Πώς να κάνετε το στήθος σας πιο στητό

Πώς να κάνετε το στήθος σας πιο στητό

Μία σίγουρη λύση για να κάνετε το στήθος σας πιο στητό είναι η πλαστική επέμβαση, η οποία όμως προϋποθέτει τόλμη, χρήματα και ίσως ... πόνο! Για τις λιγότερο τολμηρές, λοιπόν, που θέλουν το στήθος τους να φαίνεται αλλά και να είναι πιο στητό με φυσικό τρόπο και μακριά από νυστέρια, δείτε πώς μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα.

Γυμναστική

Εύκολα push-ups

Η σωστή γυμναστική δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Για ν' αποκτήσετε στητό στήθος, αρχίστε με push-ups.  Θα δείτε μία διαφορετική εκδοχή της, πιο εύκολη, ειδικά για τις γυναίκες που δεν γυμνάζονται.

Πώς να τα κάνετε: Ξαπλώστε μπρούμυτα, βάλτε τα χέρια σας στα πλάγια και λυγίστε τα. Με λυγισμένα γόνατα, ανεβείτε προς τα πάνω, μέχρι ν' «ανοίξουν» οι αγκώνες σας. Φροντίστε η πλάτη σας να παραμένει ίσια και να μην γέρνει γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Επικεντρώστε τη δύναμή σας στο στομάχι και κατεβείτε πάλι προς το έδαφος.

Το θετικό είναι δεν χρειάζεστε εξοπλισμό, εκτός ίσως από ένα στρώμα γυμναστικής χωρίς και αυτό να είναι απαραίτητο. Ακόμα, μπορείτε να κάνετε την άσκηση άνετα στην άνεση του σαλονιού σας, ενώ έχετε ανοιχτή και την τηλεόραση.

Γιατί είναι αποτελεσματική: με τα push-ups δουλεύετε ταυτόχρονα στήθος και ώμους, δυναμώνοντας έτσι τον πάνω κορμό.

Βυθίσεις με καρέκλα

Πώς να τα κάνετε: Καθήστε σε μία σκληρή καρέκλα για να παραμένει σταθερή, βάλτε τα χέρια στο πλάι με τα δάχτυλα μπροστά και τεντώστε τα πόδια σας. Βάζοντας δύναμη στα χέρια σας, κατεβείτε σιγά-σιγά προς το πάτωμα με λυγισμένους αγκώνες. Έπειτα, τεντώστε τους αγκώνες και ξανανεβείτε.

Γιατί είναι αποτελεσματική: μπορεί αυτή η άσκηση να επικεντρώνεται στους τρικέφαλους αλλά είναι ευεργετική και για τους μύες του στήθους. Έτσι, τονώνετε χέρια και στήθος μαζί.

Πιέσεις στήθους "Υ" με βαράκια (ή με δύο μπουκάλια νερό)

Πώς να την κάνετε: Ξαπλώστε με την πλάτη ίσια και λυγισμένα τα πόδια. Κρατώντας τα βαράκια, περάστε τα χέρια πάνω από το στήθος, με τους αγκώνες ελαφρώς λυγισμένους και τις αρθρώσεις των δαχτύλων σας να είναι στραμμένες προς τα έξω. Ανοίξτε τα χέρια σας και σταδιακά σηκώστε τα ψηλά. Αρχίστε να τα κατεβάζετε μέχρι οι αγκώνες έρθουν στην ίδια ευθεία με τους ώμους.

*Οι πιο τολμηρές, εφαρμόστε την ίδια άσκηση σε μία μπάλα γυμναστικής, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Πιέσεις αλτήρων με στροφή

Ξαπλώστε ανάσκελα σε ένα στρώμα και ανοίξτε τα χέρια σας κρατώντας τους αλτήρες, στο άνοιγμα των ώμων με λυγισμένους αγκώνες σε 90 μοίρες. Πιέστε προς τα πάνω σφίγγοντας το στήθος σας και στρίβοντας προς τα μέσα τις παλάμες, μέχρι οι αλτήρες να φτάσουν ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς να χτυπήσουν μεταξύ τους. Επαναφέρετε στην αρχική θέση και επαναλάβετε.

Εφαρμόστε δύο με τρία σετ των δεκαπέντε επαναλήψεων σε κάθε άσκηση, αφού πρώτα έχετε κάνει την απαραίτητη προθέρμανση (ζέσταμα ή τρέξιμο).

Διατροφή

Η διατροφή παίζει κι αυτή τον ρόλο της στην αύξηση του μεγέθους του στήθους. Για καλύτερα αποτελέσματα, εμπιστευθείτε τα:

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν κάποιες ορμόνες, όπως τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη, που ευθύνονται για την ανάπτυξη του στήθους. Γι' αυτό, εντάξτε στην διατροφή σας το γάλα, το γιαούρτι και το τυρί.

Θαλασσινά

Κάποια θαλασσινά, όπως οι γαρίδες και τα στρείδια έχουν κάποια συστατικά που ανεβάζουν στα ύψη τις ορμόνες του σεξ, οι οποίες με τη σειρά τους βοηθούν στην ανάπτυξη του ιστού του στήθους. Διπλό το όφελος!

Ξηροί καρποί

Καλά νέα! Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε «καλά» λίπη και πρωτεΐνες που βοηθούν το στήθος να μεγαλώσει. Παράλληλα, είναι ευεργετικοί για την καρδιά και τον εγκέφαλο- επομένως μόνο κακό δεν μπορούν να σας κάνουν. Εκτός από ένα snack, μπορείτε να τους προσθέτετε ακόμα και στη σαλάτα σας. Προσοχή όμως: εννοούμε μόνο την υγιεινή, ωμή εκδοχή τους, και όχι τους ψημένους και αλατισμένους ξηρούς καρπούς!

Εφαρμόστε τα παραπάνω tips και σύντομα θα δείτε διαφορά. Εξάλλου, πρόκειται για συμβουλές που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με επεμβάσεις, των οποίων το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αμφίβολο...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v