Τα πιο κομψά ρούχα για γυναίκες με μεγάλο στήθος

Τα πιο κομψά ρούχα για γυναίκες με μεγάλο στήθος

Το πλούσιο μπούστο είναι ίσως το πιο σέξι χαρακτηριστικό μιας γυναίκας. Συμβαίνει ωστόσο πολλές φορές μια γυναίκα με μεγάλο στήθος να μη γνωρίζει πώς να το αναδείξει μέσα από το ντύσιμό της, με αποτέλεσμα να περιορίζεται σε συγκεκριμένες επιλογές. Μην απελπίζεστε! Υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να τονίσουν το στήθος, αλλά ταυτόχρονα να κάνουν το look κομψό και πολύ θηλυκό.

Στενό παντελόνι με ριχτή μπλούζα, Η&Μ

Ένα σύνολο που μπορεί να καμουφλάρει το μεγάλο στήθος, χωρίς όμως να το καταπιέσει, είναι ένα στενό παντελόνι με μια πιο ριχτή μπλούζα. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα δερμάτινο παντελόνι ή ένα τζιν με ένα λεπτό πουλόβερ ή μια μπλούζα σε χαλαρή γραμμή. Αποφύγετε τα πολλά αξεσουάρ στο λαιμό, ενώ ένα ζευγάρι μποτίνια μπορούν να συμπληρώσουν το look.

Τιμή: δερμάτινο παντελόνι 29,95 ευρώ

Θα τα βρείτε στα καταστήματα H&M.

Σακάκι με τζιν παντελόνι, Asos

Ένα σύνολο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, ανάλογα με τα αξεσουάρ που μπορείτε να προσθέσετε, είναι ένα τζιν παντελόνι με ένα top σε ουδέτερο χρώμα και ένα σακάκι από πάνω. Το τζιν μπορεί να είναι σε boyfriend γραμμή, ενώ το σακάκι μπορεί να είναι σε διακριτικό print και με ένα ελαφρύ κόψιμο στη μέση για να κολακεύει το στήθος. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα δώσουν ύψος και συμμετρία στην εικόνα. 

Τιμή: σακάκι 67,39 ευρώ

Θα τα βρείτε online στα Asos.

Πουλόβερ πάνω από στενό φόρεμα, Zara

Μια πιο εναλλακτική πρόταση είναι να να επιλέξετε ένα φόρεμα σε midi γραμμή (ή ακόμα και mini εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες) και να φορέσετε από πάνω ένα λεπτό πουλοβεράκι. Προσοχή στη λέξη "λεπτό" γιατί αν το συνδυάσετε με ένα χοντρό πουλόβερ θα γεμίσει πολύ το πάνω μέρος του σώματος. Μπαλαρίνες ή μποτίνια θα δώσουν πιο hip ύφος, ενώ αξεσουάρ στα χέρια θα ισορροπήσουν την εικόνα.

Τιμή: ζέρσεϊ πουλόβερ 49,95 ευρώ

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Zara.

Φόρεμα με κόψιμο στη μέση, Pull n Bear

Μια γυναίκα που έχει μεγάλο στήθος πολλές φορές δυσκολεύεται στην επιλογή ενός φορέματος, μιας και ενίοτε αυτό μπορεί να φουσκώσει τη σιλουέτα της. Ιδανικό φόρεμα για αυτή την περίπτωση είναι εκείνο που τονίζει τη μέση, όπως για παράδειγμα αυτό το μαύρο φόρεμα που έχει 60's γραμμή. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτίνια και εκκεντρικό μακιγιάζ θα το ολοκληρώσουν.

Τιμή: φόρεμα 35,99 ευρώ

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Pull n Bear.

Oversized jacket με μίνι φούστα, Bershka

Οι κοντές φούστες δεν είναι απαγορευτικές όταν έχετε μεγάλο στήθος! Απλά, από τη στιγμή που δείχνετε τα ποδαράκια σας καλό θα ήταν να μην προβάλλετε και το στήθος (είπαμε, όλα είναι θέμα ισορροπίας). Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να συνδυάσετε μια μίνι φούστα με ένα πουλοβεράκι και να βάλετε από πάνω ένα oversized jacket, που είναι και της μόδας αυτό το φθινόπωρο. Το look θα έχει σίγουρα την υπογραφή σας. 

Τιμή: μπουφάν 69,99 ευρώ

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Bershka. 

Print φούστα με ουδέτερο top, Topshop

Ένα καλό κόλπο για να ντυθείτε κομψά και να κολακέψετε το στήθος σας είναι να συνδυάσετε ένα πιο έντονο print στο κάτω μέρος (πχ. φούστα ή παντελόνι) με ουδέτερο χρώμα στο πάνω (μαύρο, λευκό, μπεζ πουκάμισο ή πουλόβερ). Με τον τρόπο αυτό, το σύνολο θα δείχνει ισορροπημένο και θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας χωρίς να χρειάζεται να τα κουκουλώσετε κάτω από άλλα ρούχα.

Τιμή: καρό φούστα 59 ευρώ

Θα τα βρείτε οnline στα καταστήματα Topshop.

EXTRA TIPS:

-Φορέστε ένα μαντήλι στο λαιμό.

-Προτιμήστε υφάσματα όπως είναι το ζέρσεϊ, το κασμίρ και το βαμβακερό.

-Μείνετε μακριά από σατέν, μετάξι ή από πολύ χοντρά μάλλινα υφάσματα.

-Προσθέστε μακριά κοσμήματα ψηλά στο λαιμό και όχι κοσμήματα που τραβούν το βλέμμα στο στήθος. 

-Μη φοράτε μπλούζες με πολύ ζωηρά χρώματα ή με βολάν ή με έντονα prints.

-Οι ολόσωμες φόρμες και τα φορέματα με ασύμμετρο κόψιμο κολακεύουν επίσης το μεγάλο στήθος.

v