Πού θα βρείτε τις καλύτερες τιμές στα σχολικά

Πού θα βρείτε τις καλύτερες τιμές στα σχολικά

Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς και έτσι τα σχολικά ψώνια είναι αναγκαστικά μέσα στο πρόγραμμα. Οι γονείς θα κληθούν να αφιερώσουν χρόνο αλλά και χρήμα για να προσφέρουν στα πιτσιρίκια τον απαραίτητο σχολικό… εξοπλισμό. Επειδή, όμως, οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούν έξυπνες αγορές, βρήκαμε πού μπορείτε να απευθυνθείτε για τα φετινά σχολικά ψώνια χωρίς ν’ αδειάσει το πορτοφόλι σας!

1. Όλα τα σχολικά ψώνια στα Public!

Στα καταστήματα Public, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε τιμές ανταγωνιστικές. Ενδεικτικά, οι τιμές για τις τσάντες ξεκινούν από 5 ευρώ ενώ θα βρείτε κασετίνες από 3 ευρώ. Όσον αφορά τη γραφική ύλη, ενδεικτικά τα απλά 50φυλλα τετράδια κοστίζουν 0,25 ευρώ έκαστο και τα μολύβια ξεκινούν από 0,09 ευρώ.

Παράλληλα, αν αγοράσετε online τα σχολικά πακέτα βιβλίων (ντυμένα) σας παρέχεται έκπτωση. Δείτε το κόστος του κάθε πακέτου ανάλογα με την τάξη εδώ

Επιπλέον, τα καταστήματα Public σας παρέχουν κάποιες ακόμα ευκολίες, όπως το ντύσιμο των βιβλίων με κόστος 0,90 έκαστο , η online κράτηση των προϊόντων και παραλαβή τους απ’ το κατάστημα την ίδια μέρα.

2. Για online αγορές από την Cosmotebooks

Αν είστε περισσότερο των online αγορών, η Cosmotebooks θα… ανακουφίσει αρκετά την τσέπη σας. Με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 30% στα σχολικά είδη, θα βρείτε τσάντες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από 11,70 ευρώ  και κασετίνες με την Ντόρι και τις πριγκίπισσες του Frozen που ξεκινούν από 2,70 και 3,60 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Εκτός αυτού, μπορείτε να επωφεληθείτε και εσείς των σχολικών αγορών, αφού αν αγοράσετε προϊόντα αξίας άνω των 20 ευρώ μέχρι τις 20/9, κερδίζετε μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός. Ευκαιρία να κάνετε και εσείς ένα δώρο στον εαυτό σας!

3. Γεμάτη τσάντα από το Πλαίσιο

Η τσάντα δεν είναι το μόνο «βαρύ» έξοδο για έναν γονιό, αφού πρέπει να γεμίσει και με όλα τα απαραίτητα εφόδια. Είδη ζωγραφικής, γραφική ύλη και όλα τα σχετικά μπορεί ν’ ανεβάσουν αρκετά τον προϋπολογισμό που είχατε κατά νου. Γι’ αυτό, μια πολύ οικονομική λύση έρχεται από το Πλαίσιο. Συγκεκριμένα, προσφέρει γεμάτη τσάντα με κόστος που ξεκινά από 10 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 15 ευρώ, ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξετε. Η τσάντα περιλαμβάνει τετράδια, λεπτούς μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολύβια, ψαλίδι, ξύστρα, γόμες, ζελατίνες, μπλοκ ζωγραφικής και τα απαραίτητα «όργανα» για τα Μαθηματικά (χάρακα, τρίγωνο, μοιρογνωμόνιο). Θα βρείτε την προσφορά εδώ.

Σε περίπτωση που δεν σας φτάνουν δείτε τα υπόλοιπα σχολικά από το Πλαίσιο, εδώ.

4. Πλήρη πακέτα βιβλίων σε συμφέρουσες τιμές από το NakasPaper

Αν αγοράσετε online τα οργανωμένα/ πλήρη πακέτα των σχολικών βιβλίων από το NakasPaper, θα επωφεληθείτε της έκπτωσής τους. Επιπλέον, για παραγγελίες άνω των 18 ευρώ, τα προϊόντα θα σας αποσταλούν δωρεάν. Όπως αναφέρεται και στην  ιστοσελίδα, αν επισκεφθείτε το νέο κατάστημα της Γλυφάδας, θα βρείτε τα σχολικά με έκπτωση 10%

5.  Ο Μουστάκας πάει σχολείο

Σε ένα από τα πιο γνωστά παιχνιδάδικα, θα βρείτε σχολικές, μοδάτες τσάντες  από 15 ευρώ και κασετίνες από 3 ευρώ ενώ τα πιτσιρίκια θα έχουν να επιλέξουν από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων με όλους τους αγαπημένους τους ήρωες. Για το κολατσιό του σχολείου, μπορείτε να επιλέξετε χαρούμενα φαγητοδοχεία και παγούρια που ξεκινούν από 3 και 2 ευρώ αντίστοιχα.

Παράλληλα, αν προτιμήσετε να κάνετε τις αγορές σας online, τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν για το ποσό των 49 ευρώ και πάνω.

Δείτε περισσότερα εδώ.

6. Στηρίξτε τη Unicef με οικονομικές επιλογές

Για σχολικές αγορές με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μπορείτε να βρείτε οικονομικές επιλογές από τον κατάλογο της Unicef. Ενδεικτικά, επιλέξαμε μια ιδιαίτερη κασετίνα στα 4,50 ευρώ, ένα μπλοκ ζωγραφικής που κοστίζει 1,70 ευρώ και ένα σετ με μολύβι, γόμα και χάρακα στα 2 ευρώ.

7. Γραφική ύλη από την Papyroc

Στο online βιβλιοπωλείο Papyroc.gr, θα βρείτε τη γραφική ύλη που χρειάζονται τα πιτσιρίκια σε συμφέρουσες τιμές. Ενδεικτικά, μια συσκευασία με 12 χοντρούς μαρκαδόρους κοστίζει 2 ευρώ, τα οικονομικά στιλό διαρκείας θα τα αγοράσετε στα 0,23 ευρώ το ένα ενώ σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή θα βρείτε το φωτοτυπικό χαρτί- συγκεκριμένα στα 2,30 ευρώ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

v