7 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας!

7 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να κάνετε μόνη σας!

Τα μακριά μαλλιά συχνά ταλαιπωρούν τις κατόχους τους, επειδή δεν ξέρουν πώς να τα "πιάσουν". Απ' την άλλη πλευρά, οι γυναίκες με μακριά μαλλιά, έχουν το προνόμιο απεριόριστων επιλογών στα χτενίσματα, αρκεί να αφιερώσουν λίγο χρόνο. Δείτε επτά υπέροχες εναλλακτικές χτενισμάτων, που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι.

Χαλαρή γαλλική πλεξούδα

Το πιο εύκολο και ιδιαίτερο χτένισμα, για το οποίο θα χρειαστεί απλά να πλέξετε μία πολύ χαλαρή γαλλική πλεξούδα. Στη συνέχεια στρίψτε την άκρη της πλεξούδα προς τα μέσα, στο πάνω μέρος του αυχένα, και στερεώστε την με τσιμπιδάκια.

Κλασική αλογοουρά

Χτένισμα που συνδυάζει γλυκύτητα και κομψότητα, ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και τις περιστάσεις. Αν νοσταλγείτε τα εφηβικά σας χρόνια, σε μία χαλαρή αλογοουρά, μπορείτε να προσθέσετε ένα δικριτικό φιόγκο, για να προσδώσετε στο χτένισμά σας μια κοριτσίστικη νότα ή ακόμα και λουλούδια για πιο ρομαντικές εμφανίσεις.

Όλα στο πλάι

Αν επιλέξετε αυτό το χτένισμα, σίγουρα αρκετά βλέμματα θα στραφούν πάνω σας. Είναι κομψό και πολύ σέξι. Θυμίζει κάτι από Merilyn Μοnroe και τονίζει τη μοιραία σας πλευρά. Για να το πετύχετε αρκεί να πλέξετε μία τούφα στη μία πλευρά του κεφαλιού, την οποία θα στερεώσετε στο πίσω μέρος με τσιμπιδάκια, και να τραβήξετε τα υπόλοιπα μαλλιά στην άλλη πλευρά.

Χαλαρός κότσος

Αυτή η παραλλαγή του κλασικού κότσου, ταιριάζει σε όλους τους τύπους προσώπων. Για να δείχνει το χτένισμά σας συγκρατημένα ατημέλητο, αφήστε μερικές τούφες ελεύθερες - έτσι θα απαλλαγείτε από την αυστηρότητα του σφιχτοδεμένου κότσου. Το χτένισμα ενδείκνυται για γυναίκες με πολύ μακριά μαλλιά και στερεώνεται με πολλά τσιμπιδάκια.

Κυματιστά μαλλιά με όγκο

Η αίσθηση του πλούσιου όγκου επιτυγχάνεται με την έντονη χωρίστρα. Πρόκειται για χτένισμα διαχρονικό, κατάλληλο για πάσης φύσης εμφανίσεις. Για να το πετύχετε θα χρειαστεί να αφήσετε στα μαλλιά σας ρόλει για λίγες ώρες και στη συνέχεια να τα χτενίσετε απαλά με μία χοντρή βούρτσα.

"Στέμμα" από πλεξούδα

Χτένισμα-ωδή στη νοσταλγία. Αναδεικνύει τη ρομαντική σας πλευρά και, ταυτόχρονα, συγκρατεί τα μαλλιά σας πίσω. Αυτό το χτένισμα, έχει το προνόμιο να φαίνεται πολύπλοκο και προσεκτικά επιμελημένο, ενώ είναι απλούστατο και γρήγορο. Τα τσιμπιδάκια θα σταθεροποιήσουν τις δύο πλεξούδες σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Στριφογυριστός κότσος

Ενδείκνυται για ειδικές περιστάσεις, καθώς είναι ιδιαίτερα κομψό, ενώ μπορείτε να το πετύχετε πανεύκολα, στρίβοντας απλά τα μαλλιά σας σε έναν χαμηλό κότσο και στερεώνοντάς τον με τσιμπιδάκια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v