6 ξεχωριστοί ανιματέρ για το παιδικό πάρτι

6 ξεχωριστοί ανιματέρ για το παιδικό πάρτι

Τα γενέθλια του παιδιού πλησιάζουν και θέλετε, αυτή τη φορά, να ξεφύγετε από τα τετριμένα και να του προσφέρετε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι, που θα ενθουσιάσει το ίδιο και τους μικρούς, επίτιμους καλεσμένους του. Μία από τις καλύτερες ιδέες που θα χαρίσουν γέλιο και χαρά στα παιδιά είναι να προσθέσετε ακόμα έναν καλεσμένο στη λίστα σας: έναν ανιματέρ που θ’ αναλάβει τη διασκέδαση των παιδιών και θα σας εγγυηθεί ότι κανείς δεν πρόκειται να φύγει παραπονεμένος.

Είναι αυτονόητο ότι μια τέτοια επιλογή μπορεί να θεωρηθεί περιττή πολυτέλεια μέσα στην περίοδο της κρίσης, όμως αν έχετε την άνεση ή βάλετε στο πρόγραμμα να «κόψετε» από αλλού για να μαζέψετε αυτό το ποσό, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

1. Κυνήγι θησαυρού από τον… Φασαρία

Χωρίς να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα δείτε τα παιδιά θα διασκεδάσουν λύνοντας ένα κυνήγι θησαυρού. Αντικείμενα κρύβονται μέσα στο σπίτι ή στον εξωτρικό χώρο όπου θα γίνει το πάρτυ και τα παιδιά καλούνται να λύσουν διασκεδαστικούς γρίφους. Επιλέξτε ανάμεσα σε: πειρατικό ή ινδιάνικο κυνήγι θησαυρού ή το κυνήγι θησαυρού του ίδιου του...Χάρυ Πότερ. 

Κόστος: 50 ευρώ η μία ώρα, με τη συμμετοχή 20-25 παιδιών. Για κάποια επιπλέον υπηρεσία, η χρέωση ανέρχεται στα 20 ευρώ. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. 

2. Spa για… μικρές κυρίες από τα Paidikaparty

Αν το πάρτυ της κόρης σας είναι μόνο γένους θηλυκού, μπορείτε να της κάνετε έκπληξη με ένα σπα για εκείνη και τις φίλες της στο σπίτι σας. Μια επαγγελματίας αναλαμβάνει την περιποίησή τους, που περιλαμβάνει περιποίηση προσώπου με δερματολογικά προϊόντα κατάλληλα για παιδιά, περιποίηση νυχιών με στρας και αυτοκόλλητα σχέδια, τατουάζ και εντυπωσιακά face painting.

Κόστος: από 80 ευρώ για δύο ώρες, με τη συμμετοχή 10 με 12 κοριτσιών.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

3. Διαδραστικό παιχνίδι, τσουβαλοδρομίες και αυγοδρομίες από τις Ανακατωσούρες

Οι Ανακατωσούρες προσφέρουν διαδραστικά προγράμματα στα παιδιά για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Ομαδικά παιχνίδια με κάθε είδους αντικείμενα, όπως πιάτα, μανταλάκια και κορδέλες, διαγωνισμοί ταχύτητας και μουσικοχορευτικά θα πλαισιώσουν την διασκέδασή τους. Αν έχετε κήπο, είναι η ιδανική επιλογή: τσουβαλοδρομίες και αυγοδρομίες θα εκτονώσουν την ενέργεια των μικρών σας καλεσμένων.

Κόστος: 39 ευρώ για μία ώρα με έναν ανιματέρ. Για δύο ώρες, το κόστος ανέρχεται στα 65 ευρώ και περιλαμβάνει, εκτός των προαναφερθέντων παροχών, face painting και μπαλονοκατασκευές.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα.

4. Ένας τρελός- τρελός επιστήμονας στο πάρτυ σας!

Μία εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Πειραμάτων θα κάνει τα παιδιά να ενθουσιαστούν. Καλέστε έναν επιστήμονα στο πάρτυ σας για να κάνει τα πιο απίθανα πειράματα Χημείας και Φυσικής, φυσικά με την βοήθεια των λιλιπούτειων καλεσμένων. Εντυπωσιακές εκρήξεις και ανάλυση λευκού φωτός είναι δύο μόνο πειράματα που θα δείτε στο... σαλόνι σας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κόστος: Το πρόγραμμα διαρκεί 1,5 ώρα, πραγματοποιείται από 2 εκπαιδευτές και κοστίζει 250 ευρώ, με τη συμμετοχή 20 παιδιών. Μπορεί να είναι λίγο «τσιμπημένο» αλλά αν θέλετε να απασχολήσετε δημιουργικά τα πιτσιρίκια, αξίζει. 

5. Θεατρικό παιχνίδι και παραμύθι από την Παραμυθοχώρα

Αν θέλετε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε κανονικό... θέατρο, η ομάδα της Παραμυθοχώρας θα έρθει στον χώρο σας για να κάνουν το παιδικό πάρτυ ξεχωριστό. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τα μουσικοκινητικά προγράμματα, τα παιδιά γίνονται μικροί καλιτέχνες. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η παρουσίαση ενός μικρού παραμυθιού με κούκλες, διάρκειας 20 λεπτών. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. 

Κόστος: 85 ευρώ η πρώτη ώρα και 15 ευρώ κάθε επιπλέον μισάωρο, με τη συμμετοχή μέχρι 20 παιδιών.

6. Ο Batman και η Έλσα στο σπίτι σας από τον Παραμυθόκοσμο

Μπορείτε να φέρετε στο πάρτυ σας τον Batman, τον Spiderman, την Tinkerbell, ακόμα και την Έλσα του Frozen, για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά. Το διαδραστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοκινητκά παιχνίδια, θέατρο, face painting, μπαλονοκατασκευές, πολλές ομαδικές δραστηριότητες και φυσικά ατελείωτο χορό!

Κόστος: 40 ευρώ η πρώτη ώρα και 15 ευρώ το κάθε επιπλέον μισάωρο για συμμετοχή μέχρι 20 παιδιών.  

Εναλλακτικά, για ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μπορείτε να επιλέξετε τον μάγο που θα εντυπωσιάσει τα παιδιά με τα κόλπα του. Το κόστος ανέρχεται στα 70 ευρώ ανά ώρα και με ανώτατο αριθμό παιδιών τα 15. 

Αν πάλι θέλετε να ικανοποιήσετε όλα τα γούστα, επωφεληθείτε της προσφοράς και επιλέξτε το δίωρο πρόγραμμα μάγου και ανιματέρ (2 άτομα), με κόστος 100 ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για την Αθήνα.

* Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται  ο Φ.Π.Α (+24%). 

v