8 αλήθειες για το σεξ που πρέπει (επιτέλους) να μάθουν οι άντρες

8 αλήθειες για το σεξ που πρέπει (επιτέλους) να μάθουν οι άντρες

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε προσβλητικοί, υποτιμητικοί ή περίεργοι, οφείλουμε να κάνουμε μια παραδοχή: κάθε κοριτσάκι έχει κάποιου είδους παράπονο στο σεξ από τον ερωτικό της σύντροφο. Είμαστε βέβαιοι ότι και οι άντρες θα έχουν άφθονα παράπονα να καταθέσουν, ωστόσο εδώ (και τώρα) ελπίζουμε να ενώσουμε τις φωνές όλων των παραπονεμένων γυναικών που θέλουν επιτέλους να πουν αλήθειες!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν οκτώ -από τις πολλές- αλήθειες που θα θέλαμε να μάθουν οι άντρες για το σεξ. Τι μας αρέσει, τι δεν μας αρέσει, τι νομίζουν ότι μας αρέσει αλλά μας αφήνει πραγματικά αδιάφορες. Διαβάστε το, ταυτιστείτε ελευθέρως και στείλτε το και στον καλό σας, αν σας βαστάει!

Όχι, δεν είναι εκεί που νομίζεις

Το γυναικείο αναπαραγωγικό όργανο είναι πολύ πιο περίπλοκο από το ανδρικό -το παραδεχόμαστε, η... χαρτογράφησή του δεν είναι απλή υπόθεση. Επίσης η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει το σώμα σου τόσο καλά όσο εσύ. Αρκετά όμως με τα ελαφρυντικά. Ας πούμε αλήθειες: λίγες είναι οι τυχερές που έρχονται σε οργασμό κολπικά. Άρα, πρέπει να ερεθίσεις την κλειτορίδα, φίλε αναγνώστη. Άρα, πρέπει να μάθεις που βρίσκεται. Διάβασε, ρώτα, πειραματίσου, ρίξε μια ματιά -της αρέσει, δεν της αρέσει, ενθουσιάστηκε ή είναι σαν πεθαμένη κατσαρίδα;

Η πικρή αλήθεια είναι ότι λίγοι είναι οι εραστές που ξέρουν πραγματικά τι κάνουν, όταν ασχολούνται με την κλειτορίδα. Συνήθως πέφτουν αρκετά έξω ως προς το σημείο ή φοβούνται να ασκήσουν την απαιτούμενη πίεση. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οφείλουμε να πούμε ότι είναι χρέος μας να δώσουμε καμιά οδηγία της προκοπής -κανείς δεν γεννήθηκε ειδικός/ μάστορας/ τέλειος σε τίποτα.

Όχι, δεν μας αρέσουν τα αιώνια προκαταρκτικά

Κάτι τα περιοδικά και τα γυναικοκρατούμενα sites συμβουλών, κάτι η ανασφάλειά τους ότι θα μπουν πολύ νωρίς «στο ψητό» και η καλή τους δεν θα έχει προλάβει να νιώσει την αντίστοιχη θέρμη, είναι ιδιαίτερα συχνό το λάθος των προκαταρκτικών που νομίζεις ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ. Φιλάκια από 'δω, σάλια από 'κει, πιασίματα, ζουλήγματα κ.ο.κ. είναι απολύτως επιθυμητά (και επιβεβλημένα), αλλά δεν είμαστε πια 16 χρονών -μπες στο θέμα

Οργασμός: Μια πονεμένη ιστορία

Δύο είναι τα (προβληματικά) τινά στο πολυτραγουδισμένο ζήτημα «οργασμός»:

α) Οι άντρες τον κυνηγούν με μανία και θεωρούν εαυτόν αποτυχημένο αν δεν κάνουν τη σύντροφό τους να κορυφώσει. Το φιλότιμο και η εργατικότητα είναι προσόντα που εκτιμώνται δεόντως. Ωστόσο, ο οργασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση και σε καμία περίπτωση «σιγουράκι» για πολλές γυναίκες. Μην μας αγχώνετε λοιπόν! Αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει... 

β) Οι άντρες δεν πολυσκάνε για το αν θα έρθει η καλή τους σε οργασμό ή όχι. Τους νοιάζει, θα το ήθελαν, αλλά δεν είναι προτεραιότητα (για κάποιους). Δεν προσπαθούν, για παράδειγμα, να συγκρατηθούν λίγο για να δώσουν στο άλλο τους μισό τον απαραίτητο χρόνο ή δεν αντιλαμβάνονται ότι ορισμένες στάσεις είναι απολαυστικές μεν, αναποτελεσματικές δε.

Το νερό είναι φίλος σου

Η οικειότητα είναι ύπουλη και θέλει το κακό μας (καμιά φορά). Επίσης, το νερό είναι φίλος μας και θέλει το καλό μας. Αν θες να κάνεις ζουζουνιές και αγάπες, κάνε ένα μπανάκι πριν τρυγήσεις τους χυμούς της. Θα εκτιμηθεί. 

Καλό το «δοκιμασμένο», αλλά...

Το καλό του σεξ στις μακροχρόνιες σχέσεις είναι ότι δύο ενήλικες που ξέρουν τι κάνουν, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά αποτελεσματικοί. Καμιά φορά όμως η αποτελεσματικότητα του «δοκιμασμένου» είναι μια ύπουλη παγίδα που οδηγεί στη ρουτίνα. Ξέφυγε λοιπόν απ' την πεπατημένη, αγαπητέ σύζυγε/ σύντροφε/ εραστή, πάρε πρωτοβουλίες και κάνε μια μίνι επανάσταση στο κρεβάτι σου! Θα της αρέσει.

«Γυναίκα θέλω, τώρα τηνε θέλω»

Αν γύρισες από τη δουλειά και στρώθηκες στον υπολογιστή χωρίς να πεις μια κουβέντα, αν τσακωθήκατε και σου «κρατάει μουτράκια», αν είναι στο πόδι από τα ξημερώματα και κοντεύουν πάλι ξημερώματα, αν είναι στεναχωρημένη ή μελαγχολική ή αν -ναι, κυρίες και κύριοι- έχει πονοκέφαλο, όχι δεν θα κάνεις σεξ απόψε, αγαπητέ αναγνώστη. Κι αύριο μέρα είναι.

Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο

Είναι ιδέα μας ότι στις γυναίκες αρέσουν περισσότερο τα φιλιά, απ' ότι στους άντρες; Όσο χρονών κι αν γίνεις, όσα χρόνια κι αν έχεις περάσει με τον καλό σου, λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τα ζουμερά, χορταστικά φιλιά κι αυτό τα αγοράκια δείχνουν να μην το καταλαβαίνουν. Ίσως έχουμε επηρεαστεί από τα παθιασμένα φιλιά του παλιού και του νέου σινεμά, ίσως είμαστε έτσι «προγραμματισμένες», πάντως συμφωνούμε με τον Κηλαηδόνη: «τα φιλιά, είναι η καλύτερη δουλειά».

Και, μιας και «πιάσαμε» τα του στόματος, να σημειώσουμε ότι ο στοματικός έρωτας είναι μια γενναιόδωρη πράξη αγάπης που εκτιμάται κι από τα δύο φύλα. Ευχαριστούμε.

Άουτς! 

Πρέπει να ειπωθούν δυο λόγια για τις μικρές κακουχίες που μια γυναίκα μπορεί να υποστεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Κατ' αρχάς, δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες να τους τραβούν τα μαλλιά με περίσσιο πάθος ή να τις «κακομεταχειρίζονται» εν είδει ερωτικού παιχνιδιού -οπότε ρώτα τη γνώμη της, πριν αρχίσεις τις παθιάρικες βαρβαρότητες! 

Πρέπει επίσης, να πούμε δυο λόγια για τα... σεξουαλικά ατυχήματα. Θυμήσου, φίλε αναγνώστη: η καλή σου έχει μακριά μαλλιά. Και τα μακριά της μαλλιά, αν τα τσαλαπατήσεις με τους αγκώνες σου, την κάνουν να πονάει. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα μέρη του σώματός της που, αν και παραδομένα στην ερωτική ένταση, (θα εκπλαγείς!) εξακολουθούν να νιώθουν πόνο. Κάντε σεξ, όχι πόλεμο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v