10 βάσανα που έχουν οι γυναίκες με μεγάλο στήθος

10 βάσανα που έχουν οι γυναίκες με μεγάλο στήθος

Το μεγάλο στήθος είναι σύμβολο θηλυκότητας και φυσικά ένα από τα πρώτα σημεία που προσέχει ένας άντρας σε μια γυναίκα, πολλές φορές ακόμα και πριν το χαμόγελό της (!). Ενώ πολλές γυναίκες θα εύχονταν να έχουν ένα πλούσιο και αισθησιακό μπούστο, αυτό που αγνοούν είναι όλα τα… χαριτωμένα προβλήματα και οι καθημερινές αλήθειες που το συνοδεύουν. Αν διαθέτετε πλούσια τα ελέη, θα ταυτιστείτε! Διαφορετικά, θα δείτε γιατί πρέπει να είστε ευχαριστημένες με το τωρινό σας μέγεθος.

1. Το τρέξιμο φαντάζει εφιαλτικό

Αν χρειαστεί να τρέξετε για να προλάβετε το λεωφορείο ή να μην αργήσετε στη δουλειά, θα πρέπει να το σκεφτείτε διπλά. Το στήθος σάς ακολουθεί μεν, αυτόνομα δε! Έτσι, ενώ εσείς αυξάνετε ταχύτητα, εκείνο κάνει διαρκείς… καταδύσεις.

2. «Έχεις ωραία μάτια!»

 Σίγουρα θα έχετε ακούσει έστω και μια φορά αυτή τη φράση από έναν άντρα. Μόνο που  την ώρα που σας κάνει αυτό το «αθώο» κοπλιμέντο, δεν κοιτάει το γοητευτικό σας βλέμμα, αλλά το μπούστο σας! Ενώ είναι κολακευτικό να κεντρίζεις την προσοχή του αντίθετου φύλου σχεδόν –χωρίς καθόλου- προσπάθεια, κάποιες φορές καταντάει κουραστικό, ειδικά όταν ο συνομιλητής σας μένει μόνο σ’ αυτό.

3. Φάκελος: Περίοδος

Περίοδος ίσον πρήξιμο του στήθους και πόνος! Όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούνται τις δύσκολες μέρες του μήνα, όμως για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Το πρήξιμο ισοδυναμεί με ένα νούμερο μεγαλύτερο σουτιέν κι εσείς σκέφτεστε «Κι άλλο;Πόσο θα μεγαλώσει;». Φυσικά, ο πόνος που προκαλείται από την περίοδο ενισχύεται από την πίεση που ασκεί το μικρό σουτιέν.

4. Στράπλες; Τι είναι αυτό;

Τα φορέματα/ μπλουζάκια χωρίς τιράντες είναι απαγορευτικά για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Ακόμα και αν έχετε δοκιμάσει το σουτιέν με την καλύτερη υποστήριξη, πάντα το στήθος θα καταφέρνει να… ξεφεύγει και εσείς θα τραβάτε συνεχώς τη μπλούζα σας με ανασφάλεια. Πάρτε το απόφαση: η βαρύτητα δεν είναι με το μέρος σας.

5. Η ώρα του σουτιέν

Όταν συνειδητοποιείτε ότι έχετε «λιώσει» το μοναδικό σουτιέν που σας έχει βολέψει τόσα χρόνια και ότι πρέπει να πάτε για ψώνια, ο τρόμος… φαίνεται στο βλέμμα σας. Αρχίζετε να δοκιμάζετε σουτιέν και προκύπτει το γνωστό πρόβλημα: σωστό cup (χαίρεστε!) αλλά μεγάλη περίμετρος στη μέση. Μέχρι να πετύχετε το κατάλληλο σουτιέν έχετε, δοκιμάσει το μισό μαγαζί. Φυσικά, για αθλητικά σουτιέν, ούτε λόγος!

6. Η γυμναστική προκαλεί...

Όποια άσκηση και να κάνετε, είναι πολύ πιθανό να γίνεται –άθελά σας- προκλητική. Η ανεξαρτησία του μπούστου σε συνδυασμό με τις κινήσεις που απαιτούνται από κάποιες ασκήσεις, μπορεί να προκαλέσουν τα βλέμματα ακόμα και αν δεν το αντιλαμβάνεστε. Το στήθος που ανεβοκατεβαίνει μαζί με την πιθανότητα να «ξεγλιστρήσει» απ’ το σουτιέν αρκούν.

7. Σφιχτό σουτιέν και στενή μπλούζα: Επικίνδυνος συνδυασμός

Οι στενές μπλούζες είναι καημός πολλών γυναικών με πλούσιο μπούστο. Ωστόσο, έστω και μια φορά όλες το έχουν προσπαθήσει και μάλλον το μετάνιωσαν. Το σφιχτό/ μικρό σουτιέν μαζί με μια στενή μπλούζα, ανεβάζουν το στήθος στα ύψη!  Τότε, το μπούστο θυμίζει περισσότερο αποτέλεσμα από παρέμβαση πλαστικού χειρουργού ενώ η αναπνοή σας κοντεύει να κοπεί. Μην το ξαναεπιχειρήσετε!

8. Οι τσάντες «ταχυδρόμου» και η ζώνη ασφαλείας είναι εχθροί σας

Όσο και αν θέλετε να είστε στη μόδα και να ευχαριστηθείτε την καινούρια χιαστί τσάντα που μόλις αγοράσατε, το μικρό –ή και ανύπαρκτο- κενό ανάμεσα στα στήθη σας δεν θα σας αφήσει να την χαρείτε. Στην περίπτωση αυτή, απλώς αλλάζετε τσάντα αλλά με τη ζώνη αυτοκινήτου, απλώς θα πρέπει να υποστείτε το μαρτύριο.

9. «Σε πονάει η μέση σου;»

Ή ακόμα χειρότερα: «Έχεις σκεφτεί να κάνεις επέμβαση για να το μικρύνεις;»: Είναι απορίες που έχετε ακούσει από φίλες σας ή αδιάκριτους γνωστούς σας… Όσο και αν το μεγάλο σας μπούστο αρκετές φορές σας ταλαιπωρεί, κατά βάθος το αγαπάτε! Αντίστοιχα, σας έρχεται να τους κάνετε την αντίστροφη ερώτηση: «Εσύ σκέφτεσαι να το μεγαλώσεις;»...

10. Τι κρύβεται εκεί μέσα;

Τα ψίχουλα και οι τρίχες που πέφτουν από τα μαλλιά σας, φαίνεται ότι βρίσκουν καταφύγιο στο στήθος σας. Τότε, η… ανασκαφή είναι απαραίτητη για να απαλλαχτείτε από την φαγούρα και την ενόχληση που προκαλούν οι τροφές και τα μαλλιά που έχουν «κρυφτεί» εκεί.

v