της σελίδας, μοιράστηκε μαζί μας μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιστορία ποδολαγνείας: Ο καλός της απολάμβανε ιδιαίτερα να βάζει το δάχτυλό του στον κόλπο της.

Το μεγάλο.

Του ποδιού.

Υ-πόδι-γμα εραστή. 

«Τι το θες το ποτηράκι, αγάπη μου;»

Μία επιθυμία εμφανώς επηρεασμένη από τη βιομηχανία του πορνό, κέρδισε την προσοχή μας. 

«Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν χρόνια μαζί. Η σχέση μας ήταν όμορφη και παθιάρικη και το σεξ, σε γενικές γραμμές, τέλειο. Δοκιμάζαμε καινούρια πράγματα, δεν του έφερνα αντιρρήσεις και, γενικά, ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Το μόνο "περίεργο" πράγμα που μου ζητούσε (επίμονα, για πολύ καιρό) ήταν να εκσκπερματίσει σε ένα ποτηράκι (με τη βοήθειά μου) κι εγώ στη συνέχεια να πιω το περιεχόμενο. Δεν του έκανα ποτέ τη χάρη. Και, τώρα που το σκέφτομαι, γιατί; Τι θα πάθαινα;»

«Ήθελε να κάνουμε ότι τον βιάζω»

Κόντρα σε κάθε στερεότυπο, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, αυτό το ανήσυχο πνεύμα είχε μια απαίτηση-γροθιά στο κατεστημένο: ζητούσε απ' την καλή του να «παίξουν» ότι τον βιάζει. Ναι, τον. Όταν -καχύποπτοι- ζητήσαμε εξηγήσεις από τη φίλη που έζησε το περιστατικό, μας είπε ότι ο φίλος της ήθελε να κάνουν ότι εκείνος αρνείται να κάνει σεξ μαζί της και εκείνη τον βιάζει παρά τη θέλησή του. Η φίλη δεν το έκανε ποτέ, όμως η ιδέα παραμένει ενδιαφέρουσα.

 Γραμματέας και μαθήτρια: Η κλασική αντρική φαντασίωση

Η φαντασίωση της καυτής, νεαρής γραμματέως και της ακόμη πιο καυτής και πιο νεαρής μαθήτριας έχει γαλουχίσει γενιές και γενιές ανδρών και οι απανταχού πορνοστάρ πρέπει να έχουν βαρεθεί να τις υποδύονται. Κάποιοι, λοιπόν, δεν διστάζουν να ζητήσουν απ' την καλή τους να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα.

«Στην προηγούμενή μου σχέση, ήμασταν γενικά παιχνιδιάρηδες. Ο φίλος μου, όταν του έκανα στοματικό, ήθελε να κάθεται στην καρέκλα του γραφείου του κι εγώ να είμαι γονατισμένη μπροστά του φορώντας (μόνο) τα γυαλιά μου. Όταν είχα όρεξη του έκανα τη χάρη -και το απολάμβανα κι εγώ.» -Δανάη Γ. 

Αντίστοιχη είναι η ιστορία της Ελένης. Στη δική της περίπτωση, ο καλός της ήθελε να ντύνεται σέξι μαθήτρια: «Όχι όμως να βάλω απλώς μια φουστίτσα, να το παίζω αθώα και μετά να κάνουμε σεξ. Ήθελε να παίζουμε όλο το έργο. Μ' έβαζε να φοράω μίνι, καρό φούστα και πουκάμισο, να παριστάνω την αθώα μαθητριούλα κι εκείνος τον "αλήτη του σχολείου".»

Περίεργα αντικείμενα μπαίνουν στην παρέα μας

Αδυνατούμε να μεταφέρουμε τις ακριβείς περιγραφές φίλων και αναγνωστριών. Το συμπέρασμα όμως είναι σαφές: δεν είναι λίγοι οι άντρες που ζητάνε, στην παρέα να προστεθεί και ένα αντικείμενο. Όπως μαντεύετε, το αντικείμενο αυτό έχει σημαντικές πιθανότητες να ομοιάζει με πέος και ο άντρας που επιθυμεί να το προσθέσει στο σκηνικό έχει άγριες διαθέσεις. 

Επίσης, ένας τρίτος μπαίνει στην παρέα μας

Στο σεξ όλα επιτρέπονται, όλα είναι λογικά, όλα μπορούν να συμβούν αν δυο ενήλικες συναινούν. Τι γίνεται όμως αν ο καλός σας θέλει να είναι... τρεις οι ενήλικες που θα συναινέσουν; Η φαντασίωση του σεξ με περισσότερους από έναν ανθρώπους είναι κοινή και συνηθισμένη και για τα δύο φύλα. Ίσως δεν το ξέρετε, αλλά υπάρχουν ανάμεσά μας άντρες που άνετα θα διεκδικήσουν να καλωσορίσετε κι ένα φίλο τους στο κρεβάτι. Η Αγγελική, μοιράζεται μαζί μας την απόπειρα ενός συντρόφου της για... ερωτική πολυκοσμία:

«Είχαμε βγει μερικά ραντεβού, αλλά σεξ δεν είχαμε κάνει. Αυτός ήταν μεγαλύτερος, πολύ ωραίος και πολύ σέξι και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, επομένως όταν «έπεσε» η πρόταση ένα βράδυ να πάω σπίτι του, δέχτηκα με πολλή χαρά. Ντυμένη και γυαλισμένη έφτασα, ήπιαμε ένα ποτό και ξεκίνησε το σχετικό παιχνίδι. Εκεί που φιλιόμασταν ωραία και καλά, χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται ένας φίλος του που δεν είχα δει ποτέ. Ήταν προφανές ότι το να έρθει ήταν κανονισμένο. Ο άγνωστος έβαλε ποτάκι, στρογγυλοκάθισε στον καναπέ δίπλα μου και άρχισε τα χαμόγελα. Ο «δικός μου» σαν να μη συμβαίνει τίποτα, άρχισε τα φιλάκια κι όταν εγώ μαζεύτηκα μου είπε την κορυφαία ατάκα «Μην ντρέπεσαι, ο Νίκος είναι είναι πολύ άνετος»!. Και τότε έγινε το απίστευτο: ο άσχετος Νίκος, άπλωσε τη χερούκλα του και με πολλή χαλαρότητα άρχισε να χαϊδεύει το πόδι μου! Όπως καταλαβαίνεις, αντιλήφθηκα ότι το πράγμα ήταν κανονισμένο, οπότε σηκώθηκα, είπα διάφορες βρισιές που δεν θυμάμαι και έφυγα σαν την τρελή. Δεν τον ξαναείδα ποτέ.»

«Διάβασέ μου βρώμικα...»

Αυτή η ιστορία ανήκει στην κατηγορία «κοίτα βίτσια που έχει ο κόσμος». Μπορεί να μην μας πιστέψετε, να αμφισβητήσετε την αξιοπιστία μας, αλλά είναι αληθινή ιστορία- ακόμη κι αν δεν μπορούμε να το αποδείξουμε. Ζει ανάμεσά μας άντρας, ο οποίος ζήτησε από την «φρέσκια» τότε κοπέλα του να διαβάζει δυνατά, χωρίς να σταματήσει απόσπασμα από αγαπημένο του βιβλίο όσο εκείνος... εχμ... ας πούμε ότι της «έδινε φιλάκια στην ευαίσθητη περιοχή». Τον άναβε, έλεγε, να ακούει λογοτεχνία πάνω στο σεξ. Περίεργη λογ(οτεχν)ική...

Όλα είναι βγαλμένα απ' τη ζωή. Και, για να μην γινόμαστε πουριτανοί, όλα επιτρέπονται στο σεξ, όταν δυο ενήλικες συμφωνούν. Είναι όμως να απορείς: πώς γίνεται κάποιος να «τη βρίσκει» βάζοντας μέσα σου το μεγάλο δάχτυλο του βρωμερού ποδιού του; ΠΩΣ;

v