5 εντυπωσιακά χτενίσματα που γίνονται σε 5 λεπτά!

5 εντυπωσιακά χτενίσματα που γίνονται σε 5 λεπτά!

Τα πρωτότυπα χτενίσματα δεν χρειάζεται να είναι αποτέλεσμα επίσκεψης στο κομμωτήριο! Μπορείτε κάλλιστα να φτιάξετε και μόνη σας περίτεχνες πλεξούδες και όμορφους κότσους, χωρίς να διαθέτετε επιδεξιότητα κομμώτριας. Οι παρακάτω επιλογές δεν θα χρειαστούν περισσότερο από 5 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει.

Πλεξούδα καταρράκτης για μικρές γοργόνες!

Όσο εντυπωσιακό φαίνεται αυτό το χτένισμα, τόσο εύκολο είναι! Είναι ιδανικό για ειδικές περιστάσεις, για πάρτι ή για γάμους και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή. 

Δείτε πώς ακριβώς να το κάνετε:

«Κορώνα» από πλεξούδες

Η γαλλική πλεξούδα, μπορεί να κάνει θαύματα. Σ' αυτό το χτένισμα, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη προσοχή στο πώς κάνει η μαμά στο βίντεο την γαλλική. 

Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες:

Τι μπορείτε να κάνετε με δύο απλές πλεξούδες;

Χωρίστε τα μαλλιά σας ή τα μαλλιά της μικρής σας σε δύο ίσα μέρη. Φτιάξτε δυο απλές πλεξούδες, τυλίξτε τις γύρω από το κεφάλι σας όπως δείχνει η φωτογραφία και στερεώστε τις με τσιμπιδάκια. Το χαριτωμένο, νοσταλγικό σας χτένισμα είναι έτοιμο.

«Στριφτός» κότσος

Στρίψτε τις δύο τούφες που ξεκινούν από τους κροτάφους σας και πιάστε όλα σας τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά. Διπλώστε και τυλίξτε τα μαλλιά σας στην αρχή της αλογοουράς -αν χρειαστεί, χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια.

Εντυπωσιακό και πανεύκολο χτένισμα σε 5 λεπτά!

Ακόμη ένα χτένισμα για μικρά και μεγάλα κορίτσια που είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και εύκολο! Και πάλι η μόνη γνώση που σας χρειάζεται είναι το πώς φτιάχνεται μια πλεξούδα. Από εκεί και πέρα η συνέχεια είναι απλώς αστεία και το αποτέλεσμα πολύ πρωτότυπο!

 

v