Έγκυος με… κοιλιακούς στον ένατο μήνα!

Έγκυος με… κοιλιακούς στον ένατο μήνα!

Όλες οι γυναίκες που πρόκειται να γίνουν μέλλουσες μανούλες, εκτός από το άγχος για το μωρό τους, έχουν και το άγχος των… κιλών! Οι πιο τυχερές θα πάρουν λίγα κιλά και οι πιο άτυχες θα «φουσκώσουν» αρκετά. Ούτε οι μεν ούτε οι δε, όμως, θα προβληματιστούν για το αν θα έχουν κοιλιακούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Σας φαίνεται ανέφικτο; Κι όμως, μια γυμνάστρια από την Αυστραλία, η Chontel Dunkan, έρχεται να μας «βάλει τα γυαλιά» με το απίστευτα γραμμωμένο της σώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Πολλοί νομίζουν ότι βλάπτω το μωρό μου και ότι με νοιάζει απλώς να διατηρήσω τη φόρμα μου όσο είμαι έγκυος», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή τηςστην US Weekly. «Ξέρω ότι είναι δύσκολο για πολλούς να το πιστέψουν, όμως κι άλλες γυναίκες κάνουν το ίδιο με μένα». Η αλήθεια είναι πως ούτε εμείς το πιστέψαμε και πως μείναμε έκπληκτοί με το θέαμα…

Σκοπός της Chontel ήταν να αποδείξει πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, όπως και η κάθε μέλλουσα μαμά, που θέλει να κάνει το καλύτερο για το μωρό της!

Στις παρακάτω φωτογραφίες, που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο διαδίκτυο, θα δείτε την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της από την δέκατη τέταρτη μέχρι την τριακοστή ένατη εβδομάδα -δηλαδή τον ένατο μήνα! Το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό, ενώ μέχρι την εικοστή όγδοη εβδομάδα δύσκολα παρατηρεί κανείς ότι η κοπέλα είναι έγκυος….

Κάποιες από εμάς ίσως αισθάνονται ήδη άσχημα για τα κιλά της εγκυμοσύνης που ακόμα δεν έχουν χάσει. Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Πηγή: popsugar.com

v