4 μοναδικοί χώροι για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι!

4 μοναδικοί χώροι για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι!

Το ετήσιο πάρτι για τα γενέθλια του παιδιού είναι για πολλούς γονείς σχεδόν δεδομένο. Αν επιλέξετε ότι δεν θέλετε να το οργανώσετε στο σπίτι για ν’ αποφύγετε όλη την ταλαιπωρία που το συνοδεύει (μαγειρική, καθάρισμα πριν και μετά αλλά και την ψυχαγωγία των παιδιών επειδή θέλει να καλέσει όλη την τάξη), μπορείτε να επιλέξετε κάποιους ξεχωριστούς χώρους για να διασκεδάσουν τα πιτσιρίκια.

Δείτε 5 μοναδικές προτάσεις για να χαρίσετε στο μικρό σας αξέχαστα γενέθλια!

1. Ίδρυμα Ελληνικού Κόσμου: Μια ξεχωριστή επιλογή 

Μια διαφορετική εμπειρία που συνδυάζει διασκέδαση αλλά και… επιμόρφωση. Τα προγράμματα του Ι.Μ.Ε απευθύνονται σε παιδιά από 5 έως 12 ετών και έχουν διάρκεια 90 λεπτών. Τα παιδιά παρακολουθούν ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας και στη συνέχεια ακολουθούν διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το κόστος για κάθε παιδί ανέρχεται στα 15 ευρώ, χωρίς μενού. Το Ίδρυμα μπορεί να σας προτείνει κάποια catering, τα οποία θα σας ενημερώσουν για τις χρεώσεις τους.

 Η τιμή του μπορεί να είναι λίγο «τσιμπημένη», ωστόσο αν ο αριθμός των λιλιπούτειων καλεσμένων είναι μικρός, σίγουρα αξίζει να τους προσφέρετε κάτι τόσο ξεχωριστό!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε εδώ (το τελευταίο πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο).

 

2. Δημιουργική απασχόληση στο Enjoy Family

Ένας ιδιαίτερος χώρος αφιερωμένος στα πιτσιρίκια αναλαμβάνει την οργάνωση ξεχωριστών πάρτι.. δημιουργικής απασχόλησης. Έτσι τα παιδιά διασκεδάζουν αλλά και μαθαίνουν με την καθοδήγηση του παιδαγωγού που τα αβαλαμβάνει. Για να πάρετε μια γεύση απ’ τις τιμές, ενδεικτικά για 15 παιδιά το κόστος ανέρχεται στα 180 ευρώ, με χρέωση 7 ευρώ επιπλέον το μενού για κάθε παιδί (περιλαμβάνει πίτσα, πιροσκί, τυροπιτάκια, σάντουιτς «μπόμπα» και χυμό).

Αν θέλετε να κρατήσετε ευχαριστημένους και τους συνοδούς, το κόστος κυμαίνεται στα 7 ευρώ το άτομο με απεριόριστη κατανάλωση καφέ, ροφημάτων και βουτημάτων. Τρία ευρώ επιπλέον ανά άτομο θα χρεωθείτε αν επιλέξετε κρασί/ μπύρα με τη συνοδεία πίτσας και club sandwich.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ, επισκεφθείτε την αντίστοιχη ομάδα του στο Facebook ή καλέστε στο τηλέφωνο 2109814140. 

3. Ένα πάρτι σαν… Παραμύθι!

Σε έναν χώρο που μοιάζει να είναι βγαλμένος από παραμύθι, τα παιδιά θα παίξουν στα κάστρα του και θα διασκεδάσουν υπό το άγρυπνο βλέμμα των ιπποτών! Για δυόμισι  ώρες οι μικροί θα απασχολούνται από τους εξειδικευμένους παιδαγωγούς και οι μεγάλοι θα εντυπωσιάζονται από τα θεατρικά τεχνάσματά τους. Ακόμα και η κοπή της τούρτας γίνεται «υπερ-παραγωγή» με πολλές πρωτότυπες εκπλήξεις.

Με τις νέες προσφορές, ο παιδότοπος Παραμύθι οργανώνει το πάρτι του παιδιού σας με 199 ευρώ (για 15 παιδιά και 13 συνοδούς) ενώ για 40 άτομα (20 παιδιά και 20 συνοδούς) το κόστος ανεβαίνει στα 329 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του παιδότοπου στο Facebook

4. Πάρτι με… πειράματα στο Planet Physics

Ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους μικρούς επιστήμονες. Τα παιδιά κάνουν πειράματα (προσαρμοσμένα στην ηλικία τους) και φυσικά υπό την επίβλεψη έμπειρων Φυσικών -παιδαγωγών που τα εντυπωσιάζουν με τις δυνατότητές τους. Για τα μικρότερα παιδιά, στο τρίωρο πάρτι μπορεί να περιληφθεί face painting, θεατρικό παιχνίδι και μπαλονοκατασκευές.

Το κόστος ανέρχεται στα 13 ευρώ το παιδί με επιπλέον χρέωση για το παιδικό μενού που ξεκινά από τα 5 ευρώ. Μπορείτε να δείτε τα προσφερόμενα για το πάρτι προγράμματα εδώ

Επειδή κατανοούμε ότι για αρκετούς γονείς, οι τιμές αυτές ενδεχομένως είναι απλησίαστες υπάρχουν κάποιες οικονομικές επιλογές που δεν θα σας επιφορτίσουν και με το άγχος επιλογής του κατάλληλου χώρου. Εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να οργανώσετε το παιδικό πάρτι σε κάποια κοντινή σας παιδική χαρά, όπου θα παραγγείλετε πίτσες (ή θα φτιάξετε τα δικά σας σνακ- δείτε ιδέες εδώ) και καφέδες και σνακ για τους συνοδούς.

Αν όμως αρχίσουν οι βροχές και τα κρύα, το ίδιο μπορείτε να κάνετε στην πυλωτή της πολυκατοικίας σας (φυσικά με τη συναίνεση των υπόλοιπων ενοίκων), την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με τα… χεράκια σας- δείτε εδώ ιδέες για το κοριτσίστικο πάρτι και εδώ για το αγορίστικο. Έτσι, τα παιδιά θα έχουν χώρο για τρέξιμο και παιχνίδι, το σπίτι δεν θα λερωθεί και η τσέπη σας δεν θ’ αδειάσει!

v