5 σεξουαλικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσετε!

5 σεξουαλικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσετε!

Κακά τα ψέματα: αν είσαι πολλά χρόνια με κάποιον το σεξ αργά ή γρήγορα θα γίνει κάπως βαρετό. «Αποτελεσματικό», καλό, τρυφερό, αλλά... ίδιο. Τα ζευγάρια που κρατάνε ψηλά το λάβαρο του πάθους όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν είναι πλειοψηφία, αφού όσο ο καιρός περνά, οι... σουμιέδες αναστενάζουν όλο και λιγότερο. Αν, λοιπόν, νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει περιθώριο βελτίωσης, τότε η λύση είναι μία: να γίνει η φαντασία πραγματικότητα. Όλα όσα έχετε κατά καιρούς φαντασιωθεί και οι δύο -διχτυωτά καλσόν, ζαρτιέρες, χειροπέδες, παιχνίδια ρόλων, σεξ σε περίεργα μέρη- μπορούν να γίνουν. Στο σεξ ο πουριτανισμός περισσεύει, επομένως, γιατί να μην σκηνοθετήσετε σήμερα κιόλας, ένα μικρό ερωτικό μονόπρακτο;

Τραβάτε με κι ας κλαίω

Υπάρχει άραγε δημοφιλέστερη φαντασίωση απ' αυτήν του καταναγκαστικού, ημί-βίαιου σεξ; Δεν μιλάμε για γροθιές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξαρθρώσεις. Μιλάμε για το απλό, παραδοσιακό κι αγαπημένο «σκληρό σεξ». Αυτό όπου το κοριτσάκι προσποιείται ότι καθόλου δεν θέλει να ενδώσει και το αγοράκι την «πιέζει». Μιλάμε για το σεξ στο οποίο ο ρομαντισμός δεν έχει θέση. Εκεί που χειροπέδες, μαντήλι στα μάτια ή/ και στα χέρια και λίγη, «ελαφριά» και σχεδόν ανώδυνη βία επιτρέπονται. Αν το έχετε ήδη φαντασιωθεί, γιατί να μην το κάνετε πράξη;

Εμείς οι βλάχοι...

Άλλος τύπος κλασικής φαντασίωσης είναι το σεξ σε οποιοδήποτε μέρος εκτός του κρεβατιού -στο αυτοκίνητο, στο ασανσέρ, σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Όλοι έχουμε κάποιο φετίχ με ένα χώρο που για κάποιο ανεξήγητο λόγο μας φαίνεται πολύ σέξι, όπως τα δωμάτια ξενοδοχείου. Πάρτε λοιπόν την πρωτοβουλία και εκπονήστε το μεγάλο σχέδιο! Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν (έλλειψη κούρασης, παιδιά σε γιαγιά/ πεθερά/ φίλο κ.ο.κ.) μπορείτε να παρασύρετε το αθώο θύμα σας στο κατάλληλο μέρος και να... του δώσετε να καταλάβει!

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων ημιδιαμονής, παρέχουν όλα τα κομφόρ για να κάνετε ένα μίνι σεξουαλικό πάρτι (για 3-4 ώρες που μπορείτε ίσως να ξεκλέψετε), με καθρέφτες στο ταβάνι, τζακούζι κ.α., σε οικονομικές τιμές. Μπορείτε να δείτε εδώ μια λίστα με ξενοδοχεία που μπορούν να φιλοξενήσουν τον... νόμιμο έρωτά σας.

Μια παράσταση στο κρεβάτι σας

Ναι, παιχνίδια ρόλων. Γιατί όχι; Για τους περισσότερους ανθρώπους, η προοπτική του να υποδυθούν έναν ρόλο στο κρεβάτι μοιάζει από αμήχανη έως αστεία. Όλοι, όμως, έχουμε σεξουαλικά απωθημένα. Άλλος φαντασιώνεται ότι κάπου, κάποτε κάνει σεξ με μια σέξι νοσοκόμα, άλλος θέλει να αναβιώσει το πιο τραχύ σκηνικό του «βαρβάτου» υδραυλικού και της νοικοκυράς σε απόγνωση. Μερικές γυναίκες έχουν κάποιου είδους κόλλημα με τις στολές. Όποια κι αν είναι η φαντασίωσή σας, ζητήστε απ' το άλλο σας μισό να πρωταγωνιστήσει σ΄αυτήν και μαζί μπείτε χωρίς ντροπή στο πετσί του ρόλου! Στολές και λοιπά... εργαλεία δεν είναι απαραίτητα. Αρκεί να δώσετε το σύνθημα με μια σέξι, εναρκτήρια ατάκα.

Βάλτε στην παρέα σας σέξι... «αντικείμενα»

Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή, αγοράζοντας και χρησιμοποιώντας μικρά αλλά θαυματουργά ερωτικά βοηθήματα ή σέξι εσώρουχα. Ένα ζευγάρι καλτσοδέτες ή ζαρτιέρες, που μπορείτε να βρείτε στα περισσότερα καταστήματα εσωρούχων, κοστίζουν περί τα 10€ και μπορούν να εγγυηθούν ότι θα κάνουν τον καλό σας να... αλληθωρίσει. Αν είστε πιο γενναία και έτοιμη για όλα, μπορείτε να προμηθευτείτε sex toys (όπως δονητές, παιχνίδια «υποταγής» κ.α.). Δείτε εδώ και εδώ μερικές ιδέες για παιχνίδια αυστηρά για ενήλικες. Αν θέλετε να συνδυάσετε τις δύο μεγαλύτερες απολαύσεις -σεξ και φαγητό- μάθετε ότι μπορείτε: κυκλοφορούν βρώσιμα εσώρουχα για άντρες και γυναίκες με γεύση φράουλα, σοκολάτα ή από καραμελίτσες.

Πο(ρ)νηρές ταινίες

Τελευταία αλλά όχι χειρότερη, αφήσαμε την κλασική επιλογή των ερωτικών ταινιών. Όσο τα χρόνια περνούν, τα στερεότυπα γκρεμίζονται και όλο και περισσότερες γυναίκες βλέπουν (ή παραδέχονται ότι βλέπουν) πού και πού ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Αν, λοιπόν, πιάσετε επ αυτοφώρω τον καλό σας να -εχμ- περνάει καλά με τον εαυτό του παρακολουθώντας κάποια ερωτική ταινία, μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι και να απολαύσετε μαζί τη σέξι εκδοχή της έβδομης τέχνης. Αν είστε πιο ρομαντικοί τύποι, τότε έχουμε συγκεντρώσει για εσάς εδώ μερικές ταινίες που θα σας «ανάψουν»... με το γάντι.

Τα σεξουαλικά παιχνίδια δεν είναι προνόμιο ούτε των πιτσιρικάδων, ούτε των παράνομων εραστών, ούτε των «κακούργων» και «ανήθικων» αυτού του κόσμου. Ταυτόχρονα, τα ταμπού δεν έχουν θέση στο κρεβάτι δύο ενηλίκων που συναινούν, επομένως, ανοίγεται μπροστά σας η Λεωφόρους του Πάθους και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να την περπατήσετε παρέα με το ταίρι σας.

Καλή διασκέδαση!

v