Αυτό το ακρωτηριασμένο κοριτσάκι δεν είναι πια μόνο: Μια συγκινητική ιστορία φιλίας

Αυτό το ακρωτηριασμένο κοριτσάκι δεν είναι πια μόνο: Μια συγκινητική ιστορία φιλίας

Η Scarlette Tipton ήταν μόλις δέκα μηνών όταν αναγκάστηκε να χάσει το αριστερό της χέρι, λόγω μίας σπάνιας μορφής καρκίνου. Η Doc, μία μικρή γάτα που διασώθηκε πρόσφατα, αναγκάστηκε και εκείνη να χάσει το μπροστινό δεξί της πόδι μετά από ατύχημα με αυτοκίνητο. Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένεια της Scarlette επισκέφθηκε το καταφύγιο ζώων στο οποίο βρισκόταν το άτυχο γατάκι και μέσα σε λίγες μέρες, η Doc ήταν πλέον και επίσημα μέλος της οικογένειάς τους!

«Θέλαμε να κάνουμε δώρο στην κόρη μας ένα γατάκι, που θα έμοιαζε μ' εκείνη και θα είχαν τις ίδιες ανάγκες. Όταν πήγαμε στο καταφύγιο, η κόρη μου παρατήρησε πως η Doc είχε κάποια σημάδια στην δεξιά της μεριά. Της είπα ότι είχε τα ίδια σημάδια με εκείνη, και τότε έβαλε το χέρι της πάνω στην αριστερή, ακρωτηριασμένη της μεριά και κούνησε το κεφάλι της σα να κατάλαβε τα πάντα!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Simone, η μητέρα της δύο ετών σήμερα Scarlette.

Όταν ήταν ακόμη μωρό, η Scarlette διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου που προκαλούσε πρήξιμο στο αριστερό της χέρι.

Έτσι, όταν έγινε δέκα μηνών, οι γιατροί αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν...

Οι γονείς της ήθελαν να κάνουν τα πάντα για να τη βοηθήσουν μετά την επέμβαση.

Τότε, είδαν στην τηλεόραση την ιστορία της Doc, μίας γάτας που έχασε το δεξί της πόδι όταν προσπάθησε να ζεσταθεί κάτω από ένα αυτοκίνητο. 

Αποφάσισαν να την υιοθετήσουν και, λίγες μέρες μετά, η Doc ήταν μέλος της οικογένειάς τους!

Και η ιδιαίτερη φιλία της όμορφης Scarlette με το γλυκό γατάκι άρχισε!

Όπως αποδεικνύεται, τα παιδιά έχουν απίστευτη δύναμη, ακόμα και αν αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να τα κάνει ιδιαίτερα, όχι όμως λιγότερο ικανά ή λιγότερο όμορφα. Μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της μικρής Scarlette που έμαθε να ζει με την ιδιαιτερότητά της, να την αγκαλιάζει και να προχωράει στη ζωή της -όχι μόνη της, αλλά παρέα με την καινούρια της κολλητή, την Doc!

 

Πηγή: boredpanda.com

v