Πώς να φτιάξετε μια κουζίνα για να παίζει η κόρη σας

Πώς να φτιάξετε μια κουζίνα για να παίζει η κόρη σας

Τα μικρά κοριτσάκια τρελαίνονται να μιμούνται τη μαμά: φοράνε τα παπούτσια της, βάζουν τα καλλυντικά της, κάνουν ότι μαγειρεύουν και, γενικώς, μετουσιώνουν σε παιχνίδι τις κινήσεις της μαμάς. Αν η κόρη σας έχει «κόλλημα» με τα κουζινικά, τα πιατάκια, τις μικρές τσαγιέρες και όλα τα συναφή, η κατασκευή από χαρτόκουτα αυτής της μαμάς είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε!

Η Rodessa Villanueva-Reyes μοιράστηκε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες από τη διαδικασία κατασκευής μιας μικρής κουζίνας από κούτες. Τα βήματα είναι απλά και το μόνο που θα χρειαστείτε (εκτός από έναν σημαντικό αριθμό χαρτοκιβωτίων) είναι μεράκι και φαντασία!

«Συναρμολογήστε» την κουζίνα σας

Ξεκινήστε συγκεντρώνοντας κούτας και τοποθετώντας τις στο σχηματισμό που επιθυμείτε, φτιάχνοντας χάρτινο ψυγείο, ράφια, κουζίνα κ.ο.κ. Μπορείτε να κολλήσετε με ταινία διπλής όψεως τα επί μέρους κομμάτια μεταξύ τους και στο πάτωμα ή τους τοίχους για να μείνουν σταθερά.

Δώστε σχήμα στα «έπιπλα» και τις «συσκευές»

Στη συνέχεια, κόψτε ανοίγματα στα «ντουλάπια», τον «φούρνο», το «ψυγείο» κ.λπ.

Ώρα για βάψιμο

Ο ευκολότερος τρόπος να βάψετε τις κούτες είναι να αγοράσετε από το πλησιέστερό σας χρωματοπωλείο σπρέι (όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι νεαροί συμπολίτες μας όταν βάφουν τους τοίχους) σε χρώματα που προτιμάτε.

 

Τελειοποιήστε την μικρή κουζίνα

Με αυτοκόλλητα, βαζάκια, ζωγραφίες, τα κουζινικά της κόρης σας και πετσέτες που δεν χρησιμοποιείτε, εξοπλίστε το μικροσκοπικό νοικοκυριό.

 

Πηγή: boredpanda.com

v